Smehoteka...

Offtopic, kafenisanje, itd...
Korisnikov avatar
Dragon
Saradnik Uprave
Saradnik Uprave
Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm
Pridružio se: Uto Maj 26, 2009 6:43 pm

Re: Smehoteka...

Uto Maj 13, 2014 10:06 pm

Zamisli da s takvim likom treba da pričaš o kolima.... :blackeye: hahaha
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Korisnikov avatar
erdeljan
BANOVAN
Garaža: Beli fijaker
Pridružio se: Ned Dec 26, 2010 10:54 am

Uto Maj 13, 2014 10:58 pm

elas napisao:Rekao sam ja ovima u okruzenju da ce taj skot i nakaza da pobedi jer samo takvi danas privlace neku paznju...
Zlo i naopako svet ode u piiiip
Evrovizija je vec dosta godina politicka igra a zamisli kakav je to šund u stvari kada se i Italija ponovo takmici! :D

Dam definitiFno moraju da promene naziv takmicenja u GBT-vizija! (Vidis da je uz Mariju Serifovic sve krenulo naopako) :rofl:
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
MiloshBg
Garaža: No Alfa, no fun...
Pridružio se: Ned Jun 03, 2012 10:28 am

Sre Maj 14, 2014 5:19 am

Ne znam sto se svi hvataju za Mariju Serifovic jer se za nju samo nagadjalo je li gej ili ne, a pogotovo sto ona to TADA nije javno propagirala... A to sto izgleda tako kako izgleda, tj. muskobanjasto je nesto vise i tu ne moze nesto posebno da se utice, ne racunam plasticne operacije i te ku*ce.
Alfa Romeo - The car inside the driver.
Korisnikov avatar
elas
Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 5:48 pm

Sre Maj 14, 2014 5:55 am

Da ona je takva po prirodi kao musko,a ove nakaze sto se rode iole normalno se detaljnim tuning-styling modifikacijama jos nagrdjuju do neprepoznatljivosti pola i oblika...
Ne bi zeleo da u svojoj blizini vidim ovakvu spodobu jer bi verovatno morao da idem na odsluzenje neke kazne...
Slika
Korisnikov avatar
sErGiO
Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Pridružio se: Pon Nov 24, 2008 3:11 pm

Sre Maj 14, 2014 8:11 am

Mikele napisao:Cenim da je ovaj opis više za smehoteku hahaha
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... ro1_munja/
Da ostene zapisano:
4, 2 V8 KVATRO - 2000 GODISTE . PRVA REGISTRACIJA 2003 GODISTE . NEMOJTE DA ME PITATE ZA CENU KADA VAM CENA IZLOZENA , CITKO , JASNO I POSTENO JEDNOSTAVNO VREDJATE MOJU INTELEGENCIJU A I VASU . REGISTROVAN 1 GODINU .DO 5 , 2015 GODINE .AUTO BEZ DINARA ULAGANJA .AUDI SLIKAN JUCE 9 MAJA .OVA CENA JE FIKSNA I NEBI SE NIKADA OVAKAV AUDI PRODAVAO U OVOJ CENI JER JE AUTO MENE IZASAO PREKO 10000 EURA SA NORMALNOM REGISTRACIJOM SLEDECI GODINU DANA , SVIM DORADAMA , OPREMOM I SERVISIMA . JEDNOSTAVNO VRHUNSKI ZVUK I SAMA ATRAKTIVNOST, BRZINA I VOZNJA OVOG AUDIJA JE RETKOST I PRIVILEGIJA JEDINO MOZDA AKO IMATE NOVCA I KUPITE POLOVNOG FERARIJA . RAZLOG PRODAJE I OVE CENE JE ISKLJUCIVO IZ PRIVATNIH OBAVEZA KA DRUGIM PRIJORITETIMA . AUTO U OVOJ CENI JOS DVA DANA POSLE TOGA IDE NA 11000 EURA . potpuno garaziran , nepreprodavan kao 99 posto audija na sajtu, sigurno samo 1 u srbiji i sire i ni jedan vise i nece ga ni biti u ovom motoru sa pravom kilometrazom od 144500 u ovom tek razradjenom motoru sto nepostoji i nece ni postojati jel u ponudi nepostoji bilo koji motor audija da nije presao od 200000 pa mnogo , mnogo vise cak do skrivenih 400000 km . nebitno je dali u a 6 ili s 6 ili a8 ili automobili koji imaju ove provereno perfektne benzinske motore ili agregate kubikaze 4, 2 v8 kvatro . 144500 predjenih kilometara pravih . tek zarzadjen motor bez ikakve potrosnje od menjanja do menjanja . potpuno nov motor , kompletno ocuvan automobil , jedinstven u ovom godistu kako u ekstrijeru tako u enterijeru , zbunjujuce ocuvan nije nov jer nov postoji samo u salonu automobila i na satu pise 000 km i to nemojte da me pitate jer tada bi audi kao nov kostao otprilike 60000 eura minimum zavisno od opreme ali je audi jednostavno i samo izuzetno ocuvan automobil zato sto nije preprodavan nego pazljivo cuvan i garaziran . nikad farban , nikad udaran , ili kacen . audi nema trenutno ni dinara ulaganja jel je u automobil ulozeno dosta novca u redovnom odrzavanju i obavezama kako dolikuje ovakvom automobilu . trap je nov , menjac potpuno nov fantasticno se ponasa . veliki servis uradjen u ovlascenom servisu na 129900 km , tada je uradjen trap, servis redovan menjaca , od tada presao tih 15000 hiljada kilometara u veoma pazljivoj voznji i garaziranom stanju kada automobil nije u voznji . od opreme ima potpuno sve od kompletnih grejaca sedista , napred , nazad , vebasto grejanje, navigaciju u tabli kilometar sat sto je jedinstveno u ovom modelu , bik senone , grejace ksenona i maglenki, ful digitalnu tek napunjenu klimu , triptonik menjac ,izuzetan audijo koncert sistem , fantastican kvalitet zvuka , cd , sanzeri u gepeku , navigacija u gepeku ,prosireni rubovi , izuzetan skup izduvni sistem jedinstven i jedinstvenog zvuka koji automobilu daje , vrlo , vrlo redak zvuk i jos vecu dodatnu snagu koju ovaj automobil poseduje . izuzetne atraktivne i skupe felne 19 coli sa uparenim pireli gumama dobrih sara dimenzija 255/35,/19 koje audiju daje izuzetno atraktivan izgled . audi nije nizak zato sto nosi felnu 19 . automobil je izuzetno , bolesno i neverovatno brz , prosto ga covek nema gde voziti u grackoj sredini a ni na otvorenom putu . licno vozen 280 kao od sale , po nekim profesijonalnim merenjima kompjutera audi ide do 300 km na sat i sigurno ide bez problema jer smo profesijonalno testirali maksimalnu brzinu . potrosnja nista strasna u odnosu na uzitak i snagu ovog audija . ko je vozijo audija a 6 2, 5 tdi toliko trosi i ovaj audi naravno benzina . primer sipam 4000 dinara predjem 160 kilometara cak i ostrije voznje jer koliko god da ste stalozeni uvek vas automobil i zvuk automobila ili neko od ucesnika u saobracaju natera na malo gasa jer mu je potrebno da se malo izduva motor jacom a znalacki pazljivom voznjom. plin se neisplati stavljati jer bi ga ja stavijo a nemam potrebe jer za ovu snagu i kubikazu nema isplativosti u ustedi a motor je steta pomerati sa fabricki standarda koje sada ima a funkcijonisu besprekorno ,za ovakvo opste stanje automobila proizilazi i normalna potrosnja benzina l a na kraju ko vozi ovakav automobil i negleda ka nekoj neosetnoj razlici potrosnje goriva . realno ovo je jedini motor 4, 2 v8 u ovoj kilometrazi a ima ih u audiju a 8 vecinom ali su vecinom motori sa skrivenom i izuzetnom vecom predjenom kilometrazom da kazem vec dirani , sa vracanom kilometrazom , necuvani i neodrzavani i sa posebnom manom , visestruko preprodavani . gledajte da razmisljate kao ja jer ovo je audi samo 1 u ovoj seriji u ovakvom generalnom stanju za sada bar u ponudi oglasavanja automobila audija a to mora da se postuje . moze sms ili poziv . HVALA

