Sve o svemu
- draganche
- Garaža: Alfa Romeo 155 2.0 TS 8v
Meni je prethodni auto prespojio anlaser prilikom starta. Brat vozio tada, samo je caknuo kad je zaverglao, on mislio klema kad otvorio haubu samo je planulo. Istopljeni + i - kablovi, akumulator poceo da se topi, strasno. Uspeo je golim rukama da pokida - kabl i da istrgne akumulator. I danas ima oziljke od kabla, izgoreo je dlan maltene do kostiju od usijanog kabla.
- OMP
- Garaža: GP TJet
zbog takvih stvari uvek je korisno imati kill switch u autu, danas to bar nije skupo makar i onu varijantu sto se kaci na klemu ako ne negde u kabini
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
Prvi mi je gore ´95-e stari taunus na kom je puklo crevo od ac pumpe do karburatora i naravno kada je dobro isprskalo motorni prostor auto je planuo.Drugi je goreo zbog toga što su majstori pogrešno okrenuli + klemu tako da je dodirivala kočionu cev od ABS jedinice do prednjeg levog točka,vozio sam tako jedno vreme jer cev je bila izolovana sa nekom plastikom ali vremenom se to pohabalo i kad je dobilo kontakt cev se usijala i naravno kočnice otkazale i kablovi koji su bili u dodiru sa tom cevi su planuli...
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Čujem jutros da je ukradena 147 u mom komšiluku. 

John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- junky01
- Garaža: Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Alfa Romeo GT - Lokacija: Krusevac
E kad su i Alfe poceli da kradu onda je stvarno doslo krajnje vreme
Mozda i nije znao sta krade, kad vidi da to nista ne valja ima da je vrati

Mozda i nije znao sta krade, kad vidi da to nista ne valja ima da je vrati

- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS
- OMP
al ga, s oprostenjem, uglavio 

- Shanirani
- OMP
nije mini nego a112
- Shanirani
- milosabs
- Garaža: e39 525 d sport m optic touring
Ja sam imao Minjaka...1000-ku sa karburatorom od 1300,posle sam nabavio originalni motor,1275 gt...da li imate pojma kako ide 75 ks u 650 kg i to na tockovima 165-70/10?Na magistrali punoj krivina i sa nezavisnim vesanjem na sva 4 tocka nema brzeg.Jos nesto,mini je imao dve polusasije,napred 4 srafa i izvucete kompeltan prednji trap sa motorom,pozadi 4 srafa i kompletno vesanje je dole.Jednostavan i brilijanzno tehnicki resen auto.Mozda u neko dogledmo vreme nabavim jednog za gust ali sam nesto blizi ideji za jos jednom Alfom za svaki dan,Cveta ce biti ono sto kazu jos dugooooo kod.mene a posto nije evry day auto verovatno ce uleteti meka 159 sw,jbg porodican sam covek.
bio jednom jedan TI
- OMP
izmedju ostalih klasika mini mi je jedan od pozeljnijih na listi, moj ćale ga imao kad sam se ja rodio, jos cuvamo slike zuti sa crnim krovom i melber felnama od cak 9"
mada bih sad radije pazario a112 kad su u pitanju ti mališani ali i mini bi dobrodosao stim sto bih voleo da imam one kasnije verzije od 90ih pa na ovamo sa 12" tockovima i malo modernijim enterijerom.
ovde kod mene ima jedan takav cini mi se 1995. god. crni sa belim krovom i prugama na haubi, uvezen iz nemacke jos krajem 90ih sad ga redje vidjam ali sam se uvek okretao za njim, bilo ih neko vreme vise u gradu sad ni jednog ne vidjam.
mogu da zamislim kako ide 1750, njega bih najradije i posedovao ali oni su tek retki
Re: Sve o svemu
autibianchi a112 a pod imenom lancia se samo prodavao na nekim trzistima kasnijeShanirani napisao:Lancia.. kodza lici na prvog minija.
izmedju ostalih klasika mini mi je jedan od pozeljnijih na listi, moj ćale ga imao kad sam se ja rodio, jos cuvamo slike zuti sa crnim krovom i melber felnama od cak 9"

mada bih sad radije pazario a112 kad su u pitanju ti mališani ali i mini bi dobrodosao stim sto bih voleo da imam one kasnije verzije od 90ih pa na ovamo sa 12" tockovima i malo modernijim enterijerom.
ovde kod mene ima jedan takav cini mi se 1995. god. crni sa belim krovom i prugama na haubi, uvezen iz nemacke jos krajem 90ih sad ga redje vidjam ali sam se uvek okretao za njim, bilo ih neko vreme vise u gradu sad ni jednog ne vidjam.
mogu da zamislim kako ide 1750, njega bih najradije i posedovao ali oni su tek retki
- zloca944
- Garaža: Alfa Romeo 147,2.0 TS,Selespeed.
Porsche 944 '84
Porsche 944 '85 Automatic
Porsche 944 '86
Mercedes W140 S350TD
Toyota Supra MA 61,2.8
Opel GT '71 - Lokacija: Beograd

