Sve o svemu
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Čestitke našim košarkašima na ogromnom uspehu i osvojenom srebru na svetskom prvenstvu u basketu a Sibinu i njegovim sudržavljanima na pošteno zasluženoj pobedi 

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- Mikele
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 147 2.0 ex 1.6
147 FL 2.0 - Lokacija: Beograd
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS
Drugari zna li neko gde mogu da se kupe-poruce sledece stvari.
Cepovi za alfu felne, Srafovi za iste, Kljuc za srafove, i ona zastita za srafove da ne mogu da se skinu. Po mogucstvu da srafovi budu novi da nisu korodirali, izgrebani-oljusteni itd..
Pitam ovde da me uputite na nekog ili nesto.
Cepovi za alfu felne, Srafovi za iste, Kljuc za srafove, i ona zastita za srafove da ne mogu da se skinu. Po mogucstvu da srafovi budu novi da nisu korodirali, izgrebani-oljusteni itd..
Pitam ovde da me uputite na nekog ili nesto.
- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- junky01
- Garaža: Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Alfa Romeo GT - Lokacija: Krusevac
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
- alfa-u-srcu
- Garaža: -
- Alfa Romeo Giulietta Turbo Benzina
-Alfa Romeo 159 TI JTS
-Alfa Romeo 159 JTDm
-Alfa Romeo 33 Boxer Imola Rosso
-BMW E30 coupe Brilliantrot - Lokacija: Lipovica
Svaka cast, verujem da je uzivo gledati sve ovo zaista sjajno 

Rodjen da ne uspem, pa se zato duplo trudim
- Falcon037
- predsednik kluba
- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Moguce je. Isto se meni dogodilo.
Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Shanirani
- Shanirani
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
- Shanirani
- oliver
- Drug Član
- Garaža: AR 166 2.4 TI
Muci me jedna trivijalna stvar, koga sam god pitao - ne zna, na netu nista ne mogu da nadjem, a po gradu k'o za inat nema nijednog uniformisanog lica da ga priupitam (inace na svakom cosku bude patrola "kad ne treba")
Glupo pitanje je: ako registracija automobila istice 21.9.2014, da li to znaci da auto moze da se vozi i 21.9.2014. ili je mogao do 23:59:59 20.9.2014?
Glupo pitanje je: ako registracija automobila istice 21.9.2014, da li to znaci da auto moze da se vozi i 21.9.2014. ili je mogao do 23:59:59 20.9.2014?

- junky01
- Garaža: Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Alfa Romeo GT - Lokacija: Krusevac
Pitanje i jeste trivijalno
i verujem da bi ti progledali kroz prste oko ovoga cak i da pogresis.
Inace registracija ti vazi cak i 21-og.
U principu sve je igra reci, ako se kaze da istice 21-og onda vozis i taj dan a ako vazi do 21-og onda vozis samo do ponoci, na prelazu 20-tog u 21-vi.
Ma vozi i uzivaj, taj dan niko nece da ti uzme za ozbiljno, a i da malo pametujemo, sve ovo si trebao da zavrsisi jos u Petak

Inace registracija ti vazi cak i 21-og.
U principu sve je igra reci, ako se kaze da istice 21-og onda vozis i taj dan a ako vazi do 21-og onda vozis samo do ponoci, na prelazu 20-tog u 21-vi.

Ma vozi i uzivaj, taj dan niko nece da ti uzme za ozbiljno, a i da malo pametujemo, sve ovo si trebao da zavrsisi jos u Petak

- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
Mozes da vozis i 21. Imao sam istu dilemu pre par godina pa sam pitao saobracajca

- oliver
- Drug Član
E, super, hvala za info
Pretpostavljao sam da nije "propast svijeta" i da me zaustave 21, al' reko', ako se upustim u filozofiranje a kolega s pendrekom ne bude raspolozen za diskusiju... da ne prizivam vraga i pravim bespotreban problem. Realno i ne moram danas nikuda da idem, al' sad bi svi da vide auto i da ih vozikam 
Nisam mogao da zavrsim sve ranije (iz sasvim objektivnih/realnih razloga), tako je - kako je

Nisam mogao da zavrsim sve ranije (iz sasvim objektivnih/realnih razloga), tako je - kako je

- OMP
- Garaža: GP TJet
uvek bilo da ako vazi do tog i tog dana znaci taj dan ulazi u rok vazenja do 23:59h 

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- moth3
- Garaža: d(-_-)b
Pogledas lepo u polisi osiguranja. Tamo ti pise u minut dokle ti je registrovan auto 

Nema gorih ljudi od alfista.
- oliver
- Drug Član
Nope, pise u minut do kad je osiguran auto, a o datumu registracije u polisi osiguranja ne pise apsolutno nista
Gledao sam sve i jedan papir koji imam, nisam krenuo u pohod po netu dok nisam iscrpio sve "offline" resurse 
U polisi imaju samo osnovni podaci o autu, a sto se registracije tice - ima samo broj tablica.

U polisi imaju samo osnovni podaci o autu, a sto se registracije tice - ima samo broj tablica.
- OMP
- Garaža: GP TJet
tako je, polisa je samo za osiguranje koje se inace uklapa sa datumom isteka registracije ali ne i sa satnicom, polisa moze da ti istekne tog jutra kad i registracija ali da ti registracija istece u ponoc
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji