Majstora trenutno ne mogu da trazim, jer ovde niko ne zeli da radi nedeljom, staro veliki vernici, nedeljom ne rade ni da ih bijes. Sutra ujutru nemam vremena.
Povremeno se cuje, povremeno ne. Imam utisak da se cesce cuje kad skrecem u desno. Legao sam ispod auta, pogledao sajle rucne, stoje gde treba, prekontrolisao one limove iza diskova, sve ok, jedino sto me buni je to da u desnoj manzetni letve, kod kraja spone, kao da ima nesto, nesto zvecka kad mrdam manzetnu, probao sam da napipam sta je, da li mrda i deluje kao da je fiksirano. Na volanu ne osecam nista kao da je sve ok.
Zna li neko kako je sastavljena letva, da nije nesto ispalo iz nje, ili da kvar trazim na drugom mestu? Gledao ulje za servo, ono je ok. Ta strana letve je imala malo lufta, nista strasno. Nisam siguran da li smem sutra da krenem, pa razmisljam da trazim alternativni prevoz.
EDIT
Zalegao sam ispod auta, napipao, radi se o nekakvoj sajbni i mrda jedno 1-2mm ne vise. Otprilike je po sredini manzetne, one dugacke pa ako neko zna nesto vise od mene, tj. rasturao je taj deo, bio bih zahvalan ako bi mi rekao nesto vise.
Naravno, kad stignem tamo gde sam se uputio, potrudio bih se da pronadjem nekog majstora, da utvrdi sta je i ako moze, odmah da resim.
EDIT2
Nasao sam sliku na netu, pa sam locirao gde u kom delu je problem: