Ja sam nacuo da je kopija metalna ambalaza od 1L , da ide samo plastika. Zanimljivo, kod mene je litar plasticne amalaze 900 dinara, sto je cak i povoljnije od najeftinije kantice od 2 litra koja je oko 1850 dinara. Mada niko i ne kupuje verovatno, prasina se nakupila.
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
Zadnjih par godina vidjam i 1l i 2l samo u konzervi. Plastiku i nisam video na rafovima kod mene ili ja nisam dobro zagledao . U principu i da je kopija uzimam samo 1 konticu od 1L ostalo ide po 2L.
A i sto kazete, malo je bezveze da neko stanca kozervu a da je proizvodjac uopste nije zamislio za taj proizvod.
Isto kao kada bi se ovo naslo u vasoj ruci
Kod svih vecih prodavnica se naleti na litarko plasticno pakovanje. Ovu pricu sam cuo samo za ovu seleniu, wr 5w-40 , ostale kao OK. Naravno da sam se zapitao ako i ostale furaju u limenci, zasto ne i ovu...
Da znam, ali mi je prodavac pricao da je ova prica vezana samo za wr. Mada nije ni vazno, sta se sve uvozi kod nas, ko zna i koju klasu sipamo. Potpuno nebitno, dobro je da ovi jtdjevci podnose iz nasih prodavnica.