pregrevanje 147 1.6 120ks
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Ovako sirok spektar pljuvanja je bas dolican ljudima koji se ne informisu. Svako moze da bira sta mu je volja a onaj ko ne uporedi kupi gde prvo pita. Niko tebe ne tera da delovi moraju da budu iz komsiluka. Normalno je da u unutrasnjosti zemlje roba bude jeftinija jer je mozda kirija manja, manje plate, manje... Kapiras o cemu pisem. To da moras da okrenes nekoliko brojeva telefona i da potrosis malo vremena - to ne mozes zaobici sem ako ne kupis na prvom mestu (koje je mozda i tri puta skuplje) 
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- Mili
- Garaža: Alfa Romeo 147, 1.6 Twin Spark 120ks
Koje plate i kirije kad 90% njih radi na crno? Bilo bi sasvim ok da je deo od 50€ skuplji 10-15€... Skup zivot u BG je jedno, a bezobrazluk i alavost nesto sasvim drugo...
- Mili
Evo posle skoro mesec dana sve lepo radi i mogu da kazem da je problem resen.
Ono sto me trenutno buni je sto izlazi prilicno dosta pare na auspuh. Cini mi se da je para jos intenzivnija kada vozim na plin.
Ono sto me trenutno buni je sto izlazi prilicno dosta pare na auspuh. Cini mi se da je para jos intenzivnija kada vozim na plin.
- Mili
- MiloshBg
- Garaža: No Alfa, no fun...
- Mili
916 je na moj post odgovorio da je to normalno pa sam vezano za to pitao. Mada stvarno izlazi vise pare dok auto radi na plin. Jednostavno se ne secam da je i pre bilo tako...