Evo ovako, uclanio sam se ovde jer volim alfu i danas sam napokon i kupio
jednu
Na autu imam neki remus pozadi a ja to i ne volim bas jer mnogo bruji pa da li neko zna koliko je samo zadnji lonac i da li je bolje da skidam taj remus?
Hvala unapred.

Hvala na dobrodoslici i na linkovima.junky01 napisao:Dobro dosao. Nije obavezno ali bi bilo lepo da predstavis i automobil u temi za to
viewforum.php?f=6
da vidimo kako izgleda.
Sto se tice skripanja i svih tvojih nedoumica oko trapova imas ovde
viewtopic.php?f=13&t=45048 .
Malo se baci na iscitavanje pa ako ti nesto nije jasno slobodno tamo postavi pitanje.
Pre ce se naci neko da ti odgovori.

Ovo je malo nemoguce.EnricoAdams napisao:...podmazao nekim namenjenim silikonskim čudom...Čak je meni pre toga krenulo bas da lupa preko neravnina, mislio sam da je trap odslužio svoje, ali evo sada je sve kao novo posle tog podmazivanja ...
Pa znas kako vozio sam ranije samo BMW serije 5 i nekako nisam taj tip da volim da mi se dere auspuhEnricoAdams napisao:I ja sam kapirao da je to normalno dok mi skoro Desa nije tu nešto podmazao nekim namenjenim silikonskim čudom i od tada je sve totalno tiho. Čak je meni pre toga krenulo bas da lupa preko neravnina, mislio sam da je trap odslužio svoje, ali evo sada je sve kao novo posle tog podmazivanja
Inace nesto mi se javlja da si mozda omasio marku automobila kada ti smeta taj Remus :-)
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Danas sam bio kod Dragana u Baricu i mogu ti reci da sam nasao neke sitnice koje su mi trebale i to vrlo povoljno a popricao sam i sa ljudima koji tamo rade i imaju i lonac za 20 evra ali ga nisam kupio jer mi majstor pauzira sad za praznike pa cu posle uskrsa da uradim i to, i da jos samo da pohvalim ljude koji rade kod Dragana u Baricu da su veoma korektni i usluga je na nivou tako da svima preporucujem taj auto otpad.Bojan90 napisao:Imas u temi otpadi na drugoj strani. Imas i jos neke kontakte, pa pozovi i proveri. Za zadnji lonac su mi trazili 50 evra, ja uzeo za 15, nista mu ne fali, spolja nije busan, unutra je citav, cev je malo zardjala, sasvim normalno. Mislim da je vise nego povoljno. Viljuske su oko 25 evra po komadu.
Danas kad sam bio kod ovog lika u Baricu pitao sam i za viljuske i cene su 30 evra gornje po komadu i 40 evra donje isto tako po komadu, a 120 evra je komplet za ceo trap ali traze da im se donesu stare jer im treba zbog reparacije, eto to su najsvezije informacije iz prve ruke.Acke156 napisao:Obe gornje 6000 RSD.