Osnivač grupe je Dieter Meier, industrijalac - milioner, profesionalni kockar, igrač golfa, verujem da se oprobao i u trkama... Vrlo specifičan, da ne kažem kontroverzan lik.
Citam ovo kao da nije Srpski vec neki USA forum. Sve neka altrnativa, stari rok, RnB....a osecam da kod 80% neka Ceca para bubne opne
Kod mene domace, strano...sveeee!
Raspolozenje diktira sta se danas slusa. Trenutno Colonia The Best, Gru 2, Riblja Corba The Best, Dence The Best '80-'90
Loše osećaš
I kakve veze ima čiji je forum!? Muzika je umetnost, univerzalni jezik koji ne poznaje granice i veštački nametnuta ograničenja među ljudima. Najbolje kad bi svako slušao samo ono što mu komšija odsvira i otpeva.
alfanatic napisao:Loše osećaš
I kakve veze ima čiji je forum!? Muzika je umetnost, univerzalni jezik koji ne poznaje granice i veštački nametnuta ograničenja među ljudima.
Šetam i ja po žanrovima, zavisno od raspoloženja, ali najčešće se vrtim oko neke elektornike Pokušavali su da me navuku na te neke Metalike, Mejdene, Sepulture, ... al ne ide. Za mene je to sve samo stvar opšte kulture Ceca & Co mi ne ide (nije išlo) ni kad glavu
@alfanatic, MAYDAY, MAYDAY (mods,ne vičem, tako se piše )
Thunderdome uvek dobro prodrma
[youtube]GvwUhKw02LQ[/youtube]
p.s.
Ako nekoga zanima, uvod je sekvenca Majkla Daglasa, iz filma Wall Street