Trenutno u Srbiji i okolini (potop i reakcija)

Offtopic, kafenisanje, itd...
Korisnikov avatar
Darkstar
BANOVAN
Garaža: Alfa Romeo 156 2.5 V6 2002
ex Alfa Romeo 156 2.0 JTS 2002
Pridružio se: Uto Dec 28, 2010 10:20 pm

Re: Sve o svemu

Sub Maj 17, 2014 10:42 pm

Stoka
Korisnikov avatar
draganche
Garaža: Alfa Romeo 155 2.0 TS 8v
Pridružio se: Ned Maj 04, 2014 9:43 am

Sub Maj 17, 2014 10:54 pm

obrisan je oglas, ali je neverovatna ljudska pamet odnosno mentalitet
Korisnikov avatar
bums85
Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS
Pridružio se: Uto Jan 12, 2010 11:11 am

Sub Maj 17, 2014 11:13 pm

Koriste ljudi svaku situaciju da zarade na tudjoj nesreci, isto kao i oni sto su prodavali hleb za 100din i ostale neophodne namirnice duplo ili troduplo skuplje
Slika
Korisnikov avatar
draganche
Garaža: Alfa Romeo 155 2.0 TS 8v
Pridružio se: Ned Maj 04, 2014 9:43 am

Sub Maj 17, 2014 11:22 pm

sad slusam preko radio amatera, prijavljuju policiji da se neki tipovi smucaju sa lampama oko evakuisanih kuca koje su jos na suvom u Baricu, to sad treba samo lopatom...
Korisnikov avatar
erdeljan
BANOVAN
Garaža: Beli fijaker
Pridružio se: Ned Dec 26, 2010 10:54 am

Ned Maj 18, 2014 12:22 am

Mozda se ljudi vracaju svojim kucama da pokupe dokumenta ili nesto sl? (spekulacija)
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Administrator
Administrator
Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT
Pridružio se: Sub Apr 18, 2009 2:54 pm

Ned Maj 18, 2014 1:31 am

Nema spekulacija, loš smo narod, već su uhapšeni neki lešinari!!!

sent from Nexus 7 using Tapatalk Pro
Los
Garaža: Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer
Pridružio se: Uto Sep 11, 2012 1:00 pm

Ned Maj 18, 2014 1:43 am

Darkstar napisao:Sad sam stigao iz mitrovice, ceo dan smo radili, losa organizacija, uglavnom politicke stranek su donosile svojima vodu sendvice itd, nas ko piiiip, mi smo kupovali i nesto sto deknemo od stranaka, organizacija kao sto sam rekao veoma losa, da nije bilo nas iz bg, ns, pa, mladenovac i mnogih drugih gradova, odbrana ne bi postojala, jer zitelji ono sto su svi primetili uglavnom idu u razgledanje i setaju se po keju, niko nista ne nudi dzabe naravno. Ovo je stvarno sramota za Srbiju, meni je u najavi upala pluca jer sam mokar od 13h i nisam imao sta da obucem drugo, sve radnje zatvorene , samo kafane i kafici rade gde su svi pijani ko letve. Sta reci. Sto se tice situacije otisli smo oko 20h voda je bila na nekih mozda 20cm od dzakova ali to zavisi od mesta do mesta, ono sto znam da kazemo iz ruke koja ne moze biti na visem stepenu je da ce da se poplavi srem namerno, i jos neka mesta kako bi se izbeglo plavljenje sabca i dalje, tj mozda je vec i krenulo das e radi na tome. Situacija u obrenovcu je sta reci, niko ne zna koliko mrtvih ima, a broj uopste nije mali.
Mac napisao:Jbt, katastrofa. Nadam se da ce ovo cudo da prestane

E pa ovako... Sto se tice Obrenovaca... Mac ako neces ti ja cu reci.. Vec dve godine nisam sluzbeno lice i zabole me bas... U Obrenovcu do 15h je izvuceno nesto preko 200 mrtvih...

