ne znam koja je razmera, bacio sam kutije. od svega ovog najviše me oduševljava ovaj FENDT traktor. našao sam u toj prodavnici i Joh Deere-a sa priključnom mašinom i CLAAS kombajn, odlepio sam, cena je negde oko 1500 din i kupiću samo da nađem pare. što je najbolje ima dosta metalnih delova. proizvođač je SIKU.
Ovako, 4c ima i za znatno manje para... 4c Looksmart je oko 100 evrica + pdv + carina. a 4c Spark je oko 50 evrica + gorepomenuto...
Link: http://www.alpimodel.com/mk3_12.html
A ako je verovati linku na Ducinom FB Chevy moze da se naruci za 50-ak jura (+naravno sve ono)...
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
navatah je u DIS-u, imam crnu burago ali reko ajde i ovu da pazarim, mislio sam da je losije doradjena o buraga ali tu su negde. welly malo omasuje razmeru koliko sam primetio, fiat 500 (kao ovaj sa flaviove slike) je malo veci nego sto treba a 159ka pak manja ako je poredim sa metro 156icom npr.
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
ja imam cararama i jos neki diorama fiat 500 i oni su realno uradjeni, skroz su sitni pa deluje kao da nije 43 ali kad izmeris duzinu i sirinu 99% se poklapa sa 1:1 razmerom
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji