Da ne dodje do zabune, meni je Ferrari bog i batina, i postujem i volim svaki njihov model...
Ali FF i sad ovo ?! Ne svidjaju mi se ni malo.
Ovo cudo ima 720 konja V12 motor, tu nema rasprave... ali mi se vise svidja stari 599 GTB
Novi dizajn Ferrarija mi ne lezi.
Cak mi se i F430 vise svidja od 458 Italie (uzivo sam video puno Ferrari-a osim onih jako retkih F50, 250 GTO )
Verovatno ce da kidaju ove sezone u Formuli, pa manje paznje obracaju na GT automobile.
Uf..
Ja znam da kada god vidim Ferrari,da kroz mene prodje onaj poseban osecaj koji se javlja samo u posebnim prilikama!
Ja sam obican smrtnik ,tako da mi je suludo da uopste ulazim u neke analize kada je u pitanju Ferrari. Samo mogu da se divim.
Šetam se ja juče po Cirihu, kad u sred starog grada u pešačkoj zoni stoji parkirano ovo remek delo, doduše u srebrnoj boji. Pola sata sam obigravao oko njega kao malo dete. Naravno slikao sam ali su mi slike u aparatu, pa kad se vratim za Beograd postavicu ih. Inače u Cirihu je plejada neverovatnih automobila, zagledao sam i 458 ali ovaj F12 je mnogo lepši, uopšte nije veliki niti širok, proporcije su stvarno fantastične. I naravno sedi na Michelin gumama