Sve o svemu
- Alex V6
- Garaža: V6 inside
E sad jos da cujemo kako proizvode naftu i legenda kompletna. Auto ko auto, svaki se kvari. Samo neki vlasnici nisu spremni da to priznaju.
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Molim SVE da obrate pažnju na rečnik i da se izrazavaju dostojanstveno i na način koji bi i sami hteli da da im se neko obraća.
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
Audi B4 je za dve klase bolji auto od Golfa 3 u svakom pogledu.
Mili, ako poredis kvalitet enterijera do Alfi 156/166 poredi i u Wagen grupi do tih godina, em je dosadan, em je plastika najstrasnija koriscena, a o udobnosti i lakoj mogucnosti za lumbalnu isijalgiju da ne pricam. Od toga pate i novi modeli iz VAG grupe
Mozes li da zamislis ko je pobedio u osvrtanju prolaznika: moj Fiat Coupe 20VT star 13 godina ili Audi A8 star 6 meseci? I to u jednoj od najprometnijih ulica u Čačku gde se vozi sve i svasta
Mili, ako poredis kvalitet enterijera do Alfi 156/166 poredi i u Wagen grupi do tih godina, em je dosadan, em je plastika najstrasnija koriscena, a o udobnosti i lakoj mogucnosti za lumbalnu isijalgiju da ne pricam. Od toga pate i novi modeli iz VAG grupe
Mozes li da zamislis ko je pobedio u osvrtanju prolaznika: moj Fiat Coupe 20VT star 13 godina ili Audi A8 star 6 meseci? I to u jednoj od najprometnijih ulica u Čačku gde se vozi sve i svasta
- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS
Golf 3 je jedan od ogromnih promasaja u VW istoriji. Motor koji je prvi isao u njega 1.9 tdi se pokazao kao najlosiji. Limarija je katastrofa. Boja isto. Posle su poceli da stavljaju noviji 1.9 koji je isao u Golfa 4 i svi se kunu u njega.. Tj Vagenovci.
Izgled spolja unutra, tvrda plastika.. Necu da komentarisem jer je to stvar ukusa.
Izgled spolja unutra, tvrda plastika.. Necu da komentarisem jer je to stvar ukusa.
- PapaSle
- Garaža: "Il Biscione" 147 JTDm
Po meni wageni do nove generacije su tradicionalno imali najruzniji enterijer...
Ps svakako ne treba biti ni rob neke marke... cale I ja tradicionalno ne volimo wv grupaciju... sve sto smo govorili I ovde, dosadni, bez srca, mahom ružni, nemaju neke performanse... A oduvek smo voleli BMW, tako da je u jednom trenutku života postojao izbor između Audi 80 i BMW kockice... Ja sam iz sve snage navijao za BMW i tako i bejaše... Al ipak kad pogledam unazad, to je možda bila i greška... U istim opremama Jaje bejaše mnogo bolji auto... Wv grupaciji se zaista ne može osporiti pouzdanost, precenjeni su, ružni su, al su zaista pouzdani... Što opet ne znači da bi mi danas ijedan vagen bio i peta opcija u slučaju kupovine u bilo kom cenovnom rangu... Ako hoćeš pouzdanost kupićeš MazdoTojotoHondu a ne Wagena, ako hoćeš sport, onda BMW I Alfa ne Wagena, aako hoćeš luksuz, opet Wagena nema nigde...
Ps svakako ne treba biti ni rob neke marke... cale I ja tradicionalno ne volimo wv grupaciju... sve sto smo govorili I ovde, dosadni, bez srca, mahom ružni, nemaju neke performanse... A oduvek smo voleli BMW, tako da je u jednom trenutku života postojao izbor između Audi 80 i BMW kockice... Ja sam iz sve snage navijao za BMW i tako i bejaše... Al ipak kad pogledam unazad, to je možda bila i greška... U istim opremama Jaje bejaše mnogo bolji auto... Wv grupaciji se zaista ne može osporiti pouzdanost, precenjeni su, ružni su, al su zaista pouzdani... Što opet ne znači da bi mi danas ijedan vagen bio i peta opcija u slučaju kupovine u bilo kom cenovnom rangu... Ako hoćeš pouzdanost kupićeš MazdoTojotoHondu a ne Wagena, ako hoćeš sport, onda BMW I Alfa ne Wagena, aako hoćeš luksuz, opet Wagena nema nigde...
Poslednja izmena od PapaSle u Čet Feb 26, 2015 12:05 am, izmenjeno 1 put ukupno.
- Mili
- Garaža: Alfa Romeo 147, 1.6 Twin Spark 120ks
Alfa&omega@ Audi B4 deli gomilu el. i mehanickih komponenti sa golfom 3. Taj golf je izuzetan automobil u svakom pogledu i prica da nije dobar ne pije vodu. Ovde kod nas je uvozen kada je bila najgora ekonomska situacija, pa su dolazili pretezno lose opremljeni primerci. To naravno vazi i za automobile drugih proizvodjaca. Pogledajte kakve su npr Astre tog doba. Les do lesa...
