Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020 Škoda Kodiaq Peugeot speedfight 3
Pocela masovna kradja katalizatora po Beogradu,pre par meseci je bilo u Nisu sad ovde...
A pre neki dan mi stigne sms od lika kome sam prodao kat sa 2.4,ima li neki na prodaju.
Izgleda nedostatak materijala
To su radili i proslo leto. Zavuku nekog maleckog ispod kola i on se da na posao. Kad sutradan hoces da pokrenes motor ni sam ne znas sta te snaslo.
Valjda vode racuna o ekologiji pa se brinu za kvalitet izduvnih gasova...
a kako uspevaju da preseku cev tj. cime, to mora da rade rucno bonsekom jer svaka druga varijanta bi bila previse bucna, mada ako seces bonsekom treba prilicno vremena nisu bas tanke i pristupacne cevi na novijim automobilima
od mog kat-a se ne bi usrecili, vec je secen i izbaceno sve sto je vredelo u njemu
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Pre mesec dana, u gusto naseljenom delu NBG umalo nisu skinuli ceo katalizator sa bratovog 2.0HDi, ostao da visi na deliću cevi, verovatno je neko naišao. Posle kod majstora imalo je šta da se vidi... sad je bez katalizatora.
Kradu se i prve pomoći (razbijanjem stakla), buše se rezervoari na Puntićima, ružno neko vreme došlo.
Svaka mu čast na ovome,prava istina
"Alfa Romeo – Slavna italijanska kuća doživljava najcrnje dane u svojoj 104-godišnjoj istoriji ali ipak su kadri napraviti lijep automobil koji bi vas naveo na pogrešan trag. Upamtite: BJEŽITE OD ALFE GLAVOM BEZ OBZIRA! Zašto: kupio je, ili zato što je jeftina (što ga automatski eliminiše iz ove priče) ili zato što je voli. Ako nedajbože zaglavite sa Alfistom naviknite se da ćete biti uvijek druga (ili treća ako je oženjen) a da je na prvom mjestu uvijek Alfa. Baš vam se sviđa Samsung S5 ali njemu se čuje zamajac a bliži se i veliki servis. Krenuli ste u Budvu ali njemu auto “nešto ne ide” i predivni izlazak u Trokadero završavate kod Fanđa čisteći EGR…Jednostavno ih zaobiđite jer tu se nećete ‘ljeba najesti a kamoli šta više. Inače, postoji mogućnost da su u pitanju suptilne i nježne osobe ali to vas svakako ne interesuje."
Ako ne možeš da napraviš sam,barem pokvari drugome
Sunce ti ebem, nisam ni primetio da sam se u ovo pretvorio :O
Potpuna istina. I sve ove primere koje je nabrojao je moja zena dozivela zadnje 3 godine...
Ja znam da me je jedna zbog Alfe ostavila... nisu se podnosile, jednostavno nisu se nasle. Kad sam sam u kolima, sve ok, cim devojka sedne pored mene, ona štuca, joguni se, kad je jednom slučajno zagrebala suvozačka vrata, haos je nastao...