Sve o svemu
- mimmy
- Garaža: Ex Alfa 33 Boxer
Ex Alfa 156 1.8 TS
Ex Fiat Coupe 2.0 20V Turbo
Alfa 147 1.6TS - Lokacija: U garazi
Dok ne uletiš u gužvu,pa jedva vidiš ko ti je iza,i da te ne klepi,ili da parkiraš u rikverc,umalo da se obrukam,da sa punoletnom vozačkom ne umem da parkiram ljudski.Jeste lepa,ali jedva isterah gosn vlasnika iste iz Mrvice...a i ona baksuz mali,otišla pa ne ume da se vrati 

75...quando Alfa era Alfa!
Vitezovi lože kardanskog vratila
- mimmy
- Garaža: Ex Alfa 33 Boxer
Ex Alfa 156 1.8 TS
Ex Fiat Coupe 2.0 20V Turbo
Alfa 147 1.6TS - Lokacija: U garazi
Dok ne uletiš u gužvu,pa jedva vidiš ko ti je iza,i da te ne klepi,ili da parkiraš u rikverc,umalo da se obrukam,da sa punoletnom vozačkom ne umem da parkiram ljudski.Jeste lepa,ali jedva isterah gosn vlasnika iste iz Mrvice...a i ona baksuz mali,otišla pa ne ume da se vrati
Dosadan auto bre,ni vetrobransku ne umem da dolijem,navikla da čeprkam ispod haiube,a ovo ...
Dosadan auto bre,ni vetrobransku ne umem da dolijem,navikla da čeprkam ispod haiube,a ovo ...
75...quando Alfa era Alfa!
- bane
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 146 junior 1.4ts
Alfa Romeo 147 1,9jtdm - Lokacija: Novi sad
Re: Sve o svemu
Meni bi trebalo 20000€ pa ti ponesi kad sledeci put budes isao!voxxx napisao:nemam pojma gde da postujem ovo,ali ovde cu,ako treba moderator ce premestiti![]()
Putujem nekoliko puta mesecno za nemacku,tj minhen,ako nekom od alfista nesto treba za doneti odande,slobodno se javnite....naravno,da po gabaritima staje u gepek
sent a ladder using Tapatalk
Lepo je videti da ARCS i dalje diše punim plućima i dokazuje da je jedan od najboljih automobilskih klubova u Srbiji. Ako ne i najbolji…
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
- voxxx
- Garaža: 159 16v...150ks sw
samo u sitnim apoenima od 3Ebane napisao:Meni bi trebalo 20000€ pa ti ponesi kad sledeci put budes isao!voxxx napisao:nemam pojma gde da postujem ovo,ali ovde cu,ako treba moderator ce premestiti![]()
Putujem nekoliko puta mesecno za nemacku,tj minhen,ako nekom od alfista nesto treba za doneti odande,slobodno se javnite....naravno,da po gabaritima staje u gepek

- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS
- PapaSle
- Garaža: "Il Biscione" 147 JTDm
- bane
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 146 junior 1.4ts
Alfa Romeo 147 1,9jtdm - Lokacija: Novi sad
Re: Sve o svemu
Ne pravim problem sta god ti je lakse:P:Pvoxxx napisao:samo u sitnim apoenima od 3Ebane napisao:Meni bi trebalo 20000€ pa ti ponesi kad sledeci put budes isao!voxxx napisao:nemam pojma gde da postujem ovo,ali ovde cu,ako treba moderator ce premestiti![]()
Lepo je videti da ARCS i dalje diše punim plućima i dokazuje da je jedan od najboljih automobilskih klubova u Srbiji. Ako ne i najbolji…
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Decko ima 00
[youtube]CBZzH_k2eT4[/youtube]

[youtube]CBZzH_k2eT4[/youtube]

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- junky01
- Garaža: Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Alfa Romeo GT - Lokacija: Krusevac
I ovom ne manjkaju 00
Nisam znao gde da ga strpam. U smehoteku, u bezbednost o saobracaju ili ovde...sve u svemu vredi pogledati.
https://www.facebook.com/video.php?v=74 ... =2&theater

Nisam znao gde da ga strpam. U smehoteku, u bezbednost o saobracaju ili ovde...sve u svemu vredi pogledati.
https://www.facebook.com/video.php?v=74 ... =2&theater
- MiloshBg
- Garaža: No Alfa, no fun...
- elas
Ovo je animacija...nije realno jer nema delova koji otpadaju i dim sa tockova je animiran i montiran.

- MiloshBg
- Garaža: No Alfa, no fun...
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Ali gde si ovo iskopao 

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- OMP
- Garaža: GP TJet
postoji ovaj reliant robin mod za rfactor igru, cirkus 

Poslednja izmena od OMP u Čet Mar 05, 2015 7:39 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- OMP
[youtube]JOnlq3Q72ho[/youtube]
- elas
- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Koliko vidim, svi audiji su tipicno parkirani

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- OMP
boles!
[youtube]Zw8vEj_fybk[/youtube]
[youtube]Zw8vEj_fybk[/youtube]
- mali radojica
- Garaža: alfa romeo 147 jtdm
- sale_75
- Garaža: Honda CB750 K
Honda CB750 C - Lokacija: Beograd
Sve o svemu!? Da li je pravi post za ovu temu bem li ga, ako nije prebacite ga na odgovarajuce mesto.
Ja konkretno imam zelju da se privremeno ili trajno odrstanim iz kluba, iskren da budem malo sam se zasitio i lakse bi mi bilo ako bi mi administratori ugasili nalog pa ako je izvodljivo da se posle nekog izvesnog vremena ako budem imao zelju istima obratio i vratio.
Hvala unapred!
Ja konkretno imam zelju da se privremeno ili trajno odrstanim iz kluba, iskren da budem malo sam se zasitio i lakse bi mi bilo ako bi mi administratori ugasili nalog pa ako je izvodljivo da se posle nekog izvesnog vremena ako budem imao zelju istima obratio i vratio.
Hvala unapred!
- Crni
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Ja vas ne kontam koji zelite da vam se nalog obrise. Jednostavno batalite forum, pustite teatralne price o brisanju naloga.
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- Nigy
- Garaža: .
Imaju potrebu da obrazloze zasto idu. Ono sto mi nije jasno je zasto im se zelja ne ispuni?Crni napisao:Ja vas ne kontam koji zelite da vam se nalog obrise. Jednostavno batalite forum, pustite teatralne price o brisanju naloga.