TheWickerMan napisao:nego... da nije neko našao veliki sivi kišobran sa drvenom ručkom na kojem piše "oil comerc" Kraljevo? izgubio sam ga juče pred kraj?
Kaligula napisao:TheWickerMan napisao:nego... da nije neko našao veliki sivi kišobran sa drvenom ručkom na kojem piše "oil comerc" Kraljevo? izgubio sam ga juče pred kraj?![]()
Ti nisi normalan keve mi Olge............hebo kisobran,dacu ti 5 komada
Dewillex napisao:Inače za kolege alfiste koji neznaju ja sam taj Predrag Oros sa pozicije broj 1.
Mozda bolje kod mene i onako jurim da pazarim crvenu 155 i 33 (907) ako me zena ne ostavi!Tazio napisao:Hvala,Sale,i meni se jako dopada tvoja 75-ica. Da ih mozda upoznamo ,da se druze ?
Recimo ,u mojoj garazi ?
Hvala. Moraću za ubuduće zalepiti neki stiker sa nickom. Svi ovi stariji u klubu su mi poznati al neznam ko je ko ovde na forumu. Jel to prvi put da je jedno Selespeed vozilo pobedilo na skupu?Dragon napisao:Dewillex napisao:Inače za kolege alfiste koji neznaju ja sam taj Predrag Oros sa pozicije broj 1.
A to si ti. Šteta što nisam znao da se ispričamo malo. Dobra vožnja---
TheWickerMan napisao:^^^ emotivno sam bio vezan za njega
Kaligula napisao:TheWickerMan napisao:nego... da nije neko našao veliki sivi kišobran sa drvenom ručkom na kojem piše "oil comerc" Kraljevo? izgubio sam ga juče pred kraj?![]()
Ti nisi normalan keve mi Olge............hebo kisobran,dacu ti 5 komada
![]()
![]()
ma pitam onako , zanima me gde sam ga ostavio
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”