Pozdrav svima , od nedavno sam vlasnik Alfe 147 2001 god , 1.6 motor .
Automobil je super , uradjen je veliki servis odmah i kompletno trapovi napred i nazad . Imam samo jednu manu ,a to su retrovizori pa me zanima sledece :
Da li postoje neki veci retrovizori od nekog drugog modela da mogu da se ugrade na moj auto i ako ih neko ima da mi javi kupio bih . Nadam se da sam postavio pitanje na pravo mesto , koristio sam pretragu da saznam ovu informaciju ali je nisam pronasao . Pozzz
Alfa 147 2001 retrovizori
- mikibrki
- rookie
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.6 2001god.
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
- 982026
- Garaža: Hornet 919
- Falcon037
- predsednik kluba
- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
Verovatno si navikao na veće od ranijeg auta, navićićeš se i na ove manje na alfi.
Šta je konkretno problem ? Parkiranje ili drugo nešto ? U svakom trenutku ih možeš podesiti prema potrebi. Jeste da nema one fansy opcije da se sami obaraju kad ubaciš u rikverc ali dobro ne može sve
Šta je konkretno problem ? Parkiranje ili drugo nešto ? U svakom trenutku ih možeš podesiti prema potrebi. Jeste da nema one fansy opcije da se sami obaraju kad ubaciš u rikverc ali dobro ne može sve

- mikibrki
- rookie
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.6 2001god.
problem mi je 2m visine , jednostavno kako god da ih namestim mali su i nepregledni , a parkiranje nije problem toliko problem zabacim glavu ... predpostavljam da ipak nema , hvala vam u svakom slucaju
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”