:write:
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
Korisnikov avatar
Pittatore
Drug Član
Drug Član
Garaža: AR 155 3.0 24v Reborn
AR 166 jtd Familiare
Opel Zafira OPC Familiare XL
Yamaha FZR1000 EXUP Hajde da se volimo XD
AA500 Dvogumena raga
Pridružio se: Pon Dec 29, 2008 10:08 am

Sre Maj 14, 2014 2:25 pm

Slika
UTD-Performance
Raven Club Serbia 063/666-156
Slika
Korisnikov avatar
vnov
Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip
Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v
Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI
Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v
Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v
Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020
Škoda Kodiaq
Peugeot speedfight 3
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 5:27 pm

Sre Maj 14, 2014 5:30 pm

sErGiO napisao:
Mikele napisao:Cenim da je ovaj opis više za smehoteku hahaha
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... ro1_munja/
Da ostene zapisano:
4, 2 V8 KVATRO - 2000 GODISTE . PRVA REGISTRACIJA 2003 GODISTE . NEMOJTE DA ME PITATE ZA CENU KADA VAM CENA IZLOZENA , CITKO , JASNO I POSTENO JEDNOSTAVNO VREDJATE MOJU INTELEGENCIJU A I VASU . REGISTROVAN 1 GODINU .DO 5 , 2015 GODINE .AUTO BEZ DINARA ULAGANJA .AUDI SLIKAN JUCE 9 MAJA .OVA CENA JE FIKSNA I NEBI SE NIKADA OVAKAV AUDI PRODAVAO U OVOJ CENI JER JE AUTO MENE IZASAO PREKO 10000 EURA SA NORMALNOM REGISTRACIJOM SLEDECI GODINU DANA , SVIM DORADAMA , OPREMOM I SERVISIMA . JEDNOSTAVNO VRHUNSKI ZVUK I SAMA ATRAKTIVNOST, BRZINA I VOZNJA OVOG AUDIJA JE RETKOST I PRIVILEGIJA JEDINO MOZDA AKO IMATE NOVCA I KUPITE POLOVNOG FERARIJA . RAZLOG PRODAJE I OVE CENE JE ISKLJUCIVO IZ PRIVATNIH OBAVEZA KA DRUGIM PRIJORITETIMA . AUTO U OVOJ CENI JOS DVA DANA POSLE TOGA IDE NA 11000 EURA . potpuno garaziran , nepreprodavan kao 99 posto audija na sajtu, sigurno samo 1 u srbiji i sire i ni jedan vise i nece ga ni biti u ovom motoru sa pravom kilometrazom od 144500 u ovom tek razradjenom motoru sto nepostoji i nece ni postojati jel u ponudi nepostoji bilo koji motor audija da nije presao od 200000 pa mnogo , mnogo vise cak do skrivenih 400000 km . nebitno je dali u a 6 ili s 6 ili a8 ili automobili koji imaju ove provereno perfektne benzinske motore ili agregate kubikaze 4, 2 v8 kvatro . 144500 predjenih kilometara pravih . tek zarzadjen motor bez ikakve potrosnje od menjanja do menjanja . potpuno nov motor , kompletno ocuvan automobil , jedinstven u ovom godistu kako u ekstrijeru tako u enterijeru , zbunjujuce ocuvan nije nov jer nov postoji samo u salonu automobila i na satu pise 000 km i to nemojte da me pitate jer tada bi audi kao nov kostao otprilike 60000 eura minimum zavisno od opreme ali je audi jednostavno i samo izuzetno ocuvan automobil zato sto nije preprodavan nego pazljivo cuvan i garaziran . nikad farban , nikad udaran , ili kacen . audi nema trenutno ni dinara ulaganja jel je u automobil ulozeno dosta