Pukao zupcasti kais u Grckoj
- alfa-u-srcu
- Garaža: -
- Alfa Romeo Giulietta Turbo Benzina
-Alfa Romeo 159 TI JTS
-Alfa Romeo 159 JTDm
-Alfa Romeo 33 Boxer Imola Rosso
-BMW E30 coupe Brilliantrot - Lokacija: Lipovica
- edin
- Saradnik Uprave

- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Odori malo od odmora sad zasluzio si
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
Bravo Deki. Korisne info.za ne daj Boze. Usteluj taj ler gas i extra!
GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
- Crni
- Drug Član

- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Svaka cast Deki na istrajnosti, veliki ljudi se na muci poznaju. 
Sve pohvale i za Nikosa, s obzirom na to da veliki broj alfista ide na halkidiki, ne bi bilo lose ostaviti njegov kontakt u prvi post u temi u servisima i oznaciti posebnom bojom.
Sve pohvale i za Nikosa, s obzirom na to da veliki broj alfista ide na halkidiki, ne bi bilo lose ostaviti njegov kontakt u prvi post u temi u servisima i oznaciti posebnom bojom.
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- sibin
- Garaža: 5,4L
- Dragon
- Saradnik Uprave

- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
dekideki je neuništiv... 
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- AckeB
- Drug Član

- Garaža: Gtv 916 2.0 Twin Spark Ph2
BMW e63 630i N52B30 6 Spd Manual
Mercedes Benz S210 E270 CDI Avantgarde
Ex Alfa Romeo
- 2001 Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark
- 2000 Alfa Romeo 146 1.9 JTD 8v
- 2005 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm 16v - Lokacija: Sremska Kamenica
Možda na nekom od naših okupljanja Nikos bude gost.
Deki, drago mi je da je prošlo.
Kao što kolege kažu, sada odmaraj i probaj da se opustiš.
Deki, drago mi je da je prošlo.
Kao što kolege kažu, sada odmaraj i probaj da se opustiš.
Un amore, una vita - Alfa Romeo
- spike
- Garaža: Alfa Romeo
Zao mi je sto sam tek sada video ovu temu pa nisam mogao da se prikljucim akciji. Drago mi je da je sve proslo dobro jer znam kakva je muka kada se tako nesto desi na putu.
Sve pohvale majstoru.
Sve pohvale majstoru.
Serbian Car Fans
- Sule
- Garaža: Alfa Romeo Djulijeta 2.0 Jtdm2
Drago mi je da je put nazad prosao bez ikakvih problema..Veliki pozdrav za tebe. 
- crni labud
- Garaža: Ex alfa romeo 147 jtdm 07
ex alfa romeo 159sw 08 Alfa Romeo 147 Ducati Corse 08
Alfa romeo GT Q2 - Lokacija: Bgd
- dekideki
- Drug Član

- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
Proslo mi danas kroz glavu, Nikos najverovatnije nije resetovao ECU, ili je jedini majstor koji je to uradio i posle nastelovao sat na komandnoj tabli na tacno vreme!
Sto ce reci, onaj ECU verovatno nece isto raditi na leru sa totalno novom glavom, kaisem i zupcenjem...
A da stvar bude jos smesnija, radi savrseno mirno kad ukljucim klimu! Pa sam razmisljao da resetujem ECU, i pustio na kraju procedure 10 min da radi na benzin (BMB98) bez gasiranja da auto pokusa sam da se "sastavi", izbazdari Lambda sondu i smiri rad na leru. Da se razumemo, jos jednom: ide kao mecava, trosi kao upaljac, a brlja na leru (samo sa iskljucenom klimom). I - malo se stanje popravilo, a auto je sad u fazi uvozavanja, malo ga vozim kao baba malo kao trkac, da prodjem kroz sve rezime... Poslednje dve ture sve je bolje, brljanje je sve redje i tako... mozda bude hepiend bez dodatnog cimanja majstora, videcemo!
Pobijenih nekoliko hiljada bubica nisam jos uspeo da sperem sa prednjeg dela kola, cekam sve da zavrsim pa polako da ih nagrizem i sperem, da i ova mala zablista, zaista je zasluzila. Jeste gvozdjushija, jeste komad lima, ali za mene je i malo vise od toga.
Drug, prijatelj, clan porodice, neko sa vrlinama i manama, i dalje izgleda (bar meni) jako dominantno na parkingu. A sveukupno gledajuci izgled, opremu, zadovoljstvo u voznji, potrosnju i onaj "X" faktor, i dalje mi oduzima dah. Drago mi je sto su se poklopile kockice da ne zavrsi karijeru u stranoj zemji, nevoljena i zaboravljena.
Alfa je da se vozi!
A kad vozite kola mnogo, desi se i ovako nesto...
Sta da se radi, idemo dalje.
Pozdrav svima!
A da stvar bude jos smesnija, radi savrseno mirno kad ukljucim klimu! Pa sam razmisljao da resetujem ECU, i pustio na kraju procedure 10 min da radi na benzin (BMB98) bez gasiranja da auto pokusa sam da se "sastavi", izbazdari Lambda sondu i smiri rad na leru. Da se razumemo, jos jednom: ide kao mecava, trosi kao upaljac, a brlja na leru (samo sa iskljucenom klimom). I - malo se stanje popravilo, a auto je sad u fazi uvozavanja, malo ga vozim kao baba malo kao trkac, da prodjem kroz sve rezime... Poslednje dve ture sve je bolje, brljanje je sve redje i tako... mozda bude hepiend bez dodatnog cimanja majstora, videcemo!
Pobijenih nekoliko hiljada bubica nisam jos uspeo da sperem sa prednjeg dela kola, cekam sve da zavrsim pa polako da ih nagrizem i sperem, da i ova mala zablista, zaista je zasluzila. Jeste gvozdjushija, jeste komad lima, ali za mene je i malo vise od toga.
Alfa je da se vozi!
A kad vozite kola mnogo, desi se i ovako nesto...
Sta da se radi, idemo dalje.
Pozdrav svima!
- Zvrle
- Saradnik Uprave

- Garaža: Alfa Romeo 159 SW 1.9 8V 2010 god.
ex Alfa Romeo 156 1.9 jtd 16v 2003 god. - Lokacija: Breznica
- crni labud
- Garaža: Ex alfa romeo 147 jtdm 07
ex alfa romeo 159sw 08 Alfa Romeo 147 Ducati Corse 08
Alfa romeo GT Q2 - Lokacija: Bgd
- G0XY
- Garaža: Mito QV
Deki sasvim ispravno razmišljanje,kakvo crno ostavljanje u inostranstvu,pa auto je kao zmaj.
Ovo sa šrafom nije greška lošeg kvaliteta vozila,već nekoga ko je nešto petljao na njemu i nije red da auto plati cenu tuđe greške
.
Realno gledajući,sve što si do sada dao za osveženje motora + peh u GR + da prodaš tu 155 za neku tržišnu cenu,možeš da kupiš neku kršinu koja nije ni prineti tvojoj 155 ni u jednom jedinom segmentu.
Upotrebna vrednost tvoje 155 u ovom momentu je fantastična i vredi svakog dinara uloženog u nju.
Ovo sa šrafom nije greška lošeg kvaliteta vozila,već nekoga ko je nešto petljao na njemu i nije red da auto plati cenu tuđe greške
Realno gledajući,sve što si do sada dao za osveženje motora + peh u GR + da prodaš tu 155 za neku tržišnu cenu,možeš da kupiš neku kršinu koja nije ni prineti tvojoj 155 ni u jednom jedinom segmentu.
Upotrebna vrednost tvoje 155 u ovom momentu je fantastična i vredi svakog dinara uloženog u nju.
A Man's Got to Know His Limitations...
- Dragon
- Saradnik Uprave

ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
Slažem se.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- mali radojica
- Garaža: alfa romeo 147 jtdm
to za ler po klimom je normalno. verovatno negde nešto nije lepo naleglo a i moguće da ecu treba malo da se samonašteluje. što se tiče resetovanja, ako su samo skinute kleme sa akumulatora moguće je da se nije resetovao. meni je auto stajao mesec dana rasturen i sve je bilo ok. sad sam mučio neku muku sa pražnjenjem akumulatora i oba puta je pobrljavio.
- Zillgian
- Garaža: ex '07 AR159, 2.4 JTDm Q4
ex '02 AR156, 1.9 JTD - Lokacija: Ndjamena
Koliko se iznerviram kad vidim ovakav, grozan peh nekoga od braće alfista, gdje god da se nađu, toliko mi bude drago kad se sve na kraju riješi i ispadne OK.
Da te sluša još dugo i da se ne nerviraš džaba.
Ja sam doduše, ionako kontao da uplatim onaj AMS paket za Evropu, zlu ne trebalo
Da te sluša još dugo i da se ne nerviraš džaba.
Ja sam doduše, ionako kontao da uplatim onaj AMS paket za Evropu, zlu ne trebalo
- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd
Deki prijatelju znam kroz sta si prosao mada sam ja bio u Crnoj Gori i mnogo mi je bilo lakse ali nimalo mi nije bilo prijatno sto mi auto zavrsi na slepu!

Dva dan mi nije bilo ni docega dok nisam dobio vest da dodjem po auto i da je sve uredu. Kod mene je bio totalno drugaciji problem (kruta instalacija od temperature i prekid zice od obrtomera= mrtav ecu) ali i neizvesnost u cemu je problem!
Juce sam stigao i us put je sve bilo savrseno kao i prethodna tri dana!
I ja zelim da pohvalim Gorana iz Dobrote(trkac HONDA CIVIK 2000N) kod Kotora koji mi je izasao u susret i posvetio se danipo trazenju prekida i resavanju problema u instalaciji!
Zahvaljujem se i svim kolegama koji su se trudili da mi pomognu sto savetima sto trazenju servisa!

Dva dan mi nije bilo ni docega dok nisam dobio vest da dodjem po auto i da je sve uredu. Kod mene je bio totalno drugaciji problem (kruta instalacija od temperature i prekid zice od obrtomera= mrtav ecu) ali i neizvesnost u cemu je problem!
Juce sam stigao i us put je sve bilo savrseno kao i prethodna tri dana!
I ja zelim da pohvalim Gorana iz Dobrote(trkac HONDA CIVIK 2000N) kod Kotora koji mi je izasao u susret i posvetio se danipo trazenju prekida i resavanju problema u instalaciji!
Zahvaljujem se i svim kolegama koji su se trudili da mi pomognu sto savetima sto trazenju servisa!
- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
Kad si ti stigao ziv i zdrav,jos Alfica radi kud ces bolje!
Re: Pukao zupcasti kais u Grckoj
Kad si ti stigao ziv i zdrav,jos Alfica radi kud ces bolje!
Poslednja izmena od erdeljan u Pon Jul 07, 2014 4:10 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nema potrebe citirati prethodni post
Rezlog: Nema potrebe citirati prethodni post
GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Deki, jedno veliko BRAVO za pozitivan stav nakon velike muke i ovako lepu završnu reč
Tako se može poneti samo i jedino onaj kome je Alfa Romeo istinski u srcu
A za kolegu Alfamena mi je jako drago što je sve delovalo daleko gore nego što je na kraju ispalo
Tako se može poneti samo i jedino onaj kome je Alfa Romeo istinski u srcu
A za kolegu Alfamena mi je jako drago što je sve delovalo daleko gore nego što je na kraju ispalo
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- DushanSD
- Garaža: Alfa Romeo 156 SW GQ 1.9 JTDm 150hp 2005
Auuuuuuu jbmti sunce kakav haos i maler...
Čuo sam za havariju od Flavia, čim je čuo odmah mi je javio. Ovde sam temu našao tek sada, i pročitao sve. Žao mi je što nisam video na vreme i što nisam mogao da ti bar pružim moralnu podršku ako nikako drugačije ne bih mogao da ti pomognem
...
Iskreno se nadam da se ovo nikad nikome više neće desiti i da ćeš konačno uživati u 155ici kao i do sada.

Čuo sam za havariju od Flavia, čim je čuo odmah mi je javio. Ovde sam temu našao tek sada, i pročitao sve. Žao mi je što nisam video na vreme i što nisam mogao da ti bar pružim moralnu podršku ako nikako drugačije ne bih mogao da ti pomognem
Iskreno se nadam da se ovo nikad nikome više neće desiti i da ćeš konačno uživati u 155ici kao i do sada.
FANTAZ'JA
- dekideki
- Drug Član

- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
- Dragon
- Saradnik Uprave

ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
Neverovatno...prava misterija. A ventile si pokrivio za sve pare.
- DushanSD
- Garaža: Alfa Romeo 156 SW GQ 1.9 JTDm 150hp 2005
Jbmti sunce
.
Svih 16 komada krivi ko đeram
Ovaj kaiš kao da je nešto oglodalo...
Svih 16 komada krivi ko đeram
Ovaj kaiš kao da je nešto oglodalo...
FANTAZ'JA
- vnov
- Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip
Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v