Svakako se ne slazem oko plastike. Drug i danas vozi tdi varijantu tog golfa i tabla je mekana na dodir, a svako dugme je na svom mestu...
Niste citali sta sam napisao jer sam rekao da su 156/166 alfe koje su veliki pomak u kvalitetu izrade AR modela. Nema potrebe da neko bude pristrasan. Evo ja sam naveo sta me nervira na mojoj alfi koju sam kupio zaista ocuvanu. Nisam dzabe naveo da mi dugmici od podizaca ostaju u rukama. Ja sam zamenio konzolu drugom koja je bila kao nova i opet isto. Utegao joj trap, ali je brzo pocelo da zvace itd. Onda mi covek kaze da sam pogresio u izboru automobila...
Evo danas kad studiram sta zelim sledece razmatram 159 jer mi je u svakom pogledu primamljiviji od npr Pasata, pa i od Audija A4. Ali da je bolji po svim parametrima tesko...
Svakako mi je zao sto se neko oseti prozvanim. Licno sam imao priliku da biram izmedju Golfa i AR 145 i izabrao sam golfa jer sam se na alfinu plastiku i uopste unutrasnjost zgrozio. Pokusavam da budem objektivan
Svakako se ne slazem oko plastike. Drug i danas vozi tdi varijantu tog golfa i tabla je mekana na dodir, a svako dugme je na svom mestu...
Niste citali sta sam napisao jer sam rekao da su 156/166 alfe koje su veliki pomak u kvalitetu izrade AR modela. Nema potrebe da neko bude pristrasan. Evo ja sam naveo sta me nervira na mojoj alfi koju sam kupio zaista ocuvanu. Nisam dzabe naveo da mi dugmici od podizaca ostaju u rukama. Ja sam zamenio konzolu drugom koja je bila kao nova i opet isto. Utegao joj trap, ali je brzo pocelo da zvace itd. Onda mi covek kaze da sam pogresio u izboru automobila...
Evo danas kad studiram sta zelim sledece razmatram 159 jer mi je u svakom pogledu primamljiviji od npr Pasata, pa i od Audija A4. Ali da je bolji po svim parametrima tesko...
Svakako mi je zao sto se neko oseti prozvanim. Licno sam imao priliku da biram izmedju Golfa i AR 145 i izabrao sam golfa jer sam se na alfinu plastiku i uopste unutrasnjost zgrozio. Pokusavam da budem objektivan
- alfa&omega
Fiat Coupe 20 VT
Izneo si primedbu na kvalitet Alfi pre 156/166 i ja sam ti to demantovao. Ako drugar koji vozi tdi ima mekanu instr. tablu to je verovatno neka od Pink Floyd ili Rolling Stones serija koje su imale bogatiji paket opreme, to nije parametar za poredjenje.
Nisam pristrasan, volim sve kvalitetne automobile zato i kazem da je Audi B4 kvalitetniji od Golfa 3, pocev od limarije gde je razlika najveca.
Sto se tice Alfe 159-tesko da postoji neki auto u klasi koji je bolji u svemu od drugog, mada su Nemci priznali da Alfa 159 bolji od BMW serije 3 i to u Auto Bild-u sto je meni dovoljno s obzirom da je trojka predstavljala uvek vodeci model u tom segmentu
Nisam pristrasan, volim sve kvalitetne automobile zato i kazem da je Audi B4 kvalitetniji od Golfa 3, pocev od limarije gde je razlika najveca.
Sto se tice Alfe 159-tesko da postoji neki auto u klasi koji je bolji u svemu od drugog, mada su Nemci priznali da Alfa 159 bolji od BMW serije 3 i to u Auto Bild-u sto je meni dovoljno s obzirom da je trojka predstavljala uvek vodeci model u tom segmentu
- Mili
Nisu u pitanju te edicije a golf je proizveden 1993. Hocu da kazem da je razlika evidentna bez obzira na ediciju. Znas li da se ta tabla ugradjivala u kabriolete do 2002? To je 10godina zivota za enterijer loseg kvaliteta. Sam dizajn je diskutabilna stvar...
Sad ispada da ja vidim u staroj alfi plastiku kao sa kineske igracke, a ti je ne vidis.
Ok, ova prica je otisla daleko i ja se povlacim. Ali mi je drago da alfa od neke 1997. Radi temeljnije na imidzu. Ono pre toga ne sme da se ponovi jer ce modeli biti prodati u 145 ili 146 primeraka
Sad ispada da ja vidim u staroj alfi plastiku kao sa kineske igracke, a ti je ne vidis.
Ok, ova prica je otisla daleko i ja se povlacim. Ali mi je drago da alfa od neke 1997. Radi temeljnije na imidzu. Ono pre toga ne sme da se ponovi jer ce modeli biti prodati u 145 ili 146 primeraka
- erdeljan
- BANOVAN
Druze, malo si pobrkao loncice 
Ali ajde, necemo da tupimo prvise, mislim da je vecina videla tvoje komentare u vezi VW i jednostavno nema potrebe da se ista vise diskutuje.

