Javio mi se nov problem sa Alficom. Auto je parkiran i sve je radilo super. I sutradan upalim ga ali on ni da cuje da udje u brzinu. Kada je ugasen salta se kao blesav. Jel imao neko slicna iskustva? E da i papucica kvacila ponekad hoce da malo zapne pri vracanju na samom vrhu.
alfa 156 2.0 problem sa kvacilom
- simke87bgd
- Garaža: Alfa Romeo
Cao drustvo,
Javio mi se nov problem sa Alficom. Auto je parkiran i sve je radilo super. I sutradan upalim ga ali on ni da cuje da udje u brzinu. Kada je ugasen salta se kao blesav. Jel imao neko slicna iskustva? E da i papucica kvacila ponekad hoce da malo zapne pri vracanju na samom vrhu.
- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
- OMP
- Garaža: GP TJet
najverovatnije cilindar kvacila na pedali, meni je tako bilo na 155ici a i sad na 156 hoce da zeza tj zadnja trecina kvacila se sporije vraca kao da malo riba cilindar a inace lepo salta brzine cak i na pola kvacila
, za sad vozim tako ali ako se pogorsa moracu da ga menjam. mada moze biti i cilindar na menjacu
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- Alfa Romeo np
- Garaža: Ex- Alfa Romeo 146 1.4ts,Alfa romeo 156 2.0ts
cilindar kvacila je njima u menjacu,ispravite me ako gresim!?
- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
- OMP
- Garaža: GP TJet
kod mene je na menjacu (ispod akumulatora) ali mislim da ima nekih verzija 156 kod kojih je u zvonu menjaca
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- simke87bgd
- Garaža: Alfa Romeo
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”