U Giuliettu i 33 su stavljali fabricki drvenii volan, rucicu menjaca i ako od drveta nije imala nista u samom enterijeru.
Meni se konkretno bas ovaj volan svidja, jedno da je malo tamnije boje.
Ja imam isti u 33, samo mi je svetliji taj srednji deo, meni se u pocetku nije svidjao, ali sad sam se navikao
Ako ti se opet ne bude svidjao da mi prodas
Vozio sam tetkin Jaguar xj6 4,2 iz 86' pre nekoliko godina i osecaj sa drvenim volanom je meni do j..., bio je kod mene ali i suvise tanak.
Svidja mi se i onaj sto je isao u 33 ali iz nekog razloga ne mogu da postavim sliku!
Poslednja izmena od sale_75 u Pon Dec 08, 2014 7:00 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Da me ne mrzi da ga skidam, jer sve lepo radi (sirena, znak stoji) i da imam drugi neki, recimo onaj trokraki njen. Dao bih ti ovaj na poklon.
Ako budem menjao volan nekad kasnije imas ovaj od mene na poklon
195 je bas usko za 7.5J - prakticno ti guma u najsirem delu ima sirinu felne. Isao bih na 205, a 215 zaboravi u startu. Veliko je pitanje da li ce i 205 da kaci bez distancera (zavisi od ET-a) a i ne zaboravi koliko konja imas ispod haube - treba nesto da potera taj valjak na 75.
Evo ti link gde mozes da se igras sa dimenzijama i vidis rezultat: http://www.rimsntires.com/specspro.jsp
Dule, mnogo je nisko 195/50 16, a i retka dimenzija. Najverobatnije neće ni biti zimske nego ću zimus voziti 14".
Najdži, 205 je ok onda. Na njima su sad gume 205/45 16 i bile su na 145, tako da kontam da ne može da bude velika razlika. A za ditance ne brinem, mogu lako da ih nabavim. Sutra oh montiram da ću da vidim. Za sad ostaju bele a farbaće se u gun metal varijatnu kao Peđi na 147. A pitaću Duleta za ET mada znam da je pisao negde.
http://www.internet-prodaja-guma.com/ka ... auto-guma/
195/45 r16 je najpribliznija dimenzija po svemu od fabricke. Razmisljao sam se za one QV 16", pa sam tada gledao na ovom sajtu!
to je felna sa 155 Q4 ide 205/45 ili 195/45 koja je i najjeftinija. ja kad sam gledao gume za mene najjeftiija je bila barum bravurius2 u dimenziji 195/45 nekih 6500din. goxy je imao tu dimenziju na svojoj 155, možeš da ga pitaš za iskustva.
Biće jako veselo , verujem ali opet, lepota nema cenu Za naše puteve samo balonjere
Radojice, preferiraću da nađem 205/45, malo je šira zato što je široka felna 7,5".
Inače, ovo nisu felne sa 155 Q4 nego replike, malo je drugačije srce , a i šira je pošto je Q4 felna široka 7" a ova 7.5". Sutra montaža pa ćemo da vidimo šta i kako leži.
Bole, nije problem u distancerima, vec u brezonima. Oni imaju svoju duzinu, i mislim da je i 10mm na noz da se iole pristojno navrne matica. Resenje je stavljanje duzih brezona, sto za sobom vuce rastavljanje zadnjih poluosovina, a to je posao za koji nije lako naci delove. Budzenje bi bilo staviti distancere koji se usrafe na brezone, a u njima su rupe za srafove, ali bih tu kombinaciju izbegao po svaku cenu.