@Darkstar... Da je organizacija losa, losa je... u 20h vec nije bilo ni traga ni glasa od sluzbenih lica bilo koje vrste... ALI MOLIM TE NE PROSIPAJ MI M*** ZA BUBREGE.... U smislu da nije dosla pomoc sa strane da odbrane ne bi bilo... Jer bas vi koji ste dosli sa strane ste cirkali rakiju koju su izneli domacini i onda ste se nacirkani izlezavali na dzakovima... JEste narod se setao... I ja sam bio medju tima koji se setaju sa jednog kraja keja na drugi trazeci gde ima manjka ljudi zajedno sa grupom ALFISTA iz mitrovice i uskako gde je gusto... Evo dosao sam kuci pre par minuta jos se istusirao nisam.... U Mitrovice je stanje sa nivom reke isto... treba jos dosta dok reka ne poplavi... Za situaciju u Sapcu i Mitrovici je kriv VUCIC... Prica je naduvena... Fali trenutno 20cm da Sava prelije btonski deo i onda jos 1.5m da prelijee barikade... Necu da kazem da nisam zahvalan kao i moji sugradjani na podrsci i pomoci svima koji su dosli u pomoc... Posebno sam zahvalan ljudima koji su peske dosli iz Gracanice iz Vrbasa... Ah da jos jedna stvar... NIJE TACNO da se hrana delila samo stranackim licima... oko 21h su opet prosla vozila i iznosila kutije sa hlebom, kobasicama, pastetom i vrslama za volontere... Ljudstva je inace bilo vise nego sto treba... I bez potrebe je pomoc dosla u Mitrovicu umesto u neka od obiliznjih sela... da NAPOMEN OPET POMOC JE POTREBNA U SLEDECIM SELIMA: hrtkovci, Jarak, Platicevo, Klenak, Martinci, Drenovac, Lacarak, Kukujevci, Racnje, Zasavica... Da, oko pola 1... neki mangupi iz Zemuna poceli da vicu Mi smo iz Zemuna mozete da nam pu**** k****.... Sta ces Morao sam da nasmejem ceo kej i glasnije da odgovorim zabole me bas odkale si... Na kraju sam morao da izujem iz cipela kolovodju... al to je ve druga tema...

@moth Vidi ako bude bilo potrebe mogu i sa mitraljezom da seljaci izadju pred muriju, ali ce se opet minirati predvidjeni reon da se ne bi prelila sava Kod Sapca zbog vec naveden Zorke, jer ako udje voda u Zorku otisli smo svi u tri lepe od Srbije pa sve do Crnog Mora....

Ko hoce da pomogne i bude u toku evo moji kontakti poslovni: 060/3-156-147; privatni 060/631-556-0; fb https://www.facebook.com/milos.birovic

Inace izbacano je dzakova i vise nego sto treba na lager isto kao i sto je postavljeno u odbranu vise nego sto treba dzakova... Sutra ako vodostaj SAve kod SM ne poraste za metar pakujemo se i obilazimo sela sa namirnicama i pomazemo...

Ah da jos jedna stvar... KAd smo vec ovako slozni... Da se lepo posle ovog sr*** okupimo pred skupstino i lepo ili mirajte HARp ili cemo mi da ga miniramo....
Poslednja izmena od Los u Ned Maj 18, 2014 1:55 am, izmenjeno 1 put ukupno.
Los

Ned Maj 18, 2014 1:51 am

Izvinjavam se zbog duplog posta zaboravih da kazem... ko je u mogucnosti... neka kupi sokove, hleb i pastete i neka odnese u sela od Rume ka Sapcu... Svi su zaboravili na te ljude, na te seljake i njihove njive... NASE njive... Ako me razumete....

*Na kontu ovoga oko hrane... Upravo sam se cuo sa nekim ekipma iz NS sto su dosle da volontiraju... pekare oko 290g, fast food kod hale su za volontere sa strane elile besplatnu hranu... toliko o tome....
Korisnikov avatar
erdeljan
BANOVAN
Garaža: Beli fijaker
Pridružio se: Ned Dec 26, 2010 10:54 am

Ned Maj 18, 2014 2:23 am

miLOSe, kolega je izneo svoje vidjenje situacije, nema potrebe za svadjom ovde. Ja sam danas predao dve velike kutije i dva dzaka odece i obuce u lokalni srpski klub koji uskoro salje kamion za Srbiju. Ja da mogu ja bi dosao da pomognem, ali veruj mi da ne mogu.
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
Korisnikov avatar
Mac
Garaža: 159 Selective 2.0jtdm, Insignia, BMW G30 Xd
-------------------------
Ex BMW F10
Ex Giulietta Exclusive 2.0jtdm,
Ex 159 SW 2.0jtdm
Ex 156 2.0 TS
Pridružio se: Uto Nov 26, 2013 2:12 pm

Ned Maj 18, 2014 7:53 am

Kolega Los je pomenuo mene, neznam u kom svojstvu . Ja licno nemam insajderske informacije o dešavanjima u Obrenovcu, i nemam razloga nista da krijem, tako da mi nije bas naj jasnije kako sam stavljen u kontekst te price.

Podržavam kolegu Los u apelima za pomoc ugroženim.
Korisnikov avatar
mobtel
Garaža: 33+156=159
Pridružio se: Sre Dec 03, 2008 9:11 pm

Ned Maj 18, 2014 8:19 am

mislio je na milosabs, komentar pre tvog...
Los napisao:@moth Vidi ako bude bilo potrebe mogu i sa mitraljezom da seljaci izadju pred muriju, ali ce se opet minirati predvidjeni reon da se ne bi prelila sava Kod Sapca zbog vec naveden Zorke, jer ako udje voda u Zorku otisli smo svi u tri lepe od Srbije pa sve do Crnog Mora....
ovo je tačno, znam da je tako uz tisu i znam za jedno mesto na ulasku u vojvodinu koje je predviđeno da se plavi u ovakvim slučajevima, na žalost...
You bought the wrong car!!!
Korisnikov avatar
elas
Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 5:48 pm

Ned Maj 18, 2014 8:44 am

Slika
Korisnikov avatar
Joca
Garaža: ;)
Pridružio se: Pet Apr 19, 2013 9:08 pm

Ned Maj 18, 2014 9:37 am

Kako to da zemlje koje su prve na udaru poplave bile sada nisu, 2006-te sa manjim talasom su bile popljavljene: Austrija, Češka, Slovačka, Mađarska, Rumunija, Bugarska.

