Trenutno u Srbiji i okolini (potop i reakcija)
- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Pre će biti da su oni bili kolaterlana šteta da bi se pokazao rezultat i da bi teatar bio kompletan. Baš se Zoran Babić do sada pokazao kao vrsni organizator u bilo čemu, a pogotovu u vanrednim situacijama, a nije ni iz Šapca...
Acqua-Olio-Benzina
- nole1985
- Garaža: ex Alfa 147 jtdM 16v 2006. 5p distinctive
Sve su to go*na politička koja rade samo na sopstvenoj promociji, pa i ti gore pomenuti...verovatno je u Sapcu na vlasti neka koalicija koja ne 'prija' vladajućoj na Republičkom nivou, pa su (verujem) namerno sabotirali krizni štab da bi ga smenili i imenovali novi sa nekim njihovim 'BAJOM,SELJOM, kako god...' koji je (naravno) sposoban i koga će široka narodna masa oceniti preko medijskih izlaganja kao pametnog i spretnog...jao, zemljo, otvori se i pogutaj ovaj šljam koji sprovodi ličnu kampanju i promociju i u ovako teškim danima za taj jadni narod!
- Los
- Garaža: Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer
Alo ljudi, mante se Sapca i Mitrovice.. Sve i da izlije Mitrovicu ljudi ima na pretek i u samom gradu... Problem su sela... Drenovac, Martinci, Hrtkovci, Klenak, Platicevo itd.....
- Los
- Garaža: Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 9447_n.jpg Od pre 20 minuta.. nakon svih talasa itd....
- milosabs
- Garaža: e39 525 d sport m optic touring
Platicevo mora da se brani po svaku cenu...tamo se prodaju dobre polovne gume,ako ono padne osta Srbija bez dobrih polovnih auto-guma...
bio jednom jedan TI
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
"Ljudi nemojte nasedati na propagandu, pa nismo mi u Sapcu idioti da ne cuvamo svoje domove. Znam bar 30-tak ljudi zajedno samnom koji... smo se prijavili kriznom stabu koji nam se zahvalio uzeo brojeve telefona i rekao zvacemo ako zatreba. Zvali smo mi njih i jos im ne treba. Sve mi ovo lici na licnu promociju vladajuce "elite" na zataskavanje neuspeha u odbrani Valjeva, Obrenovca, Cacka...., "odbranom" Sapca koji u stvari i nije trebalo vanredno braniti. Kao da gledam za 4-5 dana udarnu vest "odbranili smo Sabac" a ovi jadni ljudi iz Obrenovca i neuspeh odbrane se nece ni spominjati. Pecaros sam i na Savi sam 40 godina, danas sam tri puta obilazio camac, obisao 3-4 km nasipa i strasno jeste ali ni blizu kako je to predstavljeno. Nasip sa sremske strane je dosta nizi od nasipa Sapca tako da se Sava uvek razliva na tu stranu. Apolitican sam koliko kod je to moguce ali ovo mi lici na rusenje vlasti (koja i jeste za rusenje ali ne na ovakav nacin) u Sapcu. Hvala svim ljudima dobre volje koji zele da pomognu ali Ja bih pre polaska nazvao stab u Sapcu i pitao ima li potrebe. Svako dobro vam zelim."
Re: Sve o svemu
Upravo tako. Jedan pametan (i nije jedini) komentar od pismenog čoveka iz Šapca:nole1985 napisao:Sve su to go*na politička koja rade samo na sopstvenoj promociji, pa i ti gore pomenuti...verovatno je u Sapcu na vlasti neka koalicija koja ne 'prija' vladajućoj na Republičkom nivou, pa su (verujem) namerno sabotirali krizni štab da bi ga smenili i imenovali novi sa nekim njihovim 'BAJOM,SELJOM, kako god...' koji je (naravno) sposoban i koga će široka narodna masa oceniti preko medijskih izlaganja kao pametnog i spretnog...jao, zemljo, otvori se i pogutaj ovaj šljam koji sprovodi ličnu kampanju i promociju i u ovako teškim danima za taj jadni narod!
