Lupkanje u tocku GT
- Dika
- Garaža: Alfa Romeo GT
Ljudi danas kada sam,krenuo na posao, cuo sam pri pritisku na kocnicu kao neko lupkanje, pa kad otpustim opet , pa je onda prestal. Kada sam se vracao isto, medjutim sve je bilo normalno onda sam presao preko neravnina nekih i opet isto. Kada predjem preko rupe ne lupka nista, ovo se javlja povremeno a kada se javi karakteristicno je to sto se cuje kada pritisnem kocnicu, a nekad i naneravnini. Kao da pucka nesto, ne znam kako da opisem, cini mi se da dolazi sa leve strane... Sta bi moglo biti?
- Crni
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Treba se auto navici na 17"
Salu na stranu, verovanto neka kugla se pomalo cuje, svaki mehanicar bi trebao dijagnostikovati losiju. Baci pogled na temu o trapovima, ima dosta korisnih informacija.

Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- Dika
Veceras sam vozio i nista se nije culo ... Moracu da odem da vidim sta je meni dizalica crkla :/..
to ke neki ostar zvuk, ali povremen ,nema ga stalno i ne oseca se na volanu..
to ke neki ostar zvuk, ali povremen ,nema ga stalno i ne oseca se na volanu..
- ilija156
- Garaža: alfa GT
- Dika
- Dika
Vozio tri dana nista se nije culo, i,malopre se vracam kuci i pogodim rupu neku (poludim naravno) i opet pocne da se cuje isto, medjutim nekih 500metara i opet prestane...
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”