Servisi za Alfa Romeo u Srbiji
- dalibor89
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 16v
Od mene jedan veliki MINUS za Ovlasceni servis Annus u Subotici. Odneo sam auto kod njih tj odslepao jer mi se raspala usisna grana na 159-ki 1.9 16v. Ljudi u servisu su mi rasturili ceo motor do delova cak su i klipove izvadili napolje bez mog odobrenja, posto sam ja bio preko pa su mislili da ce osisati ovcu jer ima dosta vune na sebi. Narucili su novu Usisnu granu(55.000 din) komplet set dihtunga i Caure na malu pesnicu jer su rekli kao ima lufta u maloj pesnici pa mora da se i to odradi, i to sve bez mog odobrenja, i kad su me nazvali i rekli su mi vasa cena popravke ce biti 210.000 dinara, ja da pao na dupe. reku zasto toliko, a oni mi rekli pa vama su samo delovi 150.000 din, 50.000 din za ruke i 10.000 masinska obrada caura za malu pesnicu. Ja poludeo, i rekao da odustajem od popravke, a oni mi da usisnu granu i delove koji su oni narucili moram uzeti i da ce to kostati 99.000 din da preuzmem auto. Dosao sam sa puta i otisao sa Advokatom po auto i zamislite preuzeo sam auto sa 0 dinara! Odneo ga u servis REBIC u Sivcu i mogu da preporucim svakome taj servis, rade 2 brata i stvarno su posteni, sastavili auto i rekli mi da nece upaliti, da dodjem po dizne i odnesem na kontrolu( a dizne su bile proveravane u prvom servisu i bile su bez greske i auto do tad je palio odmah) Znaci zamenili mi moje dizne za njihove neke stare, odneo sam na stelovanje te dizne jer nisam hteo vise tamo da idem jer nebi se zavrsilo bas najbolje u tom servisu. Da napomenem Usisna grana je vracena ista samo su klapne skinute sa nje( tj 1 koja je jos stajala na njoj) i auto ide sad isto kao sto je isao do sad i ne oseti se razlika u dodavnju gasa na malim obrtajima, motor je cipovan na 180 ks. Od mene jos jedna preporuka za auto Servis REBIC. Kontakt na vlasnika Acu:0642188541
- Falcon037
- predsednik kluba
- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
Svi ovlašćeni servisi rade po istom principu, zamene neispravnog dela novim.
Po meni je jedini minus to što su prvo trebali da te obaveste šta je sve u problemu i kolika će biti cena servisa pre nego počnu sa radovima i naručivanjem.
Po meni je jedini minus to što su prvo trebali da te obaveste šta je sve u problemu i kolika će biti cena servisa pre nego počnu sa radovima i naručivanjem.
- sale_75
- Garaža: Honda CB750 K
Honda CB750 C - Lokacija: Beograd
Tapaciranje enterijera, volana i rucica menjaca.
Dejan
Pancevo
063/8099.112
Dejan
Pancevo
063/8099.112
- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS
El ima fejs, ili neki sajt da vidim kako radi i koje su mu cene.. Ne planiram nista u skorije vreme da radim, nego eto cisto inf.
- sale_75
- Garaža: Honda CB750 K
Honda CB750 C - Lokacija: Beograd
Nemam pojma, cimni ga pa vidi sa njim, ovo sto je radio meni ja sam prezadovoljan.
- djuro083
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 jtd
Da li neko moze da preporuci nekog korektnog i fer elektricara sa kojim je imao iskustva? Treba da mijenjam remenicu alternatora i to je nevjerovatno kakve su to price tih jstora :-) svi samo da te oderu i zavrnu. ono prica pa kad skinemo pa cetkice pa lezajevi pa videcemo...bla bla :-) muka mi je od njih. Razumijem da je to skuplji kvar i nije frka kad se mora al da odem kod nekog pravog. unaprijed hvala ako neko odgovori :-)
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Napisi, gde zivis, da bi mogli da te uputimo
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- djuro083
Vidikovac ali vjeruj mi nije mi problem ni u cacak da odem ako treba kod pravog COVJEKA! :-)
- djuro083
- MiloshBg
- Garaža: No Alfa, no fun...
Ispod Eko pumpe u Skojevskom naselju, auto servis Maki, u dvoristu gde je i auto plac, dva blizanca rade i skroz su korektni. Idi popricaj sa njima, vidi sta i kako, to bar ne kosta. 

Alfa Romeo - The car inside the driver.
- djuro083
- MiloshBg
I meni su maltene u komsiluku i tamo teram auto za neke stvari za koje nemam zivaca i uslova sam da radim.. 

Alfa Romeo - The car inside the driver.
- djuro083
- MiloshBg
- PapaSle
- Garaža: "Il Biscione" 147 JTDm
Vidim da se maltene nije ni pomenuo Auto servis Laki u Žarkovu.. Peđa je majstor...
Samo pozitivna iskustva..
- djuro083
- PapaSle
http://www.fiatservislaki.com/
Ja sam otišao na preporuku... Iznenađujuće pozitivna iskustva, nakon odlazaka kod Neša i Deša i čuda...
Ja sam otišao na preporuku... Iznenađujuće pozitivna iskustva, nakon odlazaka kod Neša i Deša i čuda...
- djuro083
- Drejk
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 16V
Kod koga voziti polovnjaka na proveru u Novom Sadu? I koja je uglavnom cena takve provere?
- Drejk
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 16V
- mimmy
- Garaža: Ex Alfa 33 Boxer
Ex Alfa 156 1.8 TS
Ex Fiat Coupe 2.0 20V Turbo
Alfa 147 1.6TS - Lokacija: U garazi
Za staru gardu-Laki iz Delte,pa Bilba,pa otvorio svoj servis,za Alfe Dr
Re: Servisi za Alfa Romeo u Srbiji
Ne zovem ja njega dzabe Dr LakiPapaSle napisao:Vidim da se maltene nije ni pomenuo Auto servis Laki u Žarkovu.. Peđa je majstor...

Za staru gardu-Laki iz Delte,pa Bilba,pa otvorio svoj servis,za Alfe Dr

75...quando Alfa era Alfa!
Vitezovi lože kardanskog vratila
Vitezovi lože kardanskog vratila
- PapaSle
Evo da jos jednom ponovim hvale... Pedja je brz, precizan I tacan. Super su, a I sto se tice Lakija sve suoer, covek je izasao u susret, vrlo prijateljaki nastrojen, a cini se kao veliki znalac..
- milosabs
- Garaža: e39 525 d sport m optic touring
imas jednog u Veterniku,radio je u Stojanovu,negde iza skodinog salona.Kupac moje bivse Alfe 159 je tamo vozio auto.Znam fizicki gde je ali posto nisam iz NS-a,mogu samo da te odvedem do nejga.Drejk napisao:Kod koga voziti polovnjaka na proveru u Novom Sadu? I koja je uglavnom cena takve provere?
bio jednom jedan TI
- dejanribic
- Garaža: Alfa Romeo GT, 2007, Blackline 2.0 JTS
Ima li neko savet gde ici za proveru stanja viljusaka trapa i ostalih delova vesanja?
Skripuce mi moj GT u voznji i uzasno me nervira.
Iz Novog Sada sam
Skripuce mi moj GT u voznji i uzasno me nervira.
Iz Novog Sada sam

- Stromboli
- Garaža: Giulia 952 QV
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16V - Lokacija: Novi Sad
Autoservis Luka, ulica desno kod najlona, ako ti trebaju detalji, posalji pp.
`...owning an Alfa is a portal...´ - dovoljno receno.