Da li ima kraja...
- draganche
- Garaža: Alfa Romeo 155 2.0 TS 8v
Kada sam ugradio plin u Ladu 2006, sećam se da je cena bila 28-30din. Danas je kod mene 90. Nečuveno je da država uzme 30 din po litru za ništa. Očigledno će cena otići na 100din. S obzirom na sve troškove možda se više i ne isplati ugradnja tng.
- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
Pored toga, hoce od nove godine da povecaju akcize na sve vrste goriva i jos da uvedu akcize na sokove... da ne spominjem sto nafta na svetskom trzistu mesecima opada, a kod nas stoje iste cene goriva. Najlakse je udariti po narodu, tako svako moze da vodi vladu...

- draganche
- Garaža: Alfa Romeo 155 2.0 TS 8v
Nisam politički opredeljen, niti me zanima... Ovde se sve svodi na ono "biće bolje kad na vlast dođu naši", a onda uvidimo da nema "naših". Sve je ista kompanija samo menjaju ime i marketing.
- Bg_Silver
- Garaža: /
Ovde nikad nece biti bolje, a i da bude nece biti nista vise od stanja u ovim mini drzavama PRI eu.
- Veloce
- Saradnik Uprave
- Garaža: ex Alfa Romeo GTV 2.0ts
ex Alfa Romeo GT 2.0jts
ex Alfa Romeo 159 1.9jtdm
ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm
ex Alfa Romeo Mito 1.4tb
ex Alfa Romeo Giulietta QV
-Megane 3 RS CUP - Lokacija: Lazarevac
Danas me sibnuli nepunih 19000din za prenos,GT 1.9jtd 2005.god. Dok sam za proslog GT platio oko 14-15000,a bio je mladji auto u to vreme.
- Jurke
- Drug Član
- Garaža: ex 156 1.8 (2.0) TS
ex 156 1.8 TS
ex 147 1.9 JTDm
ex 156 1.8 TS Polizei
ex 159 Rosso 1.9 JTS
ex 166 Grigio 2.4 MJet
156 1.9 MJet 16V SW - Lokacija: Srbija
Možda zbog novog kataloga amss-a...
Алфа Ромеотик
"Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветија!" Његош
"Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветија!" Његош
- Boki Ar
- Garaža: Alfa Romeo GT
- MiloshBg
- Garaža: No Alfa, no fun...
Ma oni se sa tim ciframa frljaju samo tako. Recimo ja sam pretprosle godine za moju 156 porez na prenos platio ~7500 bez ugovora, a drugar godinu dana kasnije za 2 godine mladji auto 5000 din...
Alfa Romeo - The car inside the driver.
- Veloce
- Saradnik Uprave
- Garaža: ex Alfa Romeo GTV 2.0ts
ex Alfa Romeo GT 2.0jts
ex Alfa Romeo 159 1.9jtdm
ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm
ex Alfa Romeo Mito 1.4tb
ex Alfa Romeo Giulietta QV
-Megane 3 RS CUP - Lokacija: Lazarevac
2012.,a auto je bio 2004.god + 121kw. Pa da Jurke,zbog toga je toliko,sram ih bilo.. Cene su bez ugovora,samo porez.
- Jurke
- Drug Član
ex 156 1.8 TS
ex 147 1.9 JTDm
ex 156 1.8 TS Polizei
ex 159 Rosso 1.9 JTS
ex 166 Grigio 2.4 MJet
Šta da ti kažem, ja zbog tih većih cena u katalogu ne ocarinih u martu 2014-e jednu 156 sa 59.000km na satu jer je carina i ostalo bila ~950 evra... A po starom katalogu bi me izašlo oko 400.
Алфа Ромеотик
- Boki Ar
- MiloshBg
U jednom trenutku, tacnije u julu/avgustu/septembru 2012. je bio 117... 