novca u redovnom odrzavanju i obavezama kako dolikuje ovakvom automobilu . trap je nov , menjac potpuno nov fantasticno se ponasa . veliki servis uradjen u ovlascenom servisu na 129900 km , tada je uradjen trap, servis redovan menjaca , od tada presao tih 15000 hiljada kilometara u veoma pazljivoj voznji i garaziranom stanju kada automobil nije u voznji . od opreme ima potpuno sve od kompletnih grejaca sedista , napred , nazad , vebasto grejanje, navigaciju u tabli kilometar sat sto je jedinstveno u ovom modelu , bik senone , grejace ksenona i maglenki, ful digitalnu tek napunjenu klimu , triptonik menjac ,izuzetan audijo koncert sistem , fantastican kvalitet zvuka , cd , sanzeri u gepeku , navigacija u gepeku ,prosireni rubovi , izuzetan skup izduvni sistem jedinstven i jedinstvenog zvuka koji automobilu daje , vrlo , vrlo redak zvuk i jos vecu dodatnu snagu koju ovaj automobil poseduje . izuzetne atraktivne i skupe felne 19 coli sa uparenim pireli gumama dobrih sara dimenzija 255/35,/19 koje audiju daje izuzetno atraktivan izgled . audi nije nizak zato sto nosi felnu 19 . automobil je izuzetno , bolesno i neverovatno brz , prosto ga covek nema gde voziti u grackoj sredini a ni na otvorenom putu . licno vozen 280 kao od sale , po nekim profesijonalnim merenjima kompjutera audi ide do 300 km na sat i sigurno ide bez problema jer smo profesijonalno testirali maksimalnu brzinu . potrosnja nista strasna u odnosu na uzitak i snagu ovog audija . ko je vozijo audija a 6 2, 5 tdi toliko trosi i ovaj audi naravno benzina . primer sipam 4000 dinara predjem 160 kilometara cak i ostrije voznje jer koliko god da ste stalozeni uvek vas automobil i zvuk automobila ili neko od ucesnika u saobracaju natera na malo gasa jer mu je potrebno da se malo izduva motor jacom a znalacki pazljivom voznjom. plin se neisplati stavljati jer bi ga ja stavijo a nemam potrebe jer za ovu snagu i kubikazu nema isplativosti u ustedi a motor je steta pomerati sa fabricki standarda koje sada ima a funkcijonisu besprekorno ,za ovakvo opste stanje automobila proizilazi i normalna potrosnja benzina l a na kraju ko vozi ovakav automobil i negleda ka nekoj neosetnoj razlici potrosnje goriva . realno ovo je jedini motor 4, 2 v8 u ovoj kilometrazi a ima ih u audiju a 8 vecinom ali su vecinom motori sa skrivenom i izuzetnom vecom predjenom kilometrazom da kazem vec dirani , sa vracanom kilometrazom , necuvani i neodrzavani i sa posebnom manom , visestruko preprodavani . gledajte da razmisljate kao ja jer ovo je audi samo 1 u ovoj seriji u ovakvom generalnom stanju za sada bar u ponudi oglasavanja automobila audija a to mora da se postuje . moze sms ili poziv . HVALA

:write:
Kakvih sve debila ima, možda misli da je pobesneli maks pa vozi presretača :banghead:
Slika
Ka
Kaligula
Drug Član
Drug Član

Sre Maj 14, 2014 6:11 pm

BIK ksenoni hahaha hahaha hahaha hahaha
Korisnikov avatar
Pittatore
Drug Član
Drug Član
AR 166 jtd Familiare
AA500 Dvogumena raga