Ali ajde, necemo da tupimo prvise, mislim da je vecina videla tvoje komentare u vezi VW i jednostavno nema potrebe da se ista vise diskutuje.

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- Mili
Napisao sam samo cinjenice. Kada se neko od vas koji me demantujete ogrebe o enterijer svog ljubimca shvatice :*
- alfa&omega
Fiat Coupe 20 VT
http://postimg.org/image/pt7o82v1t/
Ni moja Alfa nije devojka, vec je u trinaestoj godini zivota, ali se jos nisam posekao na njen enterijer
Ni moja Alfa nije devojka, vec je u trinaestoj godini zivota, ali se jos nisam posekao na njen enterijer
- PapaSle
- Garaža: "Il Biscione" 147 JTDm
- erdeljan
- BANOVAN
To nisu činjenice, to je tvoje lično mišljenje
Re: Sve o svemu
Mili napisao:Napisao sam samo cinjenice. Kada se neko od vas koji me demantujete ogrebe o enterijer svog ljubimca shvatice :*
To nisu činjenice, to je tvoje lično mišljenje

- OMP
- Garaža: GP TJet
ja stvarno ne mogu da verujem da neko poredi izgled i kvalitet enterijera golfa 3 i alfe 156 npr.????? to je bre nebo i zemlja u svakom pogledu
moja alfa ima mekanu tablu na dodir, nema nikakve lose i tvrde plastike (nista losije od golfovih), plastika nije kao kod kineskih igracaka, dugmici mi ne ostaju u rukama, koža je jako kvalitetna i prijatna, itd., itd., ne znam Mili kakav si ti to primerak alfe uzeo ali ocigledno nesto tu ne stima kad toliko kudis njen enterijer ili ti previse volis vagene pa si subjektivan, definitivno ne iznosis cinjenice nego subjektivno misljenje.

