Ja imam 17 215x45 ..Po menii je dosta stabilnijii ,ali za ove nase puteve sto vecina gore spominjee ,mora cvrsce nekad da se drzi volan oce da vuce u neku stranu kada udjes u ona ulegnuca od autobusa-kamiona iitd...Ali sto se tice ostalih stvariii ,po meni sve prednosti sem sto osetis malo jace neke rupice i too...Ali to je 17 ,mora takkoo Inace u krivinama savrsena
Koliko kači? Kod mene minimalno kad smotam pun i to retko. Pogledaj kako ti stoji ona plastika podkrilo.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Pa ne kaci puno, ali opet... Izbegavam da motam pun bas zbog toga, vec ispravim malo cisto da ne kaci. Mislim da ne kaci o podkrilo nego o metalni deo na koji se kaci viljuska, kako se vec zove. Inace, kad su tockovi okrenuti pravo, razmak izmedju gume i toga je nekih 5mm jedva.
Mozda ti se iskrivio malo taj metalni deo, darstar je postavljao i slike toga, ima tu klirens sigurno.
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.