Svetla
- ALEXBG84
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 jtd 116ks
- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
Xenoni+projektori, to ti je najbolje resenje. Sto se obicnih sijalica tice cuo sam da su Philips medju boljima

- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Osram nightbreaker, e sad ima i neki novi model sa dodatkom Plus i Plus Limited edition:
http://www.osram.com/osram_com/news-and ... /index.jsp
Ja sam ranije na 164 menjao te Osram sijalice na svakih 8-9 meseci, i tada su bile oko 700-800 dinara po komadu. Skoro sam za 156 uzeo ove sa nazivom Plus i platio ih 2000 dinara za par u pakovanju, još nisu crkle
Ako nemaš pare za projektore onda je ovo rešenje ok. Ksenone ja lično ne volim jer su budževina ali ako se ugrade neki kvalitetni sa projektorima onda nemam ništa protiv. Jedino što bi kupovina i ugradnja projektora plus ksenona bila papreno skupa pa je u tom slučaju Osram sasvim ok
http://www.osram.com/osram_com/news-and ... /index.jsp
Ja sam ranije na 164 menjao te Osram sijalice na svakih 8-9 meseci, i tada su bile oko 700-800 dinara po komadu. Skoro sam za 156 uzeo ove sa nazivom Plus i platio ih 2000 dinara za par u pakovanju, još nisu crkle
Ako nemaš pare za projektore onda je ovo rešenje ok. Ksenone ja lično ne volim jer su budževina ali ako se ugrade neki kvalitetni sa projektorima onda nemam ništa protiv. Jedino što bi kupovina i ugradnja projektora plus ksenona bila papreno skupa pa je u tom slučaju Osram sasvim ok
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- Djo83
- Garaža: Alfa 156 1.9 jtd
Kolika je realno razlika Osram nightbreaker u odnosu na "obicne" sijalice? I dali zbog eventualno vece toplote u samom faru dolazi do toga da plastika far brze pozuti?
mene na 156 najvise nervira neravnomjerno bacanje snopa svetla, koliko kod da nastelujem i dalje je prilicno losije u odnosu na manje/vise bilo koje drugo auto u kojem sam se vozio...
mene na 156 najvise nervira neravnomjerno bacanje snopa svetla, koliko kod da nastelujem i dalje je prilicno losije u odnosu na manje/vise bilo koje drugo auto u kojem sam se vozio...
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Razlika je osetna, dosta lepše svetli. Farovi jesu topli kad ugasim auto ali nemam pojma da li će vremenom požuteti, nisam primetio nikakve probleme ni sa 164 ni sa 156.
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
- Djo83
- Garaža: Alfa 156 1.9 jtd
ok, topli su oni i od obicnih sijalica ali ako nisi imao problema do sada znaci da je to sve ok i da ne bi trebalo da bude nista drugacije nego sa standardnim sijalicama...
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
Ja licno nisam jos stavljao ksenone i mislim da necu...jer mi to iziskuje jos dodatnih radova na prskalicama a njih sam prodao i onda bi trebao da trazim i kupim.Imam neke philips sijalice i stavio sam ih jos pocetkom godine rade posao i dobro se vidi,moglo bi bolje ali onda moramo fabriku malo da prepravimo i dovedemo u bolje stanje...

- ALEXBG84
Mislim da cu uzeti te osram sijalice.Nego,da li te sijalice imaju npr duzi snop od obicnih h7?I koliko bi mogla da kosta ugradnja xenona sa projektorima,posto bas nemam predstavu koje su cene sto se tice xenona.Hvala svima.
- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
- Caca
- Drug Član

- Garaža: GT 2.0 JTS
GTV 2.0 V6 TB
ex GTV 2.0 16v
ex 147 1.9jtd
ex 145 1.6box
ex 33 1.7 - Lokacija: Beograd
Koristila sam nightbreaker i jesu bolje od "obicnih", onda su mi ugradili xenone i bila sam fascinirana razlikom sve dok mi nisu stavili projektore. E to je razlika! I kamencic na putu vidis. Jasan, usmeren snop svetla. Ksenoni mogu da naprave ozbiljan problem ako socivo fara nije dobro (kod mene nije valjalo), nemas snop svetla vec se rasipa pa je losije osvetljenje a i smeta ostalim vozacima....
Sent from my Nokia Lumia 820 using Tapatalk
Sent from my Nokia Lumia 820 using Tapatalk

- rekesidim
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.6 T. Spark
night breaker ,odlicna sijalica,ali kratko traje...bar kod mene..tri puta sam je menjao,i nikad nije trajala duze od 4 meseca...
- ALEXBG84
Ok,hvala svima.Videcu da li mozda osram sijalice ili xenoni sa projektorima.A ako te osram traju tako kratko,mislim da su xenoni mnogo bolja varijanta.