Vec imam planove za ovogodisnje putesestvije sa 155

Ne da se već gleda, nego ovih dana ide i akontaciona predsezonska uplataC R E A napisao:Ma gledam cele godine...
Jbga volim more, i uvek 15 dana sam.
Žena odabrala da ove godine obiđemo prelepe plaže Sitonije. Ja se naravno slažem, sve dok je konačna destinacija more do koga treba stići Alfa RomeomSule napisao:Gde planiras ove godine, posto vec uplacujes.Ja sam nesto gledao i planirao al jos se razmatra.
elas napisao:Ja sam bio u Vrasna beach,mnogo je manje mesto od nea vrasne mada je sve blizu.Prezadovoljan sam i opet idem ove godine,odmor za sve pare sto se kaze...
Znaš li ti gde je septembar?darkbgbd napisao:Ja sam ako bog da tamo od 9 septembra pa ako neko ide u to vreme pozvan je na neko hladno pivo:)
Jos ne znam datum mada mislim dace biti jul mesec,i nisam jos poceo sa uplatom trebalo bi ovih dana da krenem u tu akciju...C R E A napisao:Elas, kad ti ideš? Ja sam od 15. do 25. avg u http://www.turisttrade.com/grcka/vrasna ... loxenia-2/ (to je vila iz tvoje, u kojoj si bio)
već sam uplatio, a posle idem jedno 5 dana na Tasos...
ja dosao 25 juna iz vrasne i bilo mi je ekstraelas napisao:Ja sam bio u Vrasna beach,mnogo je manje mesto od nea vrasne mada je sve blizu.Prezadovoljan sam i opet idem ove godine,odmor za sve pare sto se kaze...