Jel i vi ne verujete u Deda Mraza kao ja u ovaj ful saver :D
- cile-pa
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Jel i vi ne verujete u Deda Mraza kao ja u ovaj ful saver :D
nije reklama nemojte mi zameriti,al mislim da je ovo vic...uverite se i sami pa recite http://topfuelsaver.com/srb/
- Dzony_1100
- Garaža: Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm
- YUgisa
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
Re: Jel i vi ne verujete u Deda Mraza kao ja u ovaj ful save
Rastavljali su u Fifth gear-u, unutra samo jedna LED koja sija i neki kondenzator sta li je
Ovo je bilo popularno pre jedno 2-3 godine i obecavali su manje ustede i bilo je jeftinije i ljudi su bili bas zainteresovani ali se prica zavrsila isto ovako, svi su ih ubedjivali da je prevara a sad krenuli jos vise da obecavaju
Testirali su par razlicitih uredjaja i normalno ni jedan nije pokazao manje, cak su povecavali potrosnju... Ako nekoga interesuje HHO, to nisu testirali 

Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
- Patriota
- Garaža: Alfa Romeo 147 2.0 SS
zato plaćam akcijsku cenu od 5600 dinara uobičajena cena je 8200 dinara po pakovanju. Osim toga, kao deo današnje akcije, proizvod će mi biti isporučen besplatno (što znači da ću uštedeti još 420din
Ahahahahahahahahahah
Ahahahahahahahahahah
- AckeB
- Drug Član
- Garaža: Gtv 916 2.0 Twin Spark Ph2
BMW e63 630i N52B30 6 Spd Manual
Mercedes Benz S210 E270 CDI Avantgarde
Ex Alfa Romeo
- 2001 Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark
- 2000 Alfa Romeo 146 1.9 JTD 8v
- 2005 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm 16v - Lokacija: Sremska Kamenica
Posvađa se čovek na poslu sa šefom i ovaj mu da otkaz. Onako iznerviran, krene kući i na putu se sudari i uništi kola a njemu, srećom, ništa ne bude. Već na ivici živaca, stiže kući, zatekne pismo od žene sa porukom da ga ostavlja. Tu on pukne i reši da se ubije. Ode do mosta i taman da skoči, čuje:
- Ne, ne, šta to radiš?
Okrene se i vidi čoveka sa sedom kosom i bradom, sav u crvenom, kako mu polako prilazi.
- Ma pusti me, čoveče, hoću da se ubijem.
- Nemoj, molim te, rešićemo sve probleme, samo se nemoj ubijati.
- Ko si pa ti, da mi pomogneš, meni nema pomoći.
- Pa ja sam deda Mraz, pomoći ću ti.
Gleda on u čoveka i vidi – seda kosa, seda brada, crveno odelo… Pomisli “Pa da li je ovo moguće?
- Kako ćeš mi pomoći?
- Pa evo, ovako: sutra ću te zaposliti, za sedam dana oženiti, a u međuvremenu ću ti nabaviti i kola.
- Pa je li to moguće?
- Jeste, moguće je, vidiš ko sam ja, ali ćeš i ti morati nešto da uradiš za uzvrat.
- Dobro, samo reci šta…
- Pa moraćeš da pop..iš.
- Dobro!
“Deda Mraz” sedne na ogradu od mosta, otkopča pantalone i čovek poče da p.ši. Posle par minuta, dok je čovek još uvek “radio”, “deda Mraz” ga upita:
- Je li, prijatelju, a koliko godina ti imaš?
- 43.
- I još uvek veruješ u deda Mraza?!

- Ne, ne, šta to radiš?
Okrene se i vidi čoveka sa sedom kosom i bradom, sav u crvenom, kako mu polako prilazi.
- Ma pusti me, čoveče, hoću da se ubijem.
- Nemoj, molim te, rešićemo sve probleme, samo se nemoj ubijati.
- Ko si pa ti, da mi pomogneš, meni nema pomoći.
- Pa ja sam deda Mraz, pomoći ću ti.
Gleda on u čoveka i vidi – seda kosa, seda brada, crveno odelo… Pomisli “Pa da li je ovo moguće?
- Kako ćeš mi pomoći?
- Pa evo, ovako: sutra ću te zaposliti, za sedam dana oženiti, a u međuvremenu ću ti nabaviti i kola.
- Pa je li to moguće?
- Jeste, moguće je, vidiš ko sam ja, ali ćeš i ti morati nešto da uradiš za uzvrat.
- Dobro, samo reci šta…
- Pa moraćeš da pop..iš.
- Dobro!
“Deda Mraz” sedne na ogradu od mosta, otkopča pantalone i čovek poče da p.ši. Posle par minuta, dok je čovek još uvek “radio”, “deda Mraz” ga upita:
- Je li, prijatelju, a koliko godina ti imaš?
- 43.
- I još uvek veruješ u deda Mraza?!

Un amore, una vita - Alfa Romeo
- Veloce
- Saradnik Uprave
- Garaža: ex Alfa Romeo GTV 2.0ts
ex Alfa Romeo GT 2.0jts
ex Alfa Romeo 159 1.9jtdm
ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm
ex Alfa Romeo Mito 1.4tb
ex Alfa Romeo Giulietta QV
-Megane 3 RS CUP - Lokacija: Lazarevac
- Nigy
- Garaža: .
Vec je pisano na forumu o ovom proizvodu, pa da ponovim - ovo je fuel shark:

Detaljnije na linkuSo, to recap, the Fuelshark not only does not give the results it claims, it physically, technically, can't give those results. It simply does not have the ability to store enough energy to be useful for anything beyond lighting a little blue LED. It's like peeing into the ocean and expecting the sea levels to measurably rise. It's not going to happen.
- YUgisa
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
Poslednja recenica

Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
- cile-pa
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTDm