Ne znam sta bih napisao, osim da moram da promenim gace

Bas mi je drago da ste se fino proveli, i hvala vam svima za izvestaj!!!
Pozdrav
Znam, zato i kazem da ne spadas medju "njih"speedfreak968 napisao:...Korist nije ni bio razlog sto sam postao clan te 2005 ad...
Mikele napisao:Onda slabo posećujete Members Area
He, he, pretekao sam te u fotofinišu sa kartom broj 029speedfreak968 napisao: Vidi ja sam bio aktivni clan kada jos mnogi jos nisu imali ni vozacku, i na clanskoj karti br. 030...
Upravo toerdeljan napisao:"AD" kao "Anno Domini", "BC" iliti "Posle Hrista"?Skidam kapu ako si na to mislio
Aiii ža dlaku šinkoalfanatic napisao:He, he, pretekao sam te u fotofinišu sa kartom broj 029speedfreak968 napisao: Vidi ja sam bio aktivni clan kada jos mnogi jos nisu imali ni vozacku, i na clanskoj karti br. 030...![]()
Ovde sam od septembra 2005. Ali nema tu ni trunke zavisti, sve više se držim devize "na mlađima svet ostaje" i oni koji nose ovaj forum i celu priču treba da imaju sve pogodnosti pre bilo koga drugog! Izuzetno mi je drago što je organizovana ova manifestacija i što je boravak 4C u našoj zemlji prošao uključivši i naše kolege![]()
![]()
A slađi od svega su utisci iz prve ruke i dosta mi je više članaka renomiranih novinara kojima je posao između ostalog zakeranje i traženje dlake u jajetu. Mnogo više pažnje posvećujem utiscima "običnih smrtnika", odnosno naših kolega, a sjajno je što su utisci u superlativima, od pojave ljute makine, pa sve do G sila, zvuka i kompletnog (su)vozačkog ugođajaBlago onome ko sebi ovo priušti!
Takođe, drago mi je čuti i videti da se moglo malo bolje sagledati šta nudi i Giulietta iz prve ruke jer mi je i u tom smislu muka od raznih sitničarenja, pričama o prepakivanju, omalovažavanja Alfi nove generacije i slično. Kamo sreće više ovakvih manifestacija i saradnje FIAT-a sa našim Alfistima jer sam uveren da njih takav marketing ne košta puno, a mnogo znači ljubiteljima brenda.
Još jednom kolege, jako mi je drago zbog svih vas i nemojte uopšte škrtariti na utiscima, slikama i video zapisima![]()
![]()
![]()
To treba da im bude obaveza. Ubuduće će nas pozivati na sve dogadjaje ovog tipa, a probaćemo da ugovorimo i malo širu saradnju.speedfreak968 napisao: Daklem, svak čast FAS-u na organizaciji ovakvog događaja, kao i na pozivu klubu,
Mi smo očekivali da vozimo 4C ali šta da se radi, mada su i utisci sa suvozačkog mesta fantastični. Auto je nestvarno izbalansiran, zvuk je mnogo bolji od očekivanog, po mom mišljenju 4c je esencija Alfe.speedfreak968 napisao:...još samo da je neko od prisutnih Alfista imao priliku da na vozačevom mestu iskusi ovaj fantastičan automobil, e to bi bilo baš heaven on earth
Sasha napisao:To treba da im bude obaveza. Ubuduće će nas pozivati na sve dogadjaje ovog tipa, a probaćemo da ugovorimo i malo širu saradnju.speedfreak968 napisao: Daklem, svak čast FAS-u na organizaciji ovakvog događaja, kao i na pozivu klubu,
Mi smo očekivali da vozimo 4C ali šta da se radi, mada su i utisci sa suvozačkog mesta fantastični. Auto je nestvarno izbalansiran, zvuk je mnogo bolji od očekivanog, po mom mišljenju 4c je esencija Alfe.speedfreak968 napisao:...još samo da je neko od prisutnih Alfista imao priliku da na vozačevom mestu iskusi ovaj fantastičan automobil, e to bi bilo baš heaven on earth
Stiže jedna u Novi Sad polovinom avgusta pa će biti prilike i za vožnju
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”