Sisti kocnica 156 2.0 ts
- simke87bgd
- Garaža: Alfa Romeo
Pomoc kolege zadnjih par dana se pojavio problem... Pojavilo se sistanje kod papucice za kocnicu. konstantno u toku voznje Kada malo pipnem papucicu ono prestane a kada se pritisne skroz opet sisti... Inace papucica je dosta mekana... Da li je neko imao slicnih problema? 

- MiloshBg
- Garaža: No Alfa, no fun...
Ili neki vakum oko serva i kocnica. 

Alfa Romeo - The car inside the driver.
- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
Servo gde ulazi osovina iz kabine,kod mene na kombiju tako šišti već tri godine i ne utiče na snagu kočenja ali iritira.Uglavnom najbolje zameniti ima polovnih...
Sent from my Lenovo A3500-FL
Sent from my Lenovo A3500-FL
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
Moze i ovde da ne otvaram novu temu bezveze...elem od zimus mi je rucna u problemu,sad kad nije hladno kad povucem drzi ali kad vratim ostane prazan hod 2-3 zuba i ne vraca lepo...da li je do sajli ili su mozda zaglavile opruge na samim klestima.Cisto da znam i to sad kad radim oko trapova da spremim sajle nove i menjam.

- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
Slično se i meni ponašala "ručna" dok nisam prošli vikend zamenio obe sajle ručne. Sad ručica više nema lufta/ slobodnog hoda 
Koliko sam zagledao mehanizam ručne na klještima, dok smo menjali sajle, msm da tu nema šta da (se) zaglavi.

Koliko sam zagledao mehanizam ručne na klještima, dok smo menjali sajle, msm da tu nema šta da (se) zaglavi.
- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
Uvek postoji mogućnost da se i mehanizam zaglavi ali je to toliko redko da je problem najverovatnije u sajlama.
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”