samo sto sam mu rekao da odradi zadnje tockove 3mm minus da budu,lik kaze ne moze to da se steluje.Ispada da znam vise stvari o autu nego pojedini majstori itd.

Zavisi od koncepcije trapa, ali kod Alfe 156 bi trebalo da kad je auto nizi automatski bude i veci nagib tockaShanirani napisao:nagib tockova? znaci nisu samo opruge?
ili se ti i ja ne razumemo ili ti nisi nesto lepo procitao, jel pricas o nagibu tockova(camber) ili nesto drugo???moljac napisao:Citao sam na forumima,npr. alfa156.net...uglavnom 3mm treba da bude,kako pise u knjizici.I na kraju nije mogao da odvrne sraf da bi nastelovao,kao zapekao je.I sad mi auto jede gume.
Camber is not adjustable on the 156 (unless you start mod'ing suspension components. )
The 156 only has front and rear toe adjustment. Camber and caster are not adjustable.
btw. nasao sam spec za camber na sportpack-u....Camber and Caster, though not adjustable can change due to wear or damage (like a bent strut)
The std settings are:
F: 0deg 41' +/- 20'
R: 0deg 48' +/- 40'
Sportpack/Veloce (or aftermarket lowering) settings:
F: 1deg 7' +/- 20'
R: 1deg 15' +/- 40'
al.ro.147 napisao:Kolege jeli neko menjao prednje solje na amortima na 147?
Koliko je to komplikovano za zamenu i da li tu ima neki ležaj, pošto sam zvao i našao Acron šolju sa slike ali u njoj nema ležaja samo metalni bolcn kroz koji prolazi navoj od amorta. U radnji mi tip kaže da svi to samo i kupuju i da je šolja toliko mala da u njoj nikakv ležaj ne može ni da stane...
Naime iz levog prednjeg mi se čuje žvakutanje ponekad, a sobzirom da je sve OK sa trapom, ja računam da zamenim i te gumene šolje napred jer su još uvek fabričke na autu, a nisu neka cifra.
na trag sam mislio,nismo se razumeli..uglavnom sad mi jede trap gume sa unutrasnje strane,moracu to da sredimOMP napisao: ili se ti i ja ne razumemo ili ti nisi nesto lepo procitao, jel pricas o nagibu tockova(camber) ili nesto drugo???