- Boki Ar
- Falcon037
- predsednik kluba
- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
- Boki Ar
Da li si ozbiljan u nameri da zasnuješ porodicu? Ako jesi, nemoj čekati...
Oženio sam se sa nepunih 25 i nisam se nikad pokajao zbog toga.

Oženio sam se sa nepunih 25 i nisam se nikad pokajao zbog toga.

- moth3
- Garaža: d(-_-)b
Pre bih rekao da je ozbiljniji da ima platu 1000e 

Nema gorih ljudi od alfista.
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
http://www.teleprompter.rs/vrhunac-baha ... -foto.html
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
Danas sam cuo jednu veliku glupost,tice se auto prikolica.U potrazi sam za jednom koja mi treba za posao do 750kg,pozovem druga koji radi na tehnickom pregledu i kaze mi da prikolicu nece niko da registruje jer dolaze u problem.
Zatvaraju im tehnicke preglede zbog njih.Cak i kad je regularna i fabricka npr Fadipova,zastavina i slicne sa svim potrebnim papirima i atestima,ljudi ne smeju da se upuste u to.Cekaju neku promenu u pravilniku da bi mogli sigurno da rade.O onim rucno pravljenim ida ne mislim kaze mi on.
Sad ako neko zna nesto vise o tome neka podeli jer mi znaci da ne obilazim razne institucije,agencije za bezbednost i slicno.
Zatvaraju im tehnicke preglede zbog njih.Cak i kad je regularna i fabricka npr Fadipova,zastavina i slicne sa svim potrebnim papirima i atestima,ljudi ne smeju da se upuste u to.Cekaju neku promenu u pravilniku da bi mogli sigurno da rade.O onim rucno pravljenim ida ne mislim kaze mi on.
Sad ako neko zna nesto vise o tome neka podeli jer mi znaci da ne obilazim razne institucije,agencije za bezbednost i slicno.

- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- Bg_Silver
Ja trenutno prodajem kamp prikolicu koja spada u lake prikolice do 750kg, i koliko sam ja shvatio situacija je sledeca: zakon je donet ali nista sa njim nije uskaldjeno, tj treba ti uverenje istituta ili masinskog fakulteta, iz njihove laboratorije koja ,,pogadjaj,, jos ne postoji. Dok se ne usaglase sa zakonom od registracije nema nista. Ali prikolice koje su registrovane posle cinimi se februara 2011 do 2013 mogu da se regularno registruju. Sve je lepo opisano u novom broju SAT plusa, tu je malo detaljnije i bolje sve objasnjeno sto se tice ovog problema.elas napisao:Danas sam cuo jednu veliku glupost,tice se auto prikolica.U potrazi sam za jednom koja mi treba za posao do 750kg,pozovem druga koji radi na tehnickom pregledu i kaze mi da prikolicu nece niko da registruje jer dolaze u problem.

- MiloshBg
Rale, daj slike te tvoje kamp prikolice. 

- Bg_Silver
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
O državi uvek možemo da polemišemo i da psujemo kada nam zavlače ruku u džep, ali za one koji žele miran san i izbegavanje potencijalne kazne evo zanimljive vesti! Većini nas ističe rok trajanja kompleta prve pomoći u narednim nedeljama ili mesecima, a neko se dosetio da pokrene akciju "staro za novo" upola cene. Evo vesti i linka sa adresama za zainteresovane koji još nisu upućeni:
http://www.b92.net/automobili/aktuelno. ... id=1021912
http://www.galenikapharmacia.co.rs/spisak%20mesta.html
http://www.b92.net/automobili/aktuelno. ... id=1021912
http://www.galenikapharmacia.co.rs/spisak%20mesta.html
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- Jurke
- Drug Član
ex 156 1.8 TS
ex 147 1.9 JTDm
ex 156 1.8 TS Polizei
ex 159 Rosso 1.9 JTS
ex 166 Grigio 2.4 MJet
Корисно, хвала! 

Алфа Ромеотик
- Falcon037
- predsednik kluba
- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd