Centralna brava,156 jtd

CD, radio, ozvučenje, navigacija itd... Sve o elektrouređajima u našim Alfama.
Korisnikov avatar
alfabg
Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 jtd(85 kw)rest. 2004.Remaped
Pridružio se: Pet Apr 11, 2014 5:53 pm

Centralna brava,156 jtd

Čet Nov 27, 2014 3:14 pm

Posle neuspesne pretrage po forumu otvorio sam temu pa ako ima slicna(koju nisam nasao)neka spoje admini.
Elem,počela je da mi brlja elektronika izgleda da ima veze sa hladnim vremenom.Dešava mi se dva dana unazad da otključam normalno vrata preko daljinskog,uđem u kola i upalim motor a kada suvozač otvori desna vrata da udje ili da izađe iz kola velikom brzinom sve brave na kolima počnu da se odključavaju/zaključavaju :gasp: (gremlini kao u horor filmu) :scratch: sve dok se ne zatvore vrata.E sad sta li je :blink: Ovo se desava samo kad se otvore suvozačeva vrata.
Show Must Go On
Korisnikov avatar
PavleAR
Garaža: Alfa Romeo 159 2.4jtdm 2009
Pridružio se: Pon Maj 27, 2013 1:27 pm

Čet Nov 27, 2014 4:02 pm

Idi kod nekog dobro elektricara da ti to pogleda... Alfe su poznate po problemima sa elektronikom pogotovo starije...
Korisnikov avatar
elas
Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 5:48 pm

Re: Centralna brava,156 jtd

Čet Nov 27, 2014 9:01 pm

Prvo naprskaj konektor u stubu suvozacevih vrata kontakt sprejom...i malo ceo buzir rukom uvrni levo desno napred nazad,pa prati situaciju...moguce je da je neka od zica a ima ih mnogo u buziru nazuljana pa pravi to ludilo
Slika
Korisnikov avatar
alfabg
Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 jtd(85 kw)rest. 2004.Remaped
Pridružio se: Pet Apr 11, 2014 5:53 pm

Re:

Čet Nov 27, 2014 9:55 pm

PavleAR napisao:Idi kod nekog dobro elektricara da ti to pogleda... Alfe su poznate po problemima sa elektronikom pogotovo starije...
Hvala,nego forum i postoji da bi smo razmenili iskustva.Mozda je neko imao slicno iskustvo pa mi da savet gde treba cacnuti,lupnuti podmazati i sl.Kod majstora ionako ne mogu da odem do srede jer nisam u BG.
elas napisao:Prvo naprskaj konektor u stubu suvozacevih vrata kontakt sprejom...i malo ceo buzir rukom uvrni levo desno napred nazad,pa prati situaciju...moguce je da je neka od zica a ima ih mnogo u buziru nazuljana pa pravi to ludilo
E to je to,naprskao sam konektor i razdrmao zice,bio je bas zapekao,sad radi perfektno.Mislio sam da krenem od motora i modula.Hvala :drink
Show Must Go On
Korisnikov avatar
PavleAR
Garaža: Alfa Romeo 159 2.4jtdm 2009
Pridružio se: Pon Maj 27, 2013 1:27 pm

Одг: Re: Re:

Pet Nov 28, 2014 5:54 am

alfabg napisao:
PavleAR napisao:Idi kod nekog dobro elektricara da ti to pogleda... Alfe su poznate po problemima sa elektronikom pogotovo starije...
Hvala,nego forum i postoji da bi smo razmenili iskustva.Mozda je neko imao slicno iskustvo pa mi da savet gde treba cacnuti,lupnuti podmazati i sl.Kod majstora ionako ne mogu da odem do srede jer nisam u BG.
elas napisao:Prvo naprskaj konektor u stubu suvozacevih vrata kontakt sprejom...i malo ceo buzir rukom uvrni levo desno napred nazad,pa prati situaciju...moguce je da je neka od zica a ima ih mnogo u buziru nazuljana pa pravi to ludilo
E to je to,naprskao sam konektor i razdrmao zice,bio je bas zapekao,sad radi perfektno.Mislio sam da krenem od motora i modula.Hvala :drink
Ma posto znam kakve su Alfe sa elektronikom i koliko znaju da izbace coveka iz takta.. Najbolje odmah kod elektricara, da ne trosis dzabe nerve:-)

Povratak na “In Elettronica Alfa”