Sre Maj 14, 2014 8:16 pm

Slika
UTD-Performance
Slika
Korisnikov avatar
Mikele
Drug Član
Drug Član
Garaža: Alfa Romeo 147 2.0 ex 1.6
147 FL 2.0
Pridružio se: Sre Sep 08, 2010 11:49 pm

Sre Maj 14, 2014 8:52 pm

Ovo dvoje nisu normalni hahaha
[youtube]uxd0Ec27zh0[/youtube]
Ako ne možeš da napraviš sam,barem pokvari drugome
Korisnikov avatar
Mikele
Drug Član
Drug Član
147 FL 2.0

Sre Maj 14, 2014 10:04 pm

Slika
Korisnikov avatar
CoyoteKG
Garaža: 147 1.9 JTD 116hp
Pridružio se: Sub Dec 03, 2011 5:13 pm

Čet Maj 15, 2014 8:50 am

Slika
Korisnikov avatar
Pittatore
Drug Član
Drug Član
AR 166 jtd Familiare
AA500 Dvogumena raga

Čet Maj 15, 2014 9:03 am

Neka crnogorska rasa
Slika
UTD-Performance
Slika
Korisnikov avatar
mali radojica
Garaža: alfa romeo 147 jtdm
Pridružio se: Ned Okt 30, 2011 10:05 pm

Čet Maj 15, 2014 9:49 am

coyote ne vidi baba sine!
Korisnikov avatar
Presretach
Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Pridružio se: Sre Jan 20, 2010 9:38 am

Čet Maj 15, 2014 12:48 pm

Korisnikov avatar
Bg_Silver
Garaža: /
Pridružio se: Čet Jun 20, 2013 10:04 am

Čet Maj 15, 2014 1:53 pm

Mama mama jel mogu napolje ?
-Možes sine al nemoj duboko.
:D

sta sve covek moze da vidi u gsp-u hahaha
https://www.facebook.com/beogradskitram ... tos_stream
Korisnikov avatar
Mikele
Drug Član
Drug Član
147 FL 2.0

Čet Maj 15, 2014 7:55 pm

Autobus na liniji 23 hahaha
Slika
Korisnikov avatar
Pittatore
Drug Član
Drug Član
AR 166 jtd Familiare
AA500 Dvogumena raga

Čet Maj 15, 2014 9:22 pm

Nađem u ormaru jaknu iz 2005, kad u njoj NOKIA 3310 i još ima 2 crtice baterije.
UTD-Performance
Slika
Korisnikov avatar
Pittatore
Drug Član
Drug Član
AR 166 jtd Familiare
AA500 Dvogumena raga

Pet Maj 16, 2014 8:13 pm

Zanimljivo je kako nase zene nikako da ispostuju tri postulata "kurva u krevetu, domacica u kuhinji a dama na ulici"...nekako izvrnu to u antitezu "kurva na ulici dama u kuhinji i domacica na ulici"...
UTD-Performance
Slika
Korisnikov avatar
elas
Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 5:48 pm

Pet Maj 16, 2014 8:14 pm

Idi bre hahaha
Slika
Korisnikov avatar
sErGiO
Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Pridružio se: Pon Nov 24, 2008 3:11 pm

Čet Maj 22, 2014 9:39 am

How men wake up in the morning:
- BRAIN: Oh Fuck! - BODY: Don't get up! -DICK: THIS IS SPARTAAAAA!

hahaha
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
Korisnikov avatar
CoyoteKG
Garaža: 147 1.9 JTD 116hp
Pridružio se: Sub Dec 03, 2011 5:13 pm

Čet Maj 22, 2014 9:02 pm

hahaha

Slika
Korisnikov avatar
erdeljan
BANOVAN
Garaža: Beli fijaker
Pridružio se: Ned Dec 26, 2010 10:54 am

Pet Maj 23, 2014 2:34 pm

[youtube]2VHzBw1dJMQ[/youtube]
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
Korisnikov avatar
Pittatore
Drug Član
Drug Član
AR 166 jtd Familiare
AA500 Dvogumena raga

Sub Maj 24, 2014 7:05 pm