danas mi prestao raditi ventilator kabine. znaci okrecem i nista se ne desava, takodje ne reaguje ni dugme od klime jer se ono i pali kad radi ventilator. takodje ne reaguje ni ona zakrivljena strelica za vazduh na tockicu od ventilatora, sija samo ona za grejac pozadi, ali mislim da samo sija da ne radi pozadi. inace sve perfektno je radilo do danas, cak je sinoc bila na dijagnostici i nema nikakvu gresku. mozda ima veze danasnja kisa sa tim, ne znam jer sam tek uzeo auto. sutra ujutru bih cackao.
U pitanju je alfa 156sw selespeed 2.0ts 2001 nije ristajling. e sad da li je to automatska ili manuelna klima ne znam, jer neki kazu da je automatska jer ima na tocku od ventilatora brzine "AUTO".
detaljno sam opisao, ako neko ima neki savet, sta da pogledam ujutru, kontam neki osigurac ili relej ili kontakt.
ventilator kabine ne radi, alfa 156
- 89marko89
- Garaža: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.0ts 16v Selespeed B+GAS
- 89marko89
zahvaljujuci savetu jednog clana, nasao sam problem i proradilo je, u pitanju je bio kontakt ispod table suvozaca, samo sam pipnuo neki dzek i proradilo je sve, verovatno od truckanja izgubilo kontakt... 

- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Rastavi taj dzek i naprskaj ga sa wd40 ili slicnim i spoji ga ponovo da ne bude da ponovo "crkne" ventilator od truckanja 

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- 89marko89
- SlobeX
- Garaža: AR 156 2.4 JTD
Lada Niva 1600
MB A170cdi - Lokacija: Bijeljina
Одг: Re: ventilator kabine ne radi, alfa 156
Potpuno isti problem je bio i kod mene89marko89 napisao:zahvaljujuci savetu jednog clana, nasao sam problem i proradilo je, u pitanju je bio kontakt ispod table suvozaca, samo sam pipnuo neki dzek i proradilo je sve, verovatno od truckanja izgubilo kontakt...
Послато са XT910
- ivan-ristic
- rookie
- Garaža: Alfa Romeo 147 1,6 twin spark
Druze ja imam 147 i isto mi danas stao ventilator komande su mi digitalne , ako iko zna nek pomaze. unapred zahvalan koegama alfistima.
- 89marko89
pa verovatno je isto negde kontakt, meni je od onog pipkanja proradio ventilator ali ne radi grejac pozadi a sija na lampici da radi 

Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”