alfa 156 jtd problem oko elektrike/struje
- mesrsin
- Garaža: Alfa Romeo 156 jtd
alfa 156 jtd problem oko elektrike/struje
Imam problem oko elektrike ne radi mi nista na istrumentabli niti mogu da otvorim prozore ama bas nista proverio sam osigurace svi su ispravni dalibko zna da mi kaze sta moze biti problem
- Mrzovoljni Soko
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9jtd 85kw no-remap xD (Blue beuty)(ex)
Alfa Romeo 159 1.9Jtdm 110kw,remap :D (Musava) - Lokacija: Mihajlovac Smederevo
- mesrsin
Auto pali i sve samo mi ne radi na istrument tabli nisza niti podizaci stakala ne rade
Sta da uradim da bi otklonio kvar?
Sta da uradim da bi otklonio kvar?
- mesrsin
Re: alfa 156 jtd problem oko elektrike/struje
Proverio sam i te osigurace dva reda osiguraca ali i oni su ispravni
- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
- mesrsin
Osiguraci su ispravni a kako mogu da znam dali je relej crkao
- Petronija
- Drug Član
- Garaža: AR 33 1.7 16v QV '92.
AR 33 1.3 '93
AR 156 1.9 16v mjet '03 - Lokacija: Zemun
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
Ako cakce ne mora da znaci da i radi u celosti.Spulna radi ali moze kontakt koji nosi struju da izgori pa nema propustanja,dzabe sto dobije signal da ukljuci i to odradi kad ostali elementi u njemu ne valjaju.
Nagadjanje sa moje strane ali ovo se desava cesto kod relejne tehnike.
Nagadjanje sa moje strane ali ovo se desava cesto kod relejne tehnike.

- Mrtav Ladan
- Garaža: Alfa Romeo 145 2.0 16V TS. quadrifoglio
Lancia kappa 2.4JTD - Lokacija: Banja Luka
proveri da nije negdje neka masa na karoseriji oksidirala moze svasta da bude...poprskaj ih sa WD... i malo ih dotegni na sasiji ali ipak provjeri glavne osigurace... koji su malo veci.... ili lagano da izvadis svaki relej pa da ga ispitas lagano.... dovedes na jedan kraj spule + , a na drugi kraj minus cuces kliktanje ili mozda ne ako je bas izgorio :S...ali sanse su niske da spula izgori....ako cujes zvuk kliktanja stavis + na jedan kraj sto treba spula da prenese a na drugom kraju proveris auto ispitivacom, u slucaju da nemas Multimetar (unimer)....sretno
- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS
Kolega je verovatno resio problem jer se nije javljao 2 godine za isti. 
Nego kad je vec pokrenuta diskusija. Imam sledeci problem. Blinka mi svetlo kada spusta i podizem prozore, zadnje svetlo u kabini radi samo kad se vrata otvore, zadnje maglenke mi ne rade.. Jer moze to da bude zbog mase negde? Zna li se tacno odakle vuce sve masu?

Nego kad je vec pokrenuta diskusija. Imam sledeci problem. Blinka mi svetlo kada spusta i podizem prozore, zadnje svetlo u kabini radi samo kad se vrata otvore, zadnje maglenke mi ne rade.. Jer moze to da bude zbog mase negde? Zna li se tacno odakle vuce sve masu?
- Mrtav Ladan
- Garaža: Alfa Romeo 145 2.0 16V TS. quadrifoglio
Lancia kappa 2.4JTD - Lokacija: Banja Luka
za unutrasnjost predlazem da pogledas prekidace jer znaju da odu od stiskanja i igranja s njima
, pa su svijetla ostala u jednom rezimu rada... za maglenke postoji mogucnost da je masa problem jer masu skidaju sa cijele sasije samo navoj seraf zavrci tako fabrika jer bi bila sila kablova kada bi vukli masu (zato savjet ne dodirivati sa + sasiju
)kablovi sto dolaze do gepeka da su se negdje nakinuli dok ga zatvaras to je najcesca pojava, cak nekad se desi da se ocvika par zica i da nmzes gepek otvoriti
....sretno