Da li taj grejac radi samo kad je namesteno na HI?Ako je tako da li bi moglo da se ubodu sva tri dzeka (kao pre prepravke iz 2006.) i da se pali klima na HI samo na nekih 5 min dok se motor ne zagreje i normalno pojaca malo ventilator da ne dodje do nekog topljenja kucista grejaca?
Da, radi samo kad je na HI.
Ako rade sva tri grejaca na maloj brzini ventilatora dolazi do mogucnosti topljenja plastike. Ako rade sva tri grejaca na velikoj brzini ventilatora, samim hladjenjem grejaca dize se amperaza, a onda dolazi do grejanja i mogucnosti topljenja zica, tj instalacije.
Alfa Romeo - turning drivers into mechanics since 1910
Sad sam menjao polen filter pa sam pogledao te dzekove,pa meni su sva tri dzeka ukopcana (dva plava i jedan sivi) a tog sivog sto su prepravljali 2006. nema
[quote="BanE147"]Sad sam menjao polen filter pa sam pogledao te dzekove,pa meni su sva tri dzeka ukopcana (dva plava i jedan sivi) a tog sivog sto su prepravljali 2006. nema
w50s5yxv3/20140929_155337.jpg[/img][/url][/quote
Gde parkiras auto?
Alfa Romeo - turning drivers into mechanics since 1910
Hahaha nema zime ali zato pozara...
Dosao malopre do posla,temperatura napolju 12c,podeseno na HI a on hladno duva...
Nesto je tu riknulo
Mladenke,pod prozorom mi je odmah,na metar od glave
Ja testirao jutros od kuće do posla i radi lepo. Krene lagano da greje dok ne popali sve grejace, a onda pocne bas da greje lepo. Nadam se da ce i u zimu na -10 C isto tako lepo da greje.
Grejac sinoc radio na 4 stepena a jutros kad su stakla zaledila i kad mi treba ni da zucne!!
Odlepicu majke mi!
Da li je moguce da me akumulator zeza?Auto pali sasvim normalno jos mi je i minimalno jedan grejac crkao ali pali kao leti...