Šta je danas moguće a šta ne, da li je ovo namerno...
Los

Ned Maj 18, 2014 9:47 am

@Mac sorry greska mili :blackeye: :whistle:

@Erdeljan Ta nije svadja nego sam poceo strasno da se jezim od dezinformacija.

Masovne medije zanemarite, vec lepo direktan kontakt sa ljudima koje se nalaze u tim delovima
Korisnikov avatar
Mac
Ex BMW F10
Ex 159 SW 2.0jtdm
Ex 156 2.0 TS

Ned Maj 18, 2014 9:51 am

No problemo kolega Los :drink
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Administrator
Administrator
Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT
Pridružio se: Sub Apr 18, 2009 2:54 pm

Ned Maj 18, 2014 9:53 am

Los, i ja sam čuo sa lica mesta od par drugara isto kao što Darkstar a od drugih drugara ono što ti kažeš... j.b.g, kako se gde ko zadesio ;) muljaju debili

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Korisnikov avatar
OMP
Garaža: GP TJet
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 5:23 pm

Ned Maj 18, 2014 9:56 am

modovi mogla bi ova tema da se odvoji posebno, sad vise nije sve o svemu vec samo o poplavama
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Korisnikov avatar
Mac
Ex BMW F10
Ex 159 SW 2.0jtdm
Ex 156 2.0 TS

Ned Maj 18, 2014 9:58 am

^ +1
Korisnikov avatar
IvanaS
Garaža: ...
Pridružio se: Ned Maj 16, 2010 10:05 pm

Ned Maj 18, 2014 10:03 am

I vise od 200 mrtvih...
Korisnikov avatar
elas
Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 5:48 pm

Ned Maj 18, 2014 10:15 am

Jako negativno misljenje imamo po pitanju HAARP sistema koji je i u Srbiji pusten u rad...
neki se nece sloziti ali cinjenice govore tome u prilog.
Slika
Korisnikov avatar
Mac
Ex BMW F10
Ex 159 SW 2.0jtdm
Ex 156 2.0 TS

Ned Maj 18, 2014 10:21 am

Nesto vise o HAARP-u

http://www.kurir-info.rs/izgorecemo-zbo ... nak-843295
Los

Ned Maj 18, 2014 10:26 am

Wicker pazi, juce pre no sto sam krenuo sam se dobro najeo i napio... Na keju nisam nesta pio i jeo sem domace ljute koju izbacis odma kroz znoj... Prodefilovao sam vise puta s kreja na kraj obale, na svakih 100inak metara je bila gomila sa sokovima, vodom i hranom. Vojska je dovezla i cisternu sa vodom koja je bila kod dispanzera. Uvece su podeljeni lanc paketi pola vekne hleba, pasteta/salama i pire od jabuke. U kasnijim satima su na punktovima ostavljene kutije sa hlebom, kobasicama, pastetama i salamama. Bilo je i vise nego dovoljno hrane. gde je bilo vojske tu su dobili svi sve. Vamo s krajeva nasipa je moguce da se neko pravio pametan... ali nisam primetio... Kao sto rekoh prosao sam s kraja na kraja.... svuda je bilo i vode i hrane....
Korisnikov avatar
alfa&omega
Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive
Pridružio se: Pet Dec 05, 2008 3:47 am

Ned Maj 18, 2014 10:30 am

Upravo sam se vratio iz lokalnog C.Krsta, poslao garderobu,sredstva za higijenu i cebad,vise nisam mogao da pomognem, a saosecam sa ljudima koje je zadesila ova nevolja.
Ono od cega mi je muka je ponasanje premijera koji izigrava Boga i koji ocigledno ne zna kad je dosta za licnu promociju, demagogiju i populizam. Da nije bilo njega, Puzovica i Dikovica Šapčani ne bi znali sta je poplava. Tolika doza teatralnosti i arogancije nije zapamcena ni u Holivudu
Korisnikov avatar
IvanaS
Garaža: ...
Pridružio se: Ned Maj 16, 2010 10:05 pm

Ned Maj 18, 2014 10:38 am

alfa&omega napisao: i Dikovica Šapčani ne bi znali sta je poplava.
Da nije bilo Dikovica,bas me interesuje kako bi se mnogi organizovali...
Los

Ned Maj 18, 2014 10:46 am

Ne velicaj Dikovica... Dobar vojnik jeste bez daljnjeg... ali je zato kao covek....

Povratak na “Cafeteria da Romeo”