"Ljudi nemojte nasedati na propagandu, pa nismo mi u Sapcu idioti da ne cuvamo svoje domove. Znam bar 30-tak ljudi zajedno samnom koji... smo se prijavili kriznom stabu koji nam se zahvalio uzeo brojeve telefona i rekao zvacemo ako zatreba. Zvali smo mi njih i jos im ne treba. Sve mi ovo lici na licnu promociju vladajuce "elite" na zataskavanje neuspeha u odbrani Valjeva, Obrenovca, Cacka...., "odbranom" Sapca koji u stvari i nije trebalo vanredno braniti. Kao da gledam za 4-5 dana udarnu vest "odbranili smo Sabac" a ovi jadni ljudi iz Obrenovca i neuspeh odbrane se nece ni spominjati. Pecaros sam i na Savi sam 40 godina, danas sam tri puta obilazio camac, obisao 3-4 km nasipa i strasno jeste ali ni blizu kako je to predstavljeno. Nasip sa sremske strane je dosta nizi od nasipa Sapca tako da se Sava uvek razliva na tu stranu. Apolitican sam koliko kod je to moguce ali ovo mi lici na rusenje vlasti (koja i jeste za rusenje ali ne na ovakav nacin) u Sapcu. Hvala svim ljudima dobre volje koji zele da pomognu ali Ja bih pre polaska nazvao stab u Sapcu i pitao ima li potrebe. Svako dobro vam zelim."
Acqua-Olio-Benzina
- draganche
- Garaža: Alfa Romeo 155 2.0 TS 8v
manite se politike, ja ne glasam za nikoga i nisam clan nijedne stranke, gledam objektivno iz polozaja jednog obicnog coveka koji nema stalni posao,bas me briga ko se gde slikao,ali ovo se nije moglo spreciti. Sad treba pomoci a ne bistriti politiku.
- Joca
- Garaža: ;)
Otvorena sva prelivna polja na Đerdapu...

U OBRENOVCU Probijen nasip, počinje hitna evakuacija Bariča!
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/465726 ... ija-Barica

U OBRENOVCU Probijen nasip, počinje hitna evakuacija Bariča!
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/465726 ... ija-Barica
- Joca
- Garaža: ;)
Strim radioamaterskog repetitora R1 na Avali koji prenosi najvaznije informacije i desavanja iz citave Srbije
http://www.ustream.tv/channel/r1-avala
http://www.ustream.tv/channel/r1-avala
- moth3
- Garaža: d(-_-)b
Sinoc vojska i zandarmerija vidjena kod sela Ravnje u Macvi. Kako ljudi kazu, planirali su da sruse deo nasipa i da poplave deo Zasavice kako bi se smanjio vodostaj. Selo se organizovalo u sprecavanju uz puske i motike.
Nema gorih ljudi od alfista.
- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS
Koliko sam ja cuo: Barič mora biti evakuisan do 17 časova, evakuacija i dela Umke;
Marić: Iznosimo beživotna tela u Obrenovcu!
Marić: Iznosimo beživotna tela u Obrenovcu!
- Milorad
- Garaža: ex145 2.0ts
ex166 2.0ts
GTV 2.0ts
156 3.0 - Lokacija: Beograd
- milosabs
- Garaža: e39 525 d sport m optic touring
Obrenovac je otisao u q-ac,vratio se sa terena,sta smo izvukli bolje da ne pricam.Dosta toga je precutano i zato bolje da i ja drzim jezik za zubima.
bio jednom jedan TI
- Mac
- Garaža: 159 Selective 2.0jtdm, Insignia, BMW G30 Xd
-------------------------
Ex BMW F10
Ex Giulietta Exclusive 2.0jtdm,
Ex 159 SW 2.0jtdm
Ex 156 2.0 TS - Lokacija: Beograd
-
Ka
- Drug Član
Hvala Austrougarima na iskopanim kanalima i nasipima u Vojvodini..........hvala im!Inače bi nam Dunav hebo i oca i majku i 10 kolena unazad........
