Sébastien Loeb napisao:...Ore taj snijeg kao kombajn sjeno...
Posted: Fri Dec 05, 2014 11:29 pmzexmaster gt napisao:Tako pokazali podaci na dayno masini,izbacicu sliku sa rezultatima ,frizider za hladan vazduh,motor sa turbinom presao 20.000km samo,chip,iskljucen eger,usis prepravljen...sve to a skoro da se ne vidi dim kad je pedala u podu
Pokusacu da stavim veci turbo i uraditi jos jedan izduv...ali vidim i sa starim dogradjivanjem da auto nije pravljen za sadasnju ks,kocioni sistemi ne zaustavljaju najsrecnije,mora i to se prepravi
I sve si ovo vec uspeo da uradis?zexmaster gt napisao:Prepakovao sam turbinu na izduvnu granu,otvor na turbini je bio veci nego na grani,pa su stare rupre i brezonu zastopovani a nove rupe izbusene,crevo za usis je morao da se sece,da se nabaci leziste novo gumeno od 166,izduv od auspuha takodje ne pase na taj turbo,tako da me je i to dokacilo...a da,u temi sam napisao 156,a mislio 166..ipak je veca od 166...lamela je morala da se prepravlja jer ne moze da izdrzi obrtni moment veci,kompresovana je na 25bara od fabrickih 16...
ako mislis na onu iz ns od poznatog chunera, umirala do sada vise putamladenke napisao:
Drugo projekat vec radjen vise puta, pa da "pokupimo" nije neophodno. Licno znam za 147-icu, sa slicnim hardverskim izmenama i izmerenim 210ks. A mislim da je neka bas ovde i bila u oglasima pre godinu-dve.
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”