Taman i one opruge da montiraš

piiiip me profil, sada cu napisati apsolvent.Falcon037 napisao:
eee a kad sam ja bio studenat jeo sam parizer i lajt margarin
Ko u kragujevcu?Dacha034 napisao:Nasao sam dobre 17ice GTA felne (bez guma) u Kragujevcu,otisao sam da ih pogledam lik mi ih nudi za 400e,iskreno mislim da je to malo previse,sta kazete vi koji ste duze u svemu ovome nego ja.Da li pokusava da me osisa jer je video da sam napaljeni klinac,ili ne ?
nole1985 napisao:Druže...bez obzira da li si 'napaljeni klinac' ili nisi, mislim da čovek treba da bude lud da iskešira 400e za felne bez guma...šta,znači kupićeš felne za 400e a posle toga skrpiš 100e i kupiš neko đubre od polovnih guma i baja si, voziš GTA felne?!A što je glava u torbi zbog trulih guma nije bitno...?
Ja bih dao do 300e za te felne AKO su u ekstra stanju,da nemaju dinar ulaganja, i ako baš ne bih imao u šta drugo (čitaj bitnije) da uložim što se bezbednosti tiče.A pri tom, da imam još 500e u džepu da na njih odmah stavim nove gume u fabričkoj dimenziji.Poz.
Villy napisao:nole1985 napisao:Druže...bez obzira da li si 'napaljeni klinac' ili nisi, mislim da čovek treba da bude lud da iskešira 400e za felne bez guma...šta,znači kupićeš felne za 400e a posle toga skrpiš 100e i kupiš neko đubre od polovnih guma i baja si, voziš GTA felne?!A što je glava u torbi zbog trulih guma nije bitno...?
Ja bih dao do 300e za te felne AKO su u ekstra stanju,da nemaju dinar ulaganja, i ako baš ne bih imao u šta drugo (čitaj bitnije) da uložim što se bezbednosti tiče.A pri tom, da imam još 500e u džepu da na njih odmah stavim nove gume u fabričkoj dimenziji.Poz.![]()
Uzeo sam 4 Bridgston gume u fabričkoj dimenziji 215/45/R17 za moje TI felne (u perfektnom stanju, ispravljene) i osećaj uvožnji sa gumama starim 5 godina (koje sam pre imao na tristar felnama) i sa novim ne može da se poredi. Auto je stabilniji, volan ne trza, potrošnja je manja, naravno i buka je manja itd. Ako Bog da, od samo nove gume, polovne nikad više.