Ja mislim da nju ta prljavstina i drzi, bojim se ako je ocistimo raspasce seMikele napisao:U nedelju ima zakazanu kompletnu restauraciju

Ja mislim da nju ta prljavstina i drzi, bojim se ako je ocistimo raspasce seMikele napisao:U nedelju ima zakazanu kompletnu restauraciju
Ipak se nije raspala,progledala jebane napisao:Ja mislim da nju ta prljavstina i drzi, bojim se ako je ocistimo raspasce seMikele napisao:U nedelju ima zakazanu kompletnu restauraciju![]()
![]()
Gorane,hvala druže,svakako ćemo biti u kontaktugoranspartak napisao:Prijatelji, sto se tice sredjivanja garaze to je najmanji problem bar oko opcije placanja majstora , posto radim i struju i moleraj pa ako treba gletovanje , krecenje i dodavanje nove instalacije za jos par uticnica i po jos koje svetlo samo se javite da se dogovorimo kad da dodjem da odradim alat sav imam , volju takodje. Mikele ima moj broj.
Mikele napisao: A ovo je i tačna lokacija,u ovom prolazu garaža se nalazi negde na sredini sa leve strane,ima nalepnica biscione na njoj![]()
![]()
http://www.instantstreetview.com/@44.81 ... 92h,-6p,1z
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”