Alfa 156 fabricki alarm problem
- arandjelovcani
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 JTD 16V
Automobil je prenocio sa raskacenim akomulatorom, sada kada je akomulator vracen, alarm se ne aktivira u isto vreme kada se zakljucaju vrata vec par minuta kasnije. Nakon nekoliko minuta se aktivira cak i kada ne zakljucam vrata i nemoguce ga je iskljuciti. Vrata se odkljucaju daljinskim medjutim alarm ostane upaljen, neminovno je sviranje sirene nakon otvaranja vrata i jedini nacin da se deaktivira je da stavim kljuc u bravu i dam kontakt. Ima li neko ideju sta moze da bude problem. Unapred hvala
- Falcon037
- predsednik kluba
- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
Jesi li probao da ga raskačiš ponovo sa akumulatora ?
Alarmna centrala je definitivno pobrljavela sad je samo pitanje da li trajno ili ne. Ne znam da li dijagnostika može nešto da pomogne oko alarmne centrale...
Alarmna centrala je definitivno pobrljavela sad je samo pitanje da li trajno ili ne. Ne znam da li dijagnostika može nešto da pomogne oko alarmne centrale...
- arandjelovcani
Pobrljavio je zesce izgleda, izvadio sam cak modul zajedno sa zvucnikom, raskacio mu bateriju merio, imala je ispod 5v pa sam napravio novi baterry pack spakovao sve nazad ali i dalje nece da radi. To jest sve je isto, nasao sam na nekom stranom forumu da je covek imao isti problem nakon praznjenja akomulatora, pa je menjao bateriju i posle dana voznje sve se vratilo u normalu. Voleo bih da znam dali bi ako kupim na otpadu citav modul i stavim umesto ovoga bilo neke vajde, to jest dal bi radio...Ako neko zna.
- arandjelovcani
Zna li neko bar neki dobar otpad gde moze da se nabavi modul.
- Zvrle
- Saradnik Uprave
- Garaža: Alfa Romeo 159 SW 1.9 8V 2010 god.
ex Alfa Romeo 156 1.9 jtd 16v 2003 god. - Lokacija: Breznica
Kolega pogledaj u temi Area servisio, otpadi za Alfa Romeo, imas otpade koje kolege preporucuju i brojeve telefona

''Alfa Romeo one day.. Alfa Romeo forever''
- arandjelovcani
Nigde nemogu da nadjem, vecina kaze da to niko ne ostavlja jer nema potraznje...