Enterijer krckanje i zveckanje, utvrđivanje i otklon
- PapaSle
- Garaža: "Il Biscione" 147 JTDm
Re: Enterijer krckanje i zveckanje, utvrđivanje i otklon
Kad je enterijer u pitanju, ubeđen sam i da u zavisnosti od temperature, neke stvari krckaju koje inače ne krckaju... Ako se zadesi lepo vreme u nekom trenutku ili ću da poskidam tapacirunge i da kod svakog šrafa stavim male gumice (verovatno ću da sečem sa unutrašnje gume bajsa, ako ne nađem drugo prigodno... Ili ću da čekam proleće pa da dam za tu Bose muziku, i taman kad čovek bude otvarao sve da lepo i ponovo dotegne i zategne svaki šrafić, žabicu...
- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd
Kod moje 147 ts ima krckanja i nekog skripanja zimi u zadnjim desnim vratima i stvarno izludjuje!
Kada sam skinuo tapacirung sa vrata primetio sam da se neki filc sa ivica koje nalezu na lim, istrosio.
Resio sam to tako sto sam stavio zivu gumu i eliminisao skripu.
Sto se tice 166...e tu evo i posle 13 godina tisina kao u operi
Kada sam skinuo tapacirung sa vrata primetio sam da se neki filc sa ivica koje nalezu na lim, istrosio.
Resio sam to tako sto sam stavio zivu gumu i eliminisao skripu.
Sto se tice 166...e tu evo i posle 13 godina tisina kao u operi
- developer
- Garaža: Alfa Romeo 147 jtd
Na mojoj 147 pucketa pozadi oko petih vrata nesto i ubi se a ne mogu da nadjem sta je. Cuje se kao da je plastika nategnuta negde i svakog trenutka treba da pukne. Da li je moguce da su gumince balans stangle zadnje pa prenosi jer sam pozadi proverio i sve je na svom mestu. Hvala unapred!