ALFA ROMEO 75 - Legende ne umiru!
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Giulietta 1.4 TCT
Lancia Delta III 1.4 T-Jet - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
Bice drugi motor kad bude bilo para, sad ni za drugi motor za brisace nemam.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
- sale_75
- Garaža: Honda CB750 K
Honda CB750 C - Lokacija: Beograd
- Nigy
- Garaža: .
Pa sta ce ti drugi motor za brisace - treba ti onaj drugi motor sto ide ispod haube
- TheWickerMan
- Administrator
A motor za brisace mi delovao kao jeftina stvar, ni za njega nemam para
Al zato sipam EVO BMB, za Nord samo najbolji benzin
Al zato sipam EVO BMB, za Nord samo najbolji benzin
- Nigy
- TheWickerMan
- Administrator
- sale_75
http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... meo_75_16/
Deluje korektno za ovaj novac, a jos nije ni fiksno!
Deluje korektno za ovaj novac, a jos nije ni fiksno!
- JaMaL
- Garaža: 75 TS
75 TB - Lokacija: Severno od Albukerkija
Crap, 1.6 carb, to ti ne treba u zivotu za vozis, a da se preradjuje je besmisleno jer ti treba previse stvari, da je rasturis u delove opet besmisleno jer samo sasiju mozes da iskoristis ako je ko casa... sto vec vidim da nije...
4 rupe, sve slabije kod vesanja i kocnica, torzije, balans stangle, sve...
za projekat ti bas nista sem TS-a i v6 ne vrede mnogo ovi slabiji modeli samo ako je limarija netaknuta i neudarana kao iz fabrike jer sve ostalo ces da bacis iovako...
a na ovoj vec vidis na slikama da su svi bitni delovi kao kvake na vratima, plastike unutrasnjosti its vec izlomljeni tako da ni za tu potrosnu robu ne vredi... posebno i se svidjaju uradi sam detalji kao cep za ulje, sundjer na usisu, izolirka na kablovim itd... dakle odrzavanje na nivou jednog stojadina...
75-ice su zeznute za kupovinu i odrzavanje zbog nedostatka delova, za svakodnevnu voznju dakle nisu bas pogodne, kad pocnes da je krpis tako to je pocetak kraja, kupiti takav auto pa vracati u neko stanje nema smisla kad samo recimo vrednost 3 gume kardana prelaze vrednost celog automobila.
Kad kupujes 75-icu sabiras koliko delova koji ne mogu da se nadju je na njoj propalo i odbijas od njene maximalne cene da je u tom stanju kakvom treba da bude... kad odes u minus zahvalis se, okrenes i odes...
Osim ako ne kupujes projekat pa ti treba neki konkretan deo, sasija, motor ili unutrasnjost... sto opet povlaci za sobom druge kalkulacije, ali to je nebitno, projekata kod nas u srbiji nema, svakoj nesto fali i svaka je krenula da truli negde u takvoj smo klimi, ja bih licno sutra kupio bilo koju koja nije udarana, u prvoj farbi, crne ili tamno sive boje, cak i ako je pocela da pusta malo na standardnim mestima, prva serija naravno zbog tezine...
4 rupe, sve slabije kod vesanja i kocnica, torzije, balans stangle, sve...
za projekat ti bas nista sem TS-a i v6 ne vrede mnogo ovi slabiji modeli samo ako je limarija netaknuta i neudarana kao iz fabrike jer sve ostalo ces da bacis iovako...
a na ovoj vec vidis na slikama da su svi bitni delovi kao kvake na vratima, plastike unutrasnjosti its vec izlomljeni tako da ni za tu potrosnu robu ne vredi... posebno i se svidjaju uradi sam detalji kao cep za ulje, sundjer na usisu, izolirka na kablovim itd... dakle odrzavanje na nivou jednog stojadina...
75-ice su zeznute za kupovinu i odrzavanje zbog nedostatka delova, za svakodnevnu voznju dakle nisu bas pogodne, kad pocnes da je krpis tako to je pocetak kraja, kupiti takav auto pa vracati u neko stanje nema smisla kad samo recimo vrednost 3 gume kardana prelaze vrednost celog automobila.
Kad kupujes 75-icu sabiras koliko delova koji ne mogu da se nadju je na njoj propalo i odbijas od njene maximalne cene da je u tom stanju kakvom treba da bude... kad odes u minus zahvalis se, okrenes i odes...
Osim ako ne kupujes projekat pa ti treba neki konkretan deo, sasija, motor ili unutrasnjost... sto opet povlaci za sobom druge kalkulacije, ali to je nebitno, projekata kod nas u srbiji nema, svakoj nesto fali i svaka je krenula da truli negde u takvoj smo klimi, ja bih licno sutra kupio bilo koju koja nije udarana, u prvoj farbi, crne ili tamno sive boje, cak i ako je pocela da pusta malo na standardnim mestima, prva serija naravno zbog tezine...
