Greska po191 nakon chipovanja?
- vampir
- Garaža: Alfa Romeo 156 jtd 115
dali neko moze dati savetuje vozim alfi 156 jtd jedan drug promenio mi mapu mnogo bolje ide ali pocelo je praviti probleme pri punom gasom gasi se motor kad ka prikacim na tester daje dve greske po704 -clutch connector po191 fuel pressurebregulator akoneko moze mi pomoci unapred zahvalujem.......
- mladenke
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v 2003
Promeni tjunera, drug za druga ali kola kod nekog ko zna sta radi. Greska kvacila mozda zbog samog prekidaca, a mozda se i javila usled loseg checksuma, ukoliko se javila odmah posle remapa. Greska pritiska, je zbog nepotrebnog dizanja pritiska, a to rade jer ne znaju sta da rade a culi su da bi trebalo. Neka vrati na fabricku mapu, pa idi kod nekog ko ce to da uradi ljudski, ili ga cekaj da se nauci pa neka pokusa ponovo. 

Alfa Romeo - turning drivers into mechanics since 1910
- vampir
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
Lose je oradiJo skroz, neka vrati staru mapu posto NEZNA sta radi.

- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Kolega, odgovorili su ti vec iskusniji da mapa nije u redu i da ti taj "majstor kvariša" vrati staru mapu.
P.S. Koristi dugme "odgovori" a ne "citiraj"
P.S. Koristi dugme "odgovori" a ne "citiraj"

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- vampir
- vampir
hvala vam na savetu vratili smo fabricku mapu i sve je normalno nema vise problema manje ide il je sve dobro nema greske.....
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Dva puta nista jednako je nista?!
[youtube]qhGuUcFGMLQ[/youtube]
Mapa nije na zalost samo copy/paste a i automobil treba da bude u odlicnom stanju da bi podneo veca opterecenja...
[youtube]qhGuUcFGMLQ[/youtube]
Mapa nije na zalost samo copy/paste a i automobil treba da bude u odlicnom stanju da bi podneo veca opterecenja...
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!