drugari ubih se tražeći ležaj zadnji za direktorku. ima samo komplet sa glavčinom ali za to nemam para.
ako neko zna gde da tražim-neka javi. hvala unapred
ležaj zadnji AR164 hitnoooo!!!
- cedabass
- Garaža: alfa romeo TS super 164
- OMP
- Garaža: GP TJet
jesi siguran da moze samo lezaj da se zameni da nije pertlovan za glavcinu kao kod 145 i 155ice?
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- OMP
ako je kao na 155 onda stavis od juga novi tip 
- cedabass
mora u kompletu sa glavčinom na žalost. a cena za novo je strahota. sad moram da nađem neki polovan pa da se nadam da će da drži neko vreme.
- MiloshBg
- Garaža: No Alfa, no fun...
Probaj od juga prvo!
Alfa Romeo - The car inside the driver.
- cedabass
- MiloshBg
- Garaža: No Alfa, no fun...
- OMP
jugo nema abs ali ima ass- ako stane stane 
- cedabass
ma čitav život vozim bez abs-a. to je dobra stvar za gradsku vožnju pri malim brzinama. eventualno. rado bih ga se rešio al ne znam kako.
- OMP
mozes staviti glavcinu bez abs citaca ali ti abs nece raditi i izbacivace gresku na tabli, pa ako ti to ne smeta vozi tako, auto ce da se ponasa kao da nema abs
- srdjan_pop
- Garaža: Alfa Romeo 146 1.6 TS
A da proba covek da nadje polovnu glavcinu na poznatim adresama? Toga bar verujem da ima i da nije neka preterana cena a ipak taj lager ne crkava svaki dan?
Sto se abs-a tice meni je na 164 malo smetao jer rano uskace pogotovo po snegu ali stvar je navike. Licno meni se ne svidja downgrade ako nije neophodno. A ako vec ne moze da se resi glavcina/lager/senzor onda naci i osigurac od ABSa i deinstalirati ga da ne svetli po tabli dzabe
.
Sto se abs-a tice meni je na 164 malo smetao jer rano uskace pogotovo po snegu ali stvar je navike. Licno meni se ne svidja downgrade ako nije neophodno. A ako vec ne moze da se resi glavcina/lager/senzor onda naci i osigurac od ABSa i deinstalirati ga da ne svetli po tabli dzabe
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
mora komplet sa glavcinom,ne sa rukavcem,samo glavcina,i mislim da ima dva ili tri modela,precnik je drugaciji i raspon rupa,sa cetiri srafa ima jedan model a sa pet srafova ima dva modela
ja imam sa pet srfova ali lezaj malo zvizdi,ispravan sa dao nekom,redak je model i znam da mi je taj drugar napomenuo da bas taj model kosta oko 70e
ako ti nesto znaci,u kompletu je sa rukavcem i senzorom ako ne,vidi kod Darka i Slavise u Surcinu,rasturali su dosta modela
ja imam sa pet srfova ali lezaj malo zvizdi,ispravan sa dao nekom,redak je model i znam da mi je taj drugar napomenuo da bas taj model kosta oko 70e
ako ti nesto znaci,u kompletu je sa rukavcem i senzorom ako ne,vidi kod Darka i Slavise u Surcinu,rasturali su dosta modela
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- cedabass
nema ni slaviša ovaj kao moj sa 44 zuba. :/ . kod mene 4 šrafa, ima samo u vinogradarskoj ali traži 50 evropljana. malo je mnogo za polovnu robu tog tipa.
- jerotije
- BANOVAN
- Garaža: 164 3.0 V6 24v QV
Ljubo, tu ispravnu glavcinu si meni prodao. 
Probaj nazovi Micu, on bi trebalo da ima 064 615 0968
Probaj nazovi Micu, on bi trebalo da ima 064 615 0968
- Ognjen_HN
- Garaža: ex Alfa Romeo 146 1.7 16v ie, Alfa Romeo 164 2.0 8v Nord
Jerotije predstavi tu azdaju 164 QV! Zahtijevam to 
NE PREKIDAJ ZENU DOK CUTI! 
- cedabass
problem rešen: znači drage kolege-zadnji ležaj za direktorku(sa sve glavčinom) je promenjen tako što sam u euro 07 pazario jedan drugi ležaj, promenio disk abs-a (stavio stari) a glavčinu obradio na strugu. ukupno je izašlo oko 7000rsd.

znači ko ima taj problem neka mi se javi da ga uputim na majstora. ležaj je mislim 3800 i ruke oko 3000 dinara.

znači ko ima taj problem neka mi se javi da ga uputim na majstora. ležaj je mislim 3800 i ruke oko 3000 dinara.