Poslednja izmena od JaMaL u Ned Jan 04, 2015 1:22 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
- sale_75
- JaMaL
Ako mene pitas moj auto je u mirovanju u zatvorenom, meni treba radionica
- Nigy
Ako ne izlazi nista, ne diraj - ne vidim poentu ulaganja u taj motor.
- sale_75
- sale_75
U planu mi je da radim limariju i farbam celu 75-icu na prolece, ono sto me najvise brine jesu lajsne na zadnjim stranicama i prednjim krilima? Auto ce se kompletno rasturati i temeljno sredjivati!
Kako se skidaju i ako su lepljene da li negde imaju nove da se kupe?
Kako se skidaju i ako su lepljene da li negde imaju nove da se kupe?
- JaMaL
Nemoj da ih skidas, nemoj ni da pokusavas, zalepljene i zasrafljene su, svaki pokusaj skidanja se obicno zavrsi sa istezanjem iste i onda se ne moze lepo vratiti na mesto.
Postoji varijanta da se skinu ali treba prvo vezbati na nekoj sasiji koja ti ne treba, ali vratiti ih isto kao sto su fabricki bile je skoro nemoguce. Zagrevanje lepka sa unutrasnje strane i skidanje voma tankom spahtlom je najbolja varijanta, ali zahteva vestinu Farbanje istih je moguce, ali ti trebaju primer i boja specijalno za gumu a ne plastiku...
Postoje da se kupe nove, ali ti se nece svideti cena tako da odustani od te ideje. Ima ih u par skladista u italiji ja sam hteo da ih uzimam za mene jer su moje razvukli pri skidanju. Samo lajsne za gepek i bokove, ona 3 komada su oko 330e i prednja krila su jos oko 180e. prozorske za vrata nemaju...
A veci problem ti je aluminijumska lajsna krova sto ide od prednje do zadnje soferke... nju tek skinuti da je ne istegnes ili polomis je pakao
Dakle moj savet ti je da prvo obezbedis te delove u sto boljem stanju za svaki slucaj pre nego sto krenes da skidas sa svog automobila, ili idi na otpad i vidi kako mogu da se skinu a da nista ne polomis
Postoji varijanta da se skinu ali treba prvo vezbati na nekoj sasiji koja ti ne treba, ali vratiti ih isto kao sto su fabricki bile je skoro nemoguce. Zagrevanje lepka sa unutrasnje strane i skidanje voma tankom spahtlom je najbolja varijanta, ali zahteva vestinu Farbanje istih je moguce, ali ti trebaju primer i boja specijalno za gumu a ne plastiku...
Postoje da se kupe nove, ali ti se nece svideti cena tako da odustani od te ideje. Ima ih u par skladista u italiji ja sam hteo da ih uzimam za mene jer su moje razvukli pri skidanju. Samo lajsne za gepek i bokove, ona 3 komada su oko 330e i prednja krila su jos oko 180e. prozorske za vrata nemaju...
A veci problem ti je aluminijumska lajsna krova sto ide od prednje do zadnje soferke... nju tek skinuti da je ne istegnes ili polomis je pakao
Dakle moj savet ti je da prvo obezbedis te delove u sto boljem stanju za svaki slucaj pre nego sto krenes da skidas sa svog automobila, ili idi na otpad i vidi kako mogu da se skinu a da nista ne polomis
- JaMaL
Dosta ljudi ih samo prefarba u boju kola i meni licno izgledaju mnogo bolje
- sale_75
Da je tamne boje mozda bih se i odlucio na tako nesto ali vise mi se svidja original.
Probacu to na prolece pa sta bude, iskren da budem nisam ni razmisljao o lajsni na krovu, hvala u svakom slucaju.
Probacu to na prolece pa sta bude, iskren da budem nisam ni razmisljao o lajsni na krovu, hvala u svakom slucaju.
- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
- sale_75
- JaMaL
Pih ne kupuje mi se ceo branik zbog jedne prskalice nema ni harmonike...
- sale_75
- sale_75
http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... 6_5_x_108/
Da imaju poklopce originalne mozda bih razmislio o kupovini istih!
Da imaju poklopce originalne mozda bih razmislio o kupovini istih!
- Nigy
Nema ni amorte. Niko nece kupiti tu gomilu gvozdja, pa mu ponudi kintu samo za prskalice.JaMaL napisao:Pih ne kupuje mi se ceo branik zbog jedne prskalice nema ni harmonike...
- TheWickerMan
- Administrator
- Nigy
Na sajtu vrelih guma je clanak i link ka gornjem snimku. Ono sto nisam video prosli put je da postoje engleski titlovi...
http://www.vrelegume.rs/vesti1/alfa-75- ... automobil/
http://www.vrelegume.rs/vesti1/alfa-75- ... automobil/
- Nigy