Pa šta da se radi... Neću Dumrem sad...Dika napisao:dobro sta da se radi i to je za ljude, kada budes uzimao boju nemoj sa poklopca vec vidi oteraj auto direktno tamo...
I ja moram da uzimam farbu ovih dana imam neko sr*nje sto moram da ofarbam

Pa to, skroz je ispao ok... Sa desne strane je izguljen, tj skinuta farba. Iznad branika je popucala farba... I Saša kaže, da mora da se farba...Veloce napisao:PapaSle znam Sasu odlicno,decko je na mestu skrozTaj branik je ostecen pri dnu malo,nije strasno..
Nisam baš skontao, al ima ovde servisa koji su mi predloženi... Šta god budu rekli, može, samo da bude odlično odrađenoShanirani napisao:Najbolje kad kupis drugi branik skini taj tvoj pa odnesi. Ako imas drugi auto naravno. Meni pravili problem jer nisu mogli lepo boju da mi snime boju. Pa kao mora unutra pod njihovim svetlom. Blablabla.

Da promenim temu... Ne znam da l vi osećate koliko je Alfa vruća marka.. pratim na Fbuku par stranica nevezano za Alfe, i svaki pomen izaziva brdo komentara... Od onih da je to kanturina i olupina do toga koji kontam idu i odavde da je to najbolji auto na svetu...
http://mojagaraza.rs/sta-je-bolja-kupov ... -vidja-t-3