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- Brana
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 155 3.0 24V
Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Alfa Romeo 164 2.0 T.S. 8V
Alfa romeo 147 1.9 8V multijet
Alfa romeo 166 2.4 20V multijet - Lokacija: Beograd
Ljudi batalite diskusiju jer nema poente natezati se.Cinjenica je da je Mili kupio pogresan auto i da je na pogresnom forumu, ali ovo je slobodan forum i on moze da pise sta zeli(i ako nije u pravu) a vi gledajte da izbegnete diskusiju jer je besmisleno 

- alfabg
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 jtd(85 kw)rest. 2004.Remaped
Inace cemu diskusija.Da mi se svidja wagen onda bih ga i kupio,da mi se svidja Mazda,Toyota itd takodje.Svidela mi se Alfa.Ne znam zasto neko misli da vozimo neki auto na silu.Pa sami smo birali.A to sta je bolje - to je ipak subjektivna stvar.
Najlakse je prodati auto sa kojim covek nije zadovoljan i kupiti drugi.

Show Must Go On
- erdeljan
- BANOVAN
Pa i nije bas, vidis da ljudi ne kupuju alfe jer se kvare 

- Shanirani
Dosta ljudi izabere alfu pored vw zato sto je jeftina. Mozda ovde ima takvih.
Ja cu samo da kazem da mi je drago sto je jeftina i sto se o njoj misli kako se misli, jer cu jeftinije da prodjem kad je kupujem ili popravljam.
Ja cu samo da kazem da mi je drago sto je jeftina i sto se o njoj misli kako se misli, jer cu jeftinije da prodjem kad je kupujem ili popravljam.
- Mili
OMP@ Ja sam komentar na kvalitet dao za modele pre 156/166. Taj 156 je odlican model i molim vas da citate sta pise pre nego sto udarite kontru.
Napisao sam negativan komentar na racun dugmica podizaca prozora na modelu 147 i vidim prvenstveno na forumu da ogroman broj ljudi ima isti problem. Jednostavno su pipavi.
Napisao sam negativan komentar na racun dugmica podizaca prozora na modelu 147 i vidim prvenstveno na forumu da ogroman broj ljudi ima isti problem. Jednostavno su pipavi.
- Shanirani
- alfabg
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 jtd(85 kw)rest. 2004.Remaped
- Dule
- Garaža: Prazna
Mili ne znam dal si se vozio u Alfi 75 ili 164...to su stariji modeli o kojima ti pricas.Ali enterijer u njima je sve samo ne plastican. Ne znam o kojem ti to starijem modelu Alfe pricas 

- Mili
Dule@ Imao sam priliku da se vozim u alfi 164, dok sam alfu 75 samo razgledao parkiranu dok joj je motor bio izvadjen, pa nisam imao tu cast da se provozam. Pricao sam u prethodnim postovima da sam se zgrozio na plastiku modela 145 koji je po klasi daleko ispod 164. Izneo sam cinjenice da je alfa belezila lose rezultate u prodaji i izneo misljenje zasto je to tako.
Evo automatski sam od nekih optuzen da sam pristrasan i da brkam lonce iako je to opste poznata stvar.
Nemam zasto da budem pristrasan jer sam vagena samo jednom davno imao u svom vlasnistvu, a na njega smo se osvrtali.
Evo automatski sam od nekih optuzen da sam pristrasan i da brkam lonce iako je to opste poznata stvar.
Nemam zasto da budem pristrasan jer sam vagena samo jednom davno imao u svom vlasnistvu, a na njega smo se osvrtali.
- alfa-u-srcu
- Garaža: -
- Alfa Romeo Giulietta Turbo Benzina
-Alfa Romeo 159 TI JTS
-Alfa Romeo 159 JTDm
-Alfa Romeo 33 Boxer Imola Rosso
-BMW E30 coupe Brilliantrot - Lokacija: Lipovica
Druze uzalud se sada vadis, ovim komentarom mislim da si sve rekao.
Voziti Alfu i voleti je nije isto.
Definitivno si promasio forum, kao i marku automobila koju trenutno vozis.
Mili napisao:Imam jedan predlog za tebe. Parkiraj svoj AR 75 pored nekog Audija 80, a 145 QV pored Gnojfa GTI 16v i odmah ces dibiti taj osecaj
Druze uzalud se sada vadis, ovim komentarom mislim da si sve rekao.
Voziti Alfu i voleti je nije isto.
Definitivno si promasio forum, kao i marku automobila koju trenutno vozis.
Rodjen da ne uspem, pa se zato duplo trudim