Sve o svemu
- Alex V6
- Garaža: V6 inside
- Pittatore
- Drug Član
- Garaža: AR 155 3.0 24v Reborn
AR 166 jtd Familiare
Opel Zafira OPC Familiare XL
Yamaha FZR1000 EXUP Hajde da se volimo XD
AA500 Dvogumena raga - Lokacija: BG
Mozda Audija vozi na kecev karburator, taj karburator svugde radi dobro samo na kecu ne 

- Kosovic
- Garaža: /
Možda nešto nije uredu sa mnom, pošto nikako da postignem tu potrošnju ni sa Alfom ni sa Astrom, stalno prebacim preko makar za litar.Alex V6 napisao:Kao sto 1.9 JTD trosi 5l

- mali radojica
- Garaža: alfa romeo 147 jtdm
Pittatore napisao:Mozda Audija vozi na kecev karburator, taj karburator svugde radi dobro samo na kecu ne

- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
- Mili
- Garaža: Alfa Romeo 147, 1.6 Twin Spark 120ks
Imao sam Golf 3 1.8 90ks. To je isti taj motor. Vozen je pretezno po gradu i potrosnja je oko 10 litara. Onda su mu skinuti srednji lonac i katalizator, ugradjen sportski filter i potrosnja je skocila na 13 litara. Mada sam mu dosta vise vadio dusu jer je daleko veselije primao gas. Sada mi 147 1.6 120ks nikad ne trosi ispod 12 litara. Ali to nije cudno jer je taj vagenov 1.8 rasterecena masina, a ovaj alfin 1.6 fabricki nabrijan. Alfa ima daleko vise opreme cijim koriscenjem raste i potrosnja itd
- junky01
- Garaža: Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Alfa Romeo GT - Lokacija: Krusevac
- OMP
- Garaža: GP TJet
šanirani pricao o benzinu ne o plin kako sam razumeo, ali ako audi troši 10l plina (po lokalu) onda ja odmah prodajem alfu i kupujem b4 avant! 
vidi ga ko lutka!

vidi ga ko lutka!

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
- OMP
ma jok avant je zakon
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
ovaj audi je jedan od meni najlepsih ikada...ova danasnja linija audia se ne moze porediti sa ovim modelom.OMP napisao:šanirani pricao o benzinu ne o plin kako sam razumeo, ali ako audi troši 10l plina (po lokalu) onda ja odmah prodajem alfu i kupujem b4 avant!
vidi ga ko lutka!

- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS
- Mili
Vagen svakako ima opasno dobre modele u ponudi. Primetio sam da na ovom i na forumu Opela ima dosta ljudi koji Golf zovu Gnojf. To samo govori koliko mu zavide na kvalitetima koji ga prate kroz sve generacije. Ovaj Audi B4 je tehnicki slican Golfu 3 i svakako je model van svog vremena
- OMP
i meni se taj model uvek svidjao iako ne volim audije generalnoelas napisao: ovaj audi je jedan od meni najlepsih ikada...
- TheWickerMan
- Administrator
- Mili
Imam jedan predlog za tebe. Parkiraj svoj AR 75 pored nekog Audija 80, a 145 QV pored Gnojfa GTI 16v i odmah ces dibiti taj osecaj
- BobanR
- Garaža: Brera 2.4
- MiloshBg
- Garaža: No Alfa, no fun...
- TheWickerMan
- Administrator
Kao što ne vidim razlog za tvoje pisanje.
Inače,145 QV je skinula skalp sa par ozbiljnih wagena ali šta to tebe ima da piiip piiiiip?
Ja osećaja imam i to očigledno više od tebe. Zato što pravim razliku između matorih Krompirwagena i matorih Alfi.
Da ti nisi malo zalutao na Alfa forum?
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Re: Re: Sve o svemu
Ne vidim razlog za bilo kakvo prozivanje ovog tipa.Mili napisao:Imam jedan predlog za tebe. Parkiraj svoj AR 75 pored nekog Audija 80, a 145 QV pored Gnojfa GTI 16v i odmah ces dibiti taj osecaj
Kao što ne vidim razlog za tvoje pisanje.
Inače,145 QV je skinula skalp sa par ozbiljnih wagena ali šta to tebe ima da piiip piiiiip?

Ja osećaja imam i to očigledno više od tebe. Zato što pravim razliku između matorih Krompirwagena i matorih Alfi.
Da ti nisi malo zalutao na Alfa forum?
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
- BobanR
- Garaža: Brera 2.4
@MiloshBg: Ta je najnovija, samo sam zube dodao u PhotoShopu. Nego reko' da odgledam ovo trolovanje do kraja 

Sébastien Loeb napisao:...Ore taj snijeg kao kombajn sjeno...
- Dule
- Garaža: Prazna
- 916
- Garaža: gtv ts,mito 155
jel si ti ozbiljan????Mili napisao:Imam jedan predlog za tebe. Parkiraj svoj AR 75 pored nekog Audija 80, a 145 QV pored Gnojfa GTI 16v i odmah ces dibiti taj osecaj
- MiloshBg
- Garaža: No Alfa, no fun...
- Mili
Ne, ne razumemo se...
Nisam zalutao jer sam vlasnik Alfe koja je po meni jedan od najlepsih modela u svojoj klasi. Mada nisam zaljubljenik u AR vec u automobile uopste. Odredjene kvalitete modela 145 QV necu osporavati ali... Kvalitet izrade svih modela do AR 156/166 (najpre enterijera) je cisto podcenjivanje kupca i smatram da je to jedan od glavnih razloga sto je AR za dlaku izbegao propast u auto industriji. Nije ni moj auto zlato. Iako u dobrom stanju jos pati od bolesti kineskih igracaka. Nema veze sto mi dugmici od podizaca ostaju u rukama. Nema veze sto cu uskoro morati da zamenim tapacire, sedista. Nema veze sto pazim na svaku rupu a trap pocne da krcka nakon trocifrenog broja kilometara... Nema veze! Oprosteno na sarm. Ali zato je vagen krompirvagen i zato se ti osecas bog zna kako prozvanim
Nisam zalutao jer sam vlasnik Alfe koja je po meni jedan od najlepsih modela u svojoj klasi. Mada nisam zaljubljenik u AR vec u automobile uopste. Odredjene kvalitete modela 145 QV necu osporavati ali... Kvalitet izrade svih modela do AR 156/166 (najpre enterijera) je cisto podcenjivanje kupca i smatram da je to jedan od glavnih razloga sto je AR za dlaku izbegao propast u auto industriji. Nije ni moj auto zlato. Iako u dobrom stanju jos pati od bolesti kineskih igracaka. Nema veze sto mi dugmici od podizaca ostaju u rukama. Nema veze sto cu uskoro morati da zamenim tapacire, sedista. Nema veze sto pazim na svaku rupu a trap pocne da krcka nakon trocifrenog broja kilometara... Nema veze! Oprosteno na sarm. Ali zato je vagen krompirvagen i zato se ti osecas bog zna kako prozvanim
- 916
- Garaža: gtv ts,mito 155