cao svima ako neko moze da mi da neki savet,
vozim alfu 156 sport vagon karavan i ivam problem. Zaglavila mi se peta vrata tj gepek, nece da se otvori, pa ako ima neko neku informaciju o tome ???
pozdrav
Zaglavio se gepek!?
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
- juga
- Garaža: Alfa Romeo 156
nece nikako da se otvori sve sam probao cije se kako pokisava kada pretisnem dugme na kljucu ali bez uspeha!!!
- elas
Meni nece svaki put na kljuc da otvori nemam pojima zasto,na prazno kad otvorim gepek i stiskam dugme izbacuje jezicak velikom silom,na sajlu otvaram svaki put...moguce da je pukao mehanizam u samoj bravi i moraces nekako iznutra na mucenje da probas srafcigerom da pomeris jezicak i otvoris gepek.Onda skidaj bravu i rasturaj da vidis sta je u problemu.Ja imam sw i lako mi je da udjem u gepek ali ti ako uspes uvuci se i otvaraj.

- juga
ok druze hvala na savetu videcu da resim nekako to!
i jos nesto da pitam, treba da radim servis pa me zanima ako zna neko koliko je mali a koliko je veliki servis???
i jos nesto da pitam, treba da radim servis pa me zanima ako zna neko koliko je mali a koliko je veliki servis???
- moth3
- Garaža: d(-_-)b
Zveknuo ti je motorcic koji otvara gepek kada se otkljucava daljincem i klipcic je ostao izbacen. Mora iznutra da se rasturi i srafcigerom ili slicnom adekvatnom alatkom otvori brava. Zatim promenis motorcic i sve radi.
Nema gorih ljudi od alfista.
- juga
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Postoji tema o prodavnicama/otpadima, kao i mnogo tema o servisima, potraži malo 

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- bovie
- Garaža: 156 19 JTD '02
Ex 2x ALFA 156 24JTD SW '03
Ex 156 24JTD SW '02
Ex 145 19JTD '00
Ex 156 19JTD SW '03
Ex 156 18TS SW '02
Ex 145 19TD '97
Ex 15619JTD SW '01
Ex 146 16 TS '98
Ex 156 18 TS '98 - Lokacija: SMEDEREVO
Meni je na jednom 156 sw upao cep od flasice za vodu u donjem delu gde se zabravljuje gepeg.Dok nisam usao u gepek preko zadnjeg sedisa i gledao sta se desava kad pritiskam dugme na daljincu ili povlacim polugicu za otvaranje gepeka, nisam znao sta se desava zasto nece da se otvori.
- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
Za cene servisa jedino da gledamo u pasulj
... Pogodi zashto 
viewtopic.php?f=5&t=58777
Re: Zaglavio se gepek!?
Daljinac nece, sajla nece. A kljuc u bravu ??juga napisao:ok druze hvala na savetu videcu da resim nekako to!
Za cene servisa jedino da gledamo u pasulj

viewtopic.php?f=5&t=58777
- bokac
- Garaža: 155 v6 & 156 jts ss
Aj jos jedared isto pitanje
Na daljinac nece da otkljuca samo se cuje malo "cak", a na polugici kod vozacevih vrata otvara. Sta raditi i gde rasturati

Na daljinac nece da otkljuca samo se cuje malo "cak", a na polugici kod vozacevih vrata otvara. Sta raditi i gde rasturati

- elas
Tako i meni ali samo ponekad nece da otvori na dugme.Na polugu uvek a dugme nekada samo cakne i ne otvara.Malo sam podmazivao i onako sa otvorenim vratima par puta uzastopno otvarao,sad u poslednje vreme nemam taj problem sve radi.Pokusaj tako.

Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”