Re:
Ja vozim ovog 1275 GT-a s'vremena na vreme,ali me nije nesto specijalno odusevio iskreno ocekivao sam da malo bolje to ide sobzirom koliko ga hvalemilosabs napisao:Ja sam imao Minjaka...1000-ku sa karburatorom od 1300,posle sam nabavio originalni motor,1275 gt...da li imate pojma kako ide 75 ks u 650 kg i to na tockovima 165-70/10?Na magistrali punoj krivina i sa nezavisnim vesanjem na sva 4 tocka nema brzeg.Jos nesto,mini je imao dve polusasije,napred 4 srafa i izvucete kompeltan prednji trap sa motorom,pozadi 4 srafa i kompletno vesanje je dole.Jednostavan i brilijanzno tehnicki resen auto.Mozda u neko dogledmo vreme nabavim jednog za gust ali sam nesto blizi ideji za jos jednom Alfom za svaki dan,Cveta ce biti ono sto kazu jos dugooooo kod.mene a posto nije evry day auto verovatno ce uleteti meka 159 sw,jbg porodican sam covek.

Sedam godina nisam uzeo kap alkohola!Onda krenem u prvi razred uhvati me lose drustvo i...
Mnogo je bolje biti bogat i srecan,nego siromasan i nesrecan!
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
Gt 1275 bi trebalo da ide dobro. Vozio sam dosta hiljadarku Innocentijevu, pomagao sam ortaku dok ju je pakovao, sve od nule rađeno, motor odrađen,plava sa belim krovom, Luisi volan,obrtaljka , sedišta od 205 GTI, felne Momo 10" sa 175/65 R10 gumama, to je ležalo kao blesavo a i išlo sasvim lepo
@ omp
1750 ccm u Miniju?
@ omp
1750 ccm u Miniju?

- OMP
gt su bas ukenjali sa prednjim delom, kao da su nakalemili prednji kraj od skroz drugog auta, ne znam sto su ga menjali kad je klasican mini 10x lepsi napred.
- zloca944
Porsche 944 '84
Porsche 944 '86
Mercedes W140 S350TD
Toyota Supra MA 61,2.8
A meni je GT bas simpatican.
Sedam godina nisam uzeo kap alkohola!Onda krenem u prvi razred uhvati me lose drustvo i...
- AckeB
- Drug Član
- Garaža: Gtv 916 2.0 Twin Spark Ph2
BMW e63 630i N52B30 6 Spd Manual
Mercedes Benz S210 E270 CDI Avantgarde
Ex Alfa Romeo
- 2001 Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark
- 2000 Alfa Romeo 146 1.9 JTD 8v
- 2005 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm 16v - Lokacija: Sremska Kamenica
Inače, i ja bih rado vozio i posedovao Minia pored Alfe.
OMP napisao:gt su bas ukenjali sa prednjim delom, kao da su nakalemili prednji kraj od skroz drugog auta, ne znam sto su ga menjali kad je klasican mini 10x lepsi napred.

Ali totalno su ga ukenjali.
Inače, i ja bih rado vozio i posedovao Minia pored Alfe.
Un amore, una vita - Alfa Romeo
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
- zloca944
Porsche 944 '84
Porsche 944 '86
Mercedes W140 S350TD
Toyota Supra MA 61,2.8
- Shanirani
- Shanirani
OMP napisao:Duca i 4c u argentininije mi samo jasno kako je dugajlija stao u ovo
![]()
Jbg propustio samDusan Borkovic napisao:Budite večeras u 23:15 uz Eurosport! Na programu je Safety quiz WTCC magazina, a u glavnoj ulozi je moja malenkost Bilo mi je zadovoljstvo, ali i velika čast što sam dobio ovakav poziv!
[youtube]8oI5JkPPLgM[/youtube]
- OMP
jbg kad prave nestandardna kola 

- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Kako zakoga 

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- Shanirani
- OMP
realno svi ti manji sportski automobili kao da su pravljeni za japance i kineze, neko sa 190+ cm ne moze da se smesti udobno