Sve o svemu
- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS
Taj slucaj gde zena bije dete je resen pre 3 godine. Dete je dato staratelju. Tako bar kaze b92
- MiloshBg
- Garaža: No Alfa, no fun...
- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
Za malo veće pare sam našao (u ponudi) jedne lokalne prodavnice. Msm da mi rekoše nešto oko 50€ pre par meseci.
Na Huji sam pričao sa @Bane-tom i video šta je on pazario. Na pijaci B. Potok, 50€.
Još jedan detalj, na 146 i 155 nije isto kačenje na krovu
Re: Sve o svemu
Ja tražio za male pare al ne nađoh nigde. Mada, nisam baš bio uporandraganche napisao:ima kukice ispod kedera,ali nijedan univarzalni koji sam dosad gledao ne moze...trazim dalje,cini mi se da od fiata tipa a mozda i tempre odgovaraju.OMP napisao:ima univerzalnih nosaca ne moraju posebno za 155, negde izmedju kedera i krova u liniji bocnih stakala postoje metalni delovi(kuke) za koje se kace krovni nosaci, samo treba naci adekvatan univerzalni nosac prema tim "kukama" ali verujem da vecina moze

Za malo veće pare sam našao (u ponudi) jedne lokalne prodavnice. Msm da mi rekoše nešto oko 50€ pre par meseci.
Na Huji sam pričao sa @Bane-tom i video šta je on pazario. Na pijaci B. Potok, 50€.
Još jedan detalj, na 146 i 155 nije isto kačenje na krovu

- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- Flavio
- Uprava ARCS
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
- Crni
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Ma gde retko, to ej i problem u skolstvu, ima Vukovaca toliko da je nerealno, kriterijumi niski,diplome sa takmicenja se poklanjaju itd.
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- erdeljan
- BANOVAN
Svake godine u osnovnoj sam išao na takmičenja, što iz fizike, matematike, srpskog, saobraćaja, geografije i ko zna čega i pravo da ti kažem - nigde nije bilo poklanjanja. U školama manjih mesta je to ustaljeno ali onda odeš negde na takmičenje shvatiš koliko ustvari ne znaš 

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- Flavio
- Uprava ARCS
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
@Crni, msm da je retka pojava sve to tako u kompletu (trud,zalaganje,drugarstvo,...).
Da Vukovaca generalno ima ko blata to stoji
Da Vukovaca generalno ima ko blata to stoji

- Crni
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Za znanje stoji, u svakom zitu ima kukolja, samo sto je ovde kukolj ona osoba koja poseduje pravo znanje.Imao sam i ja odlicne ocene ali dzabe kada sam isterivao pravdu pa mi je ocena iz vladanja bila na nivou. U mojoj skoli recimo Vukovaca nije ni bilo, s tim da su bili odlicni ucenici i bili vredni. Petrovacka gimnazija je druga prica, koja se dosta razlikuje od pozarevacke.
Re: Sve o svemu
Ne poklanjaju se tada diplome, vec kada se zavrsi skolovanje sa svim peticama, odjednom se dobiju diplome iz muzickog, likovnog i eto, gomila vukovaca.erdeljan napisao:Svake godine u osnovnoj sam išao na takmičenja, što iz fizike, matematike, srpskog, saobraćaja, geografije i ko zna čega i pravo da ti kažem - nigde nije bilo poklanjanja. U školama manjih mesta je to ustaljeno ali onda odeš negde na takmičenje shvatiš koliko ustvari ne znaš
Za znanje stoji, u svakom zitu ima kukolja, samo sto je ovde kukolj ona osoba koja poseduje pravo znanje.Imao sam i ja odlicne ocene ali dzabe kada sam isterivao pravdu pa mi je ocena iz vladanja bila na nivou. U mojoj skoli recimo Vukovaca nije ni bilo, s tim da su bili odlicni ucenici i bili vredni. Petrovacka gimnazija je druga prica, koja se dosta razlikuje od pozarevacke.
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- MiloshBg
- Garaža: No Alfa, no fun...
Da potvrdim da su sajle iste.MiloshBg napisao:Jel su sajle rucne iste za 147 i 156?

Alfa Romeo - The car inside the driver.
- erdeljan
- BANOVAN
Ne znam koliko je istina ali nisam znao da su novosadjani toliko liberalni: http://edition.cnn.com/2014/05/28/world ... ?hpt=hp_t3
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Da su samo Novosađani, cela država je ogrezla u korišćenju štaka za mozak, ali izgleda NS prednjači
O legalnim pomagalima za depresiju i nervozu da i ne govorim, gutaju se kao bombone. Verujem rezultatima istraživanja nažalost.

O legalnim pomagalima za depresiju i nervozu da i ne govorim, gutaju se kao bombone. Verujem rezultatima istraživanja nažalost.
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- Shanirani
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Crni napisao:Ma gde retko, to ej i problem u skolstvu, ima Vukovaca toliko da je nerealno, kriterijumi niski,diplome sa takmicenja se poklanjaju itd.

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- SikterBre
- Garaža: Alfa Romeo 147 FL 2006 Rosso
- Shanirani
- Shanirani
- Flavio
- Uprava ARCS
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Dokaz da wagenovci potajno žele Alfu al nemaju 00 da ulete u šemu
Ova 3-ka deluje ko da je bez guma

Ova 3-ka deluje ko da je bez guma

- Shanirani
- OMP
- Garaža: GP TJet
jbt ove felne bolje cuce na golfu nego na alfi 

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- Joca
- Garaža: ;)
- Flavio
- Uprava ARCS
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
- borkoZR
- Garaža: alfa 156 1.8 ts
Pitanje, planiram put u sloveniju do bleda interesuje me da li je neko skoro bio da li mi treba medjunarodna dozvola ,zeleni karton ,putarina...itd.Hvala unapred 

- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
Zeleni ti ne treba, kao ni međunarodna. Putarine kroz HR izađu 15ak evra u jednom pravcu plus vinjeta za Sloveniju koja se kupuje na granici sa HR ali se ne sećam koliko je, čini mi se 14 evra
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Sent from my LG-P880 using Tapatalk