problem sa grejacima Alfa 147 jtdm 16v 103kw
- miloscepo91
- Garaža: Alfa Romeo 147 jtdm 16v
problem sa grejacima Alfa 147 jtdm 16v 103kw
pozdrav..Kada dam kontakt pokazuje mi gresku grejaca i malo duze vergla.Da li neko zna koliki je posao zameniti ih i koliko kostaju za moj model?Hvala unapred
- Crni
- Drug Član

- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Re: problem sa grejacima Alfa 147 jtdm 16v 103kw
Pre 2 godine sam ih kod majstora placao 2000 dinara po komadu sa zamenom, Bosch. Nije ih tesko zameniti.
Mada obrati paznju pre kupovine, ako ti duze vergla moguce je i da je akumulator zreo za zamenu, proveri prvo kontakt na klemama.
Pre nego sto crkne akumulator, pocinje da pali te greskice i razne druge. Nakon zamene istog kod mene je nekada palio gresku sa grejacima, nije bio dobar kontakt sa klemama.
Mada obrati paznju pre kupovine, ako ti duze vergla moguce je i da je akumulator zreo za zamenu, proveri prvo kontakt na klemama.
Pre nego sto crkne akumulator, pocinje da pali te greskice i razne druge. Nakon zamene istog kod mene je nekada palio gresku sa grejacima, nije bio dobar kontakt sa klemama.
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
Pazi kada skidas, mogu da zapeknu grejaci i da puknu ako probas na silu da ih skines

- Super_genije
- Garaža: Alfa Romeo 159 2.0 jtdm
-----------------------------
ex Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8V 2003 - Lokacija: Bec Austrija
Dobro rece drug Crni... Obicno, kad je akumulator slab pocinje da frca te greske oko grijaca i slicno, a i teze pali.. O tome je bas puno puta pisano.
Assumption is the mother of all fuckups
- miloscepo91
- Garaža: Alfa Romeo 147 jtdm 16v
hvala ljudi..Ustanovio sam da mi ne radi jedan grejac a i video sam da je akumulator 55ah sto je verovatno malo ya ovaj motor..Nisam obracao paznju kada sam kupio auto..
- Crni
- Drug Član

Fabricki sam skinuo pre par meseci, jacina je 60KW. Alfa Romeo by Exide
Sada sam stavio jaci.
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- Falcon037
- predsednik kluba

- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
- Crni
- Drug Član

To je Alfa, to trosi.
Neka stoji sada, lapsus, zna se na sta sam mislio.
Neka stoji sada, lapsus, zna se na sta sam mislio.