Od cele priče, kod mene je jedino pedala kvačila bila prilično tvrda, od prvog do poslednjeg dana. Požalio sam se na to na adresu drmr. Deše još prvih dana a on mi je objasnio kako je to tako OK, da je pedala namerno tvrda pošto je 155 jaka sportska mašina pa da može tačno i pravovremeno da se dozira itd, tako nešto ... sad se više i nesećam detalja ...
I ja sam dugo mislio da su gole crtice 70 i 110° međutim ...mali radojica napisao:ovo je korisna informacija. ja sam mislio da je ta crta 70 stepeni.Flavio napisao:Sad ti je sve to OK 8-)
Uzgred, satić za temp. vode je baždaren 50,80,90,100,130 - nije 50,70,90,110,130.
Послато са LG-P970
jel neko proveravao lambda sondu na 155? zadnji put kad sam se lomatao ispod kola vidim da je sonda sva nekako labava i klimava i rekao bih da ne radi. a i mislim da mi auto troši malo više nego što bi trebalo. hteo sam da je otkačim ali na gornjem kraju ima dva konektora i ne znam da li su isti pa moram da ih obeležim.
kako da je proverim?
Lambada

Provera, ili dijagnostika ili unimer pa merenje vrednosti i ciklusa promene napona. Ne znam dalje, nisam sam nikad to radio.
p.s.
Sad ću na Poštu