Dao sam čamac kumu i najboljem ortaku da odu da pomognu.......slomili 3 štifta za 5 minuta češući elisu o krovove kola i zardinjere,kažu da ono ni na filmu nisu videli.
Dao sam čamac kumu i najboljem ortaku da odu da pomognu.......slomili 3 štifta za 5 minuta češući elisu o krovove kola i zardinjere,kažu da ono ni na filmu nisu videli.
- CoyoteKG
- Garaža: 147 1.9 JTD 116hp
Kolega, tj. saradnik iz druge firme, koji se inace bavi ronjenjem... vidim ga na kratko online na FB i pitam jel negde na terenu.
Kaze u Sremskoj Mitrovici.
Pitam ga jel istina sto se govorka za obrenovac i gomile leseva...
Samo mi je odgovorio sa "Da"...
Dalje nista nisam ni hteo da ga pitam
:/
Kaze u Sremskoj Mitrovici.
Pitam ga jel istina sto se govorka za obrenovac i gomile leseva...
Samo mi je odgovorio sa "Da"...
Dalje nista nisam ni hteo da ga pitam
:/
- Darkstar
- BANOVAN
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.5 V6 2002
ex Alfa Romeo 156 2.0 JTS 2002 - Lokacija: Novi Beograd
Sad sam stigao iz mitrovice, ceo dan smo radili, losa organizacija, uglavnom politicke stranek su donosile svojima vodu sendvice itd, nas ko piiiip, mi smo kupovali i nesto sto deknemo od stranaka, organizacija kao sto sam rekao veoma losa, da nije bilo nas iz bg, ns, pa, mladenovac i mnogih drugih gradova, odbrana ne bi postojala, jer zitelji ono sto su svi primetili uglavnom idu u razgledanje i setaju se po keju, niko nista ne nudi dzabe naravno. Ovo je stvarno sramota za Srbiju, meni je u najavi upala pluca jer sam mokar od 13h i nisam imao sta da obucem drugo, sve radnje zatvorene , samo kafane i kafici rade gde su svi pijani ko letve. Sta reci. Sto se tice situacije otisli smo oko 20h voda je bila na nekih mozda 20cm od dzakova ali to zavisi od mesta do mesta, ono sto znam da kazemo iz ruke koja ne moze biti na visem stepenu je da ce da se poplavi srem namerno, i jos neka mesta kako bi se izbeglo plavljenje sabca i dalje, tj mozda je vec i krenulo das e radi na tome. Situacija u obrenovcu je sta reci, niko ne zna koliko mrtvih ima, a broj uopste nije mali.
- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
V. Morava ne bi trebala da izadje, bar na području grada pa, videćemo za dalje ...
Послато са LG-P970
Одг: Re: Одг: Sve o svemu
Zasad se držimo, u gradu. Ovo što je dosad palo je preko brda, dolina Stiga.C R E A napisao:Požarevljani, kakva je kod vas situacija?
V. Morava ne bi trebala da izadje, bar na području grada pa, videćemo za dalje ...
Послато са LG-P970
- draganche
- Garaža: Alfa Romeo 155 2.0 TS 8v
zapadna morava je poplavila oko krusevca, juzna izasla u djunisu po polju to znam blizu sam, a velika poplavila u obrezu i varvarinu, taj talas ce posle prema pozarevcu...mozda protekne,daj boze,ali ipak drzite se.
- OMP
- Garaža: GP TJet
nocas i rano jutros je Morava u kš napravila malo sranja ali nije strasno, kad sam bio popodne oko 19h vec se povukla malo, od objekata blago poplavljen jedan tehnicki pregled i city express magacin kao i dvorista par firmi ali nije strasno, njive, livade i bašte ne racunam, ne znam kako je sa druge strane u selu Jasika, tu ima par kuca uz obalu koje su poplavljene ali ne znam detalje
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
- CoyoteKG
- Garaža: 147 1.9 JTD 116hp
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
O moj boze, u pravu si Kojote! 

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!