Sent from my iPhone using Tapatalk
dekideki je prvi put video nebo na Breri, iznutra (ceo krov je od stakla)Flavio napisao:
Послато са LG-P970
Pa recimo po kom kriterijumu su zvanice birane?bane napisao:A sta sokole da se zna?
Pa javili se i ostali koji nisu bili i "slučajno" nisu pozvani pa su im postovi misteriozno nestali? I naravno rasprava kako ste je nazvali je prebačena u "privatni" deo foruma jer mi sa "jeftinijim" ulaznicama ne treba da znamo sve ili još bolje da znamo ništa.bane napisao: Okacene su slike javili se ucesnici, javice se i ostali koji su bili i to je to.
Pa kada se "neki" članovi kritikuju onda nigde nije mesto...sad svi treba da gledamo cenzurisanu temu i da se ko debili radujemo slikama sa druženja odabranog društva jer nam je jedan od najstarijih članova kluba objasnio (autoritativno naglasio) da je to u redu.bane napisao:Ja sam moderator koji je odvojio teme!
I jedan od najstarijih clanova kluba te necu dozvoliti prepucavanja tamo gde nije mesto!
Pa problem je sto i mi, clanovi koji nisu bili prisutni, ne znamo po kom su kriterujumu te zvanice birane.interceptor napisao:Pa recimo po kom kriterijumu su zvanice birane?bane napisao:A sta sokole da se zna?
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”