Na prvoj pauzi posto sam presao grcku granicu, primeti zena da visi neko crevo, prst debelo, desetak cm od patosa, po duzini, ispod zadnjeg sedista iza vozackog mesta. Ubedim ja tu nju da nije nista opasno i nastavimo put bez problema. Sad mene kopka sta je to i da li je stvarno nepotrebno da brinem? Nisam slikao, mogu sutra po danu, ali ako ima neko predstavu sta je to - molim da mi olakša
AR156 jtdm,visi crevo 10cm od patosa?
- tadicd
- Garaža: ex Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW
Braćo alfisti,
Na prvoj pauzi posto sam presao grcku granicu, primeti zena da visi neko crevo, prst debelo, desetak cm od patosa, po duzini, ispod zadnjeg sedista iza vozackog mesta. Ubedim ja tu nju da nije nista opasno i nastavimo put bez problema. Sad mene kopka sta je to i da li je stvarno nepotrebno da brinem? Nisam slikao, mogu sutra po danu, ali ako ima neko predstavu sta je to - molim da mi olakša
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
Re: AR156 jtdm,visi crevo 10cm od patosa?
Ma visi ti sajla rucne kocnice,popucali plasticni drzaci koji su jako krti i prpadaju,vezi nekom zicom a i ne moras jer vidjam svaki dan alfe takve kod ljudi koji su kupili auto samo da se voze.Kad dodjes kuci nacices na otpadu te gluposti i dzabe.

- elas
Ma samo lezi pod auto i videces i sam da je sajla,ide od sredine gde je rucica i deli se na dve strane ka tockovima,opusteno vozi ali nemoj dugo jer mozes negde i da zakacis na neku gluposti i pokidas,mada na asvaltu toga nema ali opet oprez.

- elas
Lepo se ti provedi na moru,pusti sad sajlu izdrzace ona